Jump to content
GIGN Forum

mandele

Mirstīgais
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mandele

  1. nu varbuut ja vinjam ir Active Perl, bet vinjam jau avr arii buut neiista versija! vismaz man taa liekas ka taapeec var neatveert!
  2. kr4 ja ir pareizi tad dari taa - ieej cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini failaa shajaam rindinajam nonjem sho ; simbolu!! un tad lai tev to ranku raadiitu pareizi tad ieej cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg failaa atrodi shaadu vietu - un nomaini pret domaaju ka esmu uzraxtiijis pareizi P.S. a vispaar forumaa es domajau ka 100% vareeji to vienkaarshi atrast!!
  3. nu bet aka tad var salikt taa kaa ir gign.lv ka pa datumiem ir?????!!
  4. vismaz normaals choms!! nu es domaaju elans nav taa kaa tas priezzaa kautkaads spameris te pats neko nejeedz un saka ka tas jau izrunaats!es atk teicu ka neatradu mekleejot tieshi to ko man vajag!!!
  5. nu to kaa gign.lv raadaas tie demo faili! 7 datumi un kad uzspiezh uz kaadu no datumiem un tad raadaas attieciigajaa datumaa ieraxtiitie demo faili! !!!!
  6. lab to ja dabuushu buus ok! P.S. tachu tagad gribu zinaat kaa lai uzlieku liidziigi kaa gign.lv kad raada tos demo failus kuri ir attieciigajaa datumaa ieraxtiiti!?????nu nu nemaaku uzraxtiit to domu bet atd ieejat sheit un redzeesiet kaa tur tie demo ir sakaartoti!! man arii gribas ata uztaisiit tik nezinu kaa!!
  7. kaa to probleemu es vareteu apiet??
  8. es jau mekleeju bet tieshi to ko man vajag es neatradu! 1. es meegjinu uztaisiitliidziigi kaa ging.lv kur raada hltv demo failus! gandriiz jau man tik taalu ir, bet probleema taada kad nezinu kaa var uzlikt lai visi demo kas ieraxtaas un pashi sazipojaas, nevis tad kad es ieeju caur webu demo.php failaa!! 2. un veel gribu kaa var uzlikt lai tie demo un .rar faili,kas ir vecaaki par vienu nedeelju automaatiski izdzeešas??!! 3. kaa veel man uzlikt lai tie demo faili sakaartojas kaa gign.lv nu kad uzspiezh uz taada un taada datuma tad raadaas visi demo, kas ieraxtiiti tajaa datumaa??? ceru ka juus kautcik saprataat ko jautaaju un gaidu paliidziibu!!
  9. lab tas taa! negribeju taisiit jaunu topiku taapeec raxtu sheit!! kaa lai es uzlieku kad man raadaas tie demo liidziigi kaa šeit ?? plss es ceru kad kaads zin atbildi!
  10. shito topiku verat ciet!! es paarvareeju savu slinkumu un pamekleeju!
  11. man jautaajums ir taads! --- kaa man uzlikt lai demo saglabaajaas nevis tajaa pashaa cstrike mapee, bte piemeeram C:\Appserv\www\demo\ mapee nu tajaa demo mapiitee lai saglabaajas tie demo!!! kaa man to uzlikt?? es nemaaku!
  12. mandele

    Web

    man liekas, ka taadiem kaa tev ir gruuti to ieskaidrot!!!
  13. mulkjiibas! ja man vajag shaut bez teemeeshanas es apmeeram zinu kur ats meerkis ir un tad spiezhu abas peles pogas reizee! tikai taa lai taa zoom podzinja buutu nedaudz aatraak!!
  14. taa manu ieprieksheejo topiku aizsleedza, kas bija par slotiem taapeec tagad taisu jaunu! kr4 manam serverim ! jautaajums ir taads - Piemeeram kad es skatos serverus pie Favorites tur kur raada Players vai slots iisti neatceros bet nu kaa lai es uzlieku lai raadiitos 20 playeri ieskaitot piemeeram 4 admin sloti! es gribeeju prasiit vai nevar uzlikt taa kad man serverim raadiitos tie 20 sloti un tie 4etri neraadiitos bet vinji buutu! es caru ka juus saprataat! aaa un vispaar vai driiixt mainiit adminslots.sma pluginu??? piemeeram shajaa vietaa- g_ResPtr = register_cvar("amx_reservation", "0") g_HidePtr = register_cvar("amx_hideslots", "0") vai es driixtu samainiit pret- g_ResPtr = register_cvar("amx_reservation", "4) g_HidePtr = register_cvar("amx_hideslots", "0") ceru ka paliidzeesiet!
  15. tas 3000Mhz ir tas pats kas 3Ghz un ja mna ir veel plus 1.6Ghz taatad tas noziimee ka mans procis ir 4,6 Ghz P.S. itkaa vienu probleemu atradu- uz maajaslapas biju uzlicis servera monitoru un tas laikam bremzeeja baigi ! bet nez man leikas ir veela ri citas probleemas!
  16. taa pingboost padarishana ir laba! tnx! bet tad nesapratu kas man buutu labaaks tas pingbosst 1 vai 3 ?? ja man RAMs ir 1GB un Procesors ir 1,6Ghz + 3000Mhz???
  17. ir tak hakeriishi kuri maak uzlaust! ir parole vai nav! ja vajadzees tad uzlauziis! vnk tikai tas sarezhgjii vinjeim darbU!
  18. http://tava.adrese.lv/phpmyadmin/ ir tas caurums! P.S. Vispaar man ar interesee kaa var uzlikt lai neviens cits nevareetu ieiet ieksh mana weba phpmyadmin !!!!
  19. man ir tāda problēma, ka es ieslēdzu serveri, pēc tam apmēram 3 minūšu laikā man uzskarās dators! kad uzspiežu [Ctrl+Alt+Delete] -> pie sadaļas [Processes] -> hlds.exe pie [Mem Usage] rāda visu laiku vairāk par 62 000 K, taču agrāk man lab ja 20 000 K rādīja! kāds nezin, kas tur par problēmu ir???? pilnīgi tāda pati problēma ir arī vienam citam serverim! kāds man plss pasakt ko lai daru, lai labotu šo nelabo lietu! P.S. mēģināju arī pārlikt addonus! varbūt man addons ir jāpārliek uz jaunāku versiju? vai varbūt kāds hakerītis ir ticis klāt manam kompim (serverim) un kaut ko sačakarējis???
  20. kaadu labumu tas tas sv_region vispaar dod???
  21. itkaa es uzzinaaju kas par vainu! adminslot plugins man ir ajanomaina! kaads man plzz nevar atsuutiit to adminslot pluginu???plzz es es mekleeju www.amxmodx.org bet neatradu veelreiz plzz kaads mana atsuuta to pluginu!
  22. varu psteikt ka v23 ir labaaks par v26 jo v23 ir mazaaks meerkjis!!
×
×
  • Create New...