macho Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 edit by Oddish: Mūviks ir gatavs Tie, kas bija pasākumā un grib dabūt linku, sūta man PM. Pārējie var diedelēt linku citiem. UPDATED WITH INFO Pasākums norisinās 21-23 augustā pie dyversanta (nezinu vai tā ir Pilsrundāle vai Rundāles pagasts vai kas ellē ratā tur) Karte kā nokļūt - http://www.gign.lv/forum/index.php?act=att...ost&id=6883 pieejams arī alternatīvs kartes variants google maps links un mana karte ar precizējumu kur tieši galā pašā ir jābrauc - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1250326571_0.png Braucēju saraksts: Dj erix macho test2 samuray (Talsi) Odiņš Jurko MaX (Rīga) slc (Rīga) Filtrs (Rīga) Chaklz (Rīga) Dr. Pepper (Koknese/Aizkraukle) Traffiks (Koknese/Aizkraukle) Deadalive (Rīga) benciks??? (Rīga) randrs (Rīga) gludeklis(Rīga) Nak3d (Rīga) Teddy (Rīga) dyversant(Bauska) vbyuer (Rīga) Mahmeds (Rīga) ManuVietuIenjemRegjistreetais (Rīga vai Alūksne) acido (Rīga) Koshkers (Rīga) fujitsy (Rīga) Analgins (pilsēta bez elektrības) hydro (pilsēta bez elektrības) fr0zen? (pilsēta bez elektrības) sk8er (Alūksne) Jimbuga hollow life (Gulbene) CHILLSIDE (Gulbene) spalva woxeN Outlawz HHH kefīrs kefīra bojfrends Chakys novijas (Jēkabpils) Garsho Alus??? WolfBlade (Mežciems/Jugla) Zorgs (Jelgava) woxeN (Rīga) Alise Reno Ja makaron [dzha makarons] tjipa ar diviiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Par vietas izvēli būtu takā vienalga. Galvenais, lai var pa smuko tur nokļūt ar visām paunām. Datums labāks būtu tieši tas 21-23. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 man der kaut kas laika posmā no 13. jūlija līdz 2. augustam, kad man ir atvaļinājums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 21. - 23. jeb priekšpēdējās augusta brīvdienas, kā jau parasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Labāk 21-23 augusts, kā jau parasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 man ar labāk 21.-23. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 tas ko tu saki, ka tu netiec ne 21-23, ne 28-30? Man atvaļinājums arī būs augsuta sākumā visticamāk, bet ne jau tā neesamība gign tusona datumos man traucēs tur ierasties. p.s. lūdzu ieteikumus arī par vietas izvēli. p.p.s. tikko piefiksēju, ka nebiju uzrakstījis, ka tie datumi ir augustā Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Par datumiem man vienalga, bet labāk jau 21.-23. augusts. Vietu es varētu piedāvāt savos plašajos lauku īpašumos, bet tas ir Vestienā, kas atrodas vēl aiz Ērgļiem, un līdz peldvietai jāpabrauc ar transportu. Vispār tas ir sūdīgs variants, jo elektrības tur nav. Par vietu turpinot, labāk būtu kaut kur pēc iespējas tuvāk Rīgai, lai var aizskriet un vakarā skriet atpakaļ uz Rīgu. Negribu neko solīt, bet nākamā gada pasākumam man varētu būt diezgan labs variants, ko piedāvāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Man arii labaak dereetu 21-23 jo uz to 28 datumu 1000% ka nebuutu! Un protams jagaida ko dyversant sheit iepirdiis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nu gan jau, ka arī augustā tikšu... es tik teicu, ka tie datumi man der labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 es ar balsotu par nu jau gandrīz tradicionālo pirmspēdējo augusta wīkendu. par vietām nekādu piedāvājumu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 es arī par 21.-23. Taisam Jelgavā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) Man der pedejas augusta briivdienas, taa tada labi iegajusies tradicija, jau vasaras sakuma rekinajos kad shie datumi man ir aizsisti Vnk uz 21-23 tochna nebushu esmu aarpus LV .... Ja akads piedavaatu kaut ko labaku par divisha varam meginat, bet savadak taa vieta pwned, veel jau nav ekskursijas pa visu apvidu novadiitas Edited July 6, 2009 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 21-23. augusts būtu visforšāk. Nu kaut kā 3. gadu pēc kārtas negribas svinēt tajās Pilsrundālēs. Vēlāk darbā iečekošu kaut kādus lētus atpūtas kompleksus pie ezeriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) VAru piedāvāt (tāpat kā pagaišogadu) my plase. Ir tikai viens...emm nu ok divi mīnusi. 1. Tas ir 145 Km no rīgas 2. Visi, kas nemācēs uzvesties sēdināšu pagrabā. Edited July 6, 2009 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 21-23 ^^ vieta: vienalga Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2009 Author Report Share Posted July 6, 2009 Ja godīgi, tad man patīk dj erixa variants. It īpaši tā pagrabā sēdināšanas prikola dēļ pohuj, ka tālu no rīgas, vai ta nu grūti ir aizbraukt... pie tam lētāk kā īrēt tur kaut kādu sūdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 (edited) baigi tālu vēl, bet domāju, ka šogad varētu būt es ar kā alternatīvu vietu vēlaizvien iesaku žagarkalna pludmali pie gaujas cēsīs. 2 voleijbol laukumi (ar jūras kind smiltīm) un arī futbol laukums ar smiltīm. smuka pludmalīte, teltšu vietas kā arī ir iespēja noīrēt to lielo telti ar galdiem..laikam kādi 20 ls pa dienakti bij. no cilvēka laikam 1 ls pa telts vietu +50 santīmi pa laukumu izmantošanu. parasti tur malā ir kādi 2 - 3 treiler ar vāciešiem, kas tur apmetas uz 1- 2 dienām. laba vieta. neesmu 100% droš vai gign baram atbilstoša... P.S man patīk arī ērika variants. faking tuvu man salīdzinoši Edited July 6, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Vienalga par datumiem. Drīzāk interesēt kā ar to transportu saorganizēties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Es jau labprāt, bet no Kūldžas baigi tālu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 nu, man tas nieka 280km ceru, ka uzradīsies kāds tuvāks variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Nezinu kā tikt no Aizkraukles vai Kokneses vispār uz Jaunpieblagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Man no Liepajas lidz Dj erix variantam baigais kusaks un 5stundas ripot netiiik! Es jau labaak pec 25datuma kad buutu alga Bet nu kaut ja jau visi grib 21-23 tad ko padariiis! bet kam trauceee 28datumaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Same shit here(Jeekabpils), vispaar, vieniigais variants skiet, ka ir braukt uz Riigu un no Riigas kaut kaadaa veidaa tikt uz turieni. anyway varbuut kaut kur pa vidu? Pagaajushajaa gadaa bija tiiri normaali visiem nokluut uz spotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Butu jau ljoti labi ja kados Talsos ,Kuldigaa vai Ventspilii kaut kas taads notiktu tad mes ar Riigu butu vidusposmaa,jo uz to Latgaljes pusi ripot galigi nestaav! Larins iespejams arii ka varetu buuut,nezinu vel vai uz abaam dienam speshu tikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now