zentos1990 Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: L-BeasT BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Zeka[T]1on BAN] Iemesls banam: reklama BAN] Bans uzlikts pirms 58 dienam 23 stundam 45 minutem 4 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] -------------------------------------------------------------- Admin ja tebja umoljaju razbanj menja ja na etom servere nigogda ni4e nesdelaju nerazrewonnogo,,,, pozalusto razbante ja nikogda na etot server nevklu4i ne 4iti i ne napiwu nikakuju ssilku ja uze nemogu ja 4asto igraju utrom a ne gde naroda netu tolko u vas,,,pozalusto admin Edited July 2, 2006 by zentos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zentos1990 Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: L-BeasT BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Zeka[T]1on BAN] Iemesls banam: reklama BAN] Bans uzlikts pirms 58 dienam 23 stundam 45 minutem 4 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] -------------------------------------------------------------- Admin ja tebja umoljaju razbanj menja ja na etom servere nigogda ni4e nesdelaju nerazrewonnogo,,,, pozalusto razbante ja nikogda na etot server nevklu4i ne 4iti i ne napiwu nikakuju ssilku ja uze nemogu ja 4asto igraju utrom a ne gde naroda netu tolko u vas,,,pozalusto admin Admin ja serjozno o4enj zaleju 4to spamil na vawem servere ija vas umoljuju i es4e raz prowu unban 85.254.151.174 umoljaju u menja ban uze 58 dnej ja bolwe nemogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 es uzskatu cilveks saprata savu vainu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desT- Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 (edited) BAN] Bans uzlikts pirms 58 dienam 23 stundam 45 minutem 4 sekundeem domaju,ka savu ir ''atsedeejis'' lai cik arii neieredzu spamerus.. Edited July 2, 2006 by desT- Link to comment Share on other sites More sharing options...
zentos1990 Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 admini es zinu ka es esmu vajnigs un ka es biju kludijes, es nekad vairs ta nedariwu es jus loti prasu jus cienijami admini, eti 58 mne poidut na urok , ja spamil svoj server 1 sek i mne bil bani vse ravno eto bil ne cs, ja o4enj sozaleju 4to ja spamil ja ispravljusj admini!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zentos1990 Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 adminu nu pozalusto ja obes4aju bolwe takova i ni4ego plohogo nepovtoritsa!!! i ban u menja uze 59 dnej, nu pozalusto polzalejte menja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Man ar kka liekas, ka chalis ir sapratis savu kljudu! Esmu par banu nonjemshanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 shajaa gadijumaa tieshaam var nonjemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 -1 Bans, +1 Siicis. Kaut arii mans viedoklis sheit ir lieks - neatbalstu. Kautvai delj vinja runas stila. Un ja reiz L-Biists uzlicis perm banu tatad reklama bijusi neslikta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 vai noņemt ? tāds ir jautājums ~diena līdz izdomāšanai Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ja ņemtu nost banus visiem, kas ir "sapratuši" savu vainu, tad serveris atkal būtu pilns ar čīteriem un šitādiem knariņiem, kuri lien visur un reklamē savus sranos serverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Topiku attaisiiju, jo, manupraat, par reklaamu perm bans ir par skarbu. Meenesis maksimums. Es esmu par bana nonjemshanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 right, es arī par bana noņemšanu, jo cilvēks jau ir savu kļūdu sapratis un nespēj dzīvot bez gigna (viņu lauž), bet flashbackam par viņa nekompetento rīcību (aizslēdzot topiku) - atvaļinājums uz nedēļu (MUAHAHAA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 1 kart pernament vin'6 jau saprata kasa tas tads ir un 2 raiz man liekas neatkartosies. 2 kart serv tapat 4iteri bija un bus , taka es Par ban non'em6anu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 denja pirms raksti kaut ko forumaa, uzraksti uz lapinjas, tad izlasi un izdomaa, vai pats saproti, kas uzrakstiits un tad peec teksta korigjeeshanas, pousto forumaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 par reklaamu permanentos banus ir stulbi likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Es ar piekritu ka ban par spam vai mat ttgas ir GALIGS STULBUMS taka nemat vien nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Es ar piekritu ka ban par spam vai mat ttgas ir GALIGS STULBUMS taka nemat vien nost offtopic, beidz iedirst kko visos topicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ocenj neljublju spamerov ! no parnishka nasamom dele zalejet sto sdelal za stob snjali ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 par reklaamu permanentos banus ir stulbi likt stulbi ir kaut ko komentēt nezinot situāciju. tik un tā man grūti iedomāties kas ir jādara lai dabūtu perm banu par reklāmu. tā ka beast varētu banu noņemt, ja vien nav vēl kas svarīgs sakāms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Tur čalīts šakumā tādu frāzīti izmeta ,ka čītus nekad nav slēdzis gignā.Ko tas kungi nozīmē ????? Tas nozīme ,ka čalīts tomēr ar viņiem niekojas citur + vēl klāt tā viņa ņaudēšana ,kas vien jau izklausās pēc kārtīga spamera.Normāls cilvēks ,ja viņš savu kļūdu ir sapratis uzrakstītu - Sori veči,vainīgs vairāk tas neatkārtosies.Un būtu ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 daļeji piekrītu koma[dzirciema] viņš varēja vnk. uzrakstīt ka atvainojas un nekad tā vairs nedarīs, bet tā vietā ierakstīja kādus 4-5 postus....no otras puses pārkāpums iespējams nebija tik nopietns lai uzliktu banu uz tik daudzām dienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
zentos1990 Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 nu admini pozalejte pozalusto menja jaze otsedel svojo pri4em ja nikogda nebudu 4iteritj na servere i spamitj nikogda nebudu ja ze vsetaki ne4iteril umoljaju vas moj nik budet k1n4!k mozete daze potom zamnoj vsegda sleditj, zzaltesj nadomnoj ja 4asto igraju utrom a vse servera pustije krome gign poetomu o4enj vas umoljaju uvozajemije admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Zetons, nomierinies! Teica, ka nonjems Tev to banu, bishkjin pacieties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zentos1990 Posted July 3, 2006 Author Report Share Posted July 3, 2006 Sori veči,vainīgs vairāk tas neatkārtosies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts