_GIBOX_ Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 kaads vareetu plz pateikt kur var uztaisiit maajas lapu caur www.no-ip.com nu kipa sytes.net, vnk tur neko nevar saprast man intresee kur lai preciizi saaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 kaads vareetu plz pateikt kur var uztaisiit maajas lapu caur www.no-ip.com nu kipa sytes.net, vnk tur neko nevar saprast man intresee kur lai preciizi saaku? caur www.no-ip.com nevar uztaisiit maajas lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GIBOX_ Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 var... man draugs uztaisiija un zinu, ka daudzi citi arii taisa tikai neviens negrib teikt kaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 var... man draugs uztaisiija un zinu, ka daudzi citi arii taisa tikai neviens negrib teikt kaa! caur no-ip.com tu vari vieniigi uzlikt DNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GIBOX_ Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 to arii var un web arii var zb jau!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 var caur times.lv un aizmirsu ka tiesi biaj bet ta ka beidzas ar tk laikam www.noip.tk vai kka ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 kaads vareetu plz pateikt kur var uztaisiit maajas lapu caur www.no-ip.com nu kipa sytes.net, vnk tur neko nevar saprast man intresee kur lai preciizi saaku? Tu esi stulbs vai tikai izliecies (tev jāatbild: ''nē, es nēsmu izliecies'')? Mājaslapu var uztaisīt kur citur un vnk. DNS dabūt .sytes.net. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GIBOX_ Posted October 14, 2006 Author Report Share Posted October 14, 2006 ja jau tu tik gudrs tad kuraa vietaa lai uztaisu maajas lapu lai beiktos ar sytes.net... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandele Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 ja jau tu tik gudrs tad kuraa vietaa lai uztaisu maajas lapu lai beiktos ar sytes.net... man liekas, ka taadiem kaa tev ir gruuti to ieskaidrot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 ja jau tu tik gudrs tad kuraa vietaa lai uztaisu maajas lapu lai beiktos ar sytes.net... da tu esi bik stulbs... vnkuztaisi weblapu, talak uzliec to zem kada hosta (datora uz kura ir webserveris) talak var konekteties tam vebam rakstot vina ip, bet lai ip nebutu jaraksta ieej www.nop-ip.com un uzliec uz ip dns Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 bļaģ tev vispār ir tā mājaslapa? Ja nav tad uztaisi! Ja nezini par ko taisīt tad aizmirsti! Nav jēga pēc tam visiem klasē, forumā un hvz kur vēl lielīties 'man ir mājaslapa!!!!' kurā patiesībā nav nekādas jēgas un/vai sastāv no vienas vai labākajā gadījumā pāris lapām. Es tev pateikšu kas tev par vainu - pakaļskriešana: nav vajadzīgs tev taisīt mājaslapu, tikai tapēc ka tu dzirdēji ka tavi draugi tur no-ip.com ir uztaisījuši kaut kādu kārtējo crapu ar ko palielīties, kad man bija 13 gadi es mācēju dreamveawerī uzbliest tādu lapu, ka tu ablomītos. Bet tāpat tai lapai nebija vērtības - nav satura. Ja tu tik ļoti esi safanojies par šito tad netā pameklē progas ar ko vizuāli taisa mājaslapas, jo šaubos vai tu kodā visu uzrakstītu. Nē protams ja māki - notepad un uz priekšu. Un līdz tam par no-ip.com neprasi. Vispār tur viss ir skaidrā&gaišā angļu valodā raxtīts, bet kā jau esmu novērojis še bieži kādam english nav draugos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 W3schools Devianart php.lv/f Mysqol-tutorial =] Iedvesmai Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Dammit, šitādam morālajam daunim nav vērts atbildēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts