Jump to content
GIGN Forum

mandele

Mirstīgais
  • Posts

    178
  • Joined

  • Last visited

About mandele

  • Birthday 02/27/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://romo.sytes.net
  • ICQ
    0

mandele's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. nu varbuut ja vinjam ir Active Perl, bet vinjam jau avr arii buut neiista versija! vismaz man taa liekas ka taapeec var neatveert!
  2. kr4 ja ir pareizi tad dari taa - ieej cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini failaa shajaam rindinajam nonjem sho ; simbolu!! un tad lai tev to ranku raadiitu pareizi tad ieej cstrike/addons/amxmodx/configs/amxx.cfg failaa atrodi shaadu vietu - un nomaini pret domaaju ka esmu uzraxtiijis pareizi P.S. a vispaar forumaa es domajau ka 100% vareeji to vienkaarshi atrast!!
  3. nu bet aka tad var salikt taa kaa ir gign.lv ka pa datumiem ir?????!!
  4. vismaz normaals choms!! nu es domaaju elans nav taa kaa tas priezzaa kautkaads spameris te pats neko nejeedz un saka ka tas jau izrunaats!es atk teicu ka neatradu mekleejot tieshi to ko man vajag!!!
  5. nu to kaa gign.lv raadaas tie demo faili! 7 datumi un kad uzspiezh uz kaadu no datumiem un tad raadaas attieciigajaa datumaa ieraxtiitie demo faili! !!!!
  6. lab to ja dabuushu buus ok! P.S. tachu tagad gribu zinaat kaa lai uzlieku liidziigi kaa gign.lv kad raada tos demo failus kuri ir attieciigajaa datumaa ieraxtiiti!?????nu nu nemaaku uzraxtiit to domu bet atd ieejat sheit un redzeesiet kaa tur tie demo ir sakaartoti!! man arii gribas ata uztaisiit tik nezinu kaa!!
  7. kaa to probleemu es vareteu apiet??
  8. es jau mekleeju bet tieshi to ko man vajag es neatradu! 1. es meegjinu uztaisiitliidziigi kaa ging.lv kur raada hltv demo failus! gandriiz jau man tik taalu ir, bet probleema taada kad nezinu kaa var uzlikt lai visi demo kas ieraxtaas un pashi sazipojaas, nevis tad kad es ieeju caur webu demo.php failaa!! 2. un veel gribu kaa var uzlikt lai tie demo un .rar faili,kas ir vecaaki par vienu nedeelju automaatiski izdzeešas??!! 3. kaa veel man uzlikt lai tie demo faili sakaartojas kaa gign.lv nu kad uzspiezh uz taada un taada datuma tad raadaas visi demo, kas ieraxtiiti tajaa datumaa??? ceru ka juus kautcik saprataat ko jautaaju un gaidu paliidziibu!!
  9. lab tas taa! negribeju taisiit jaunu topiku taapeec raxtu sheit!! kaa lai es uzlieku kad man raadaas tie demo liidziigi kaa šeit ?? plss es ceru kad kaads zin atbildi!
  10. shito topiku verat ciet!! es paarvareeju savu slinkumu un pamekleeju!
  11. man jautaajums ir taads! --- kaa man uzlikt lai demo saglabaajaas nevis tajaa pashaa cstrike mapee, bte piemeeram C:\Appserv\www\demo\ mapee nu tajaa demo mapiitee lai saglabaajas tie demo!!! kaa man to uzlikt?? es nemaaku!
  12. mandele

    Web

    man liekas, ka taadiem kaa tev ir gruuti to ieskaidrot!!!
  13. mulkjiibas! ja man vajag shaut bez teemeeshanas es apmeeram zinu kur ats meerkis ir un tad spiezhu abas peles pogas reizee! tikai taa lai taa zoom podzinja buutu nedaudz aatraak!!
×
×
  • Create New...