Jump to content
GIGN Forum

Labi Attā Puiki!


Streelnieks
 Share

Recommended Posts

Labi, chiu riu visiem, bija interesanti paaris reizes sheit padarboties juusu sabiedriibaa, bet nu es sviniigi pazinjoju, ka vairaak galvassaapes jums neradiishu un sheit nespeeleeshu. Sapratu, ka man lielam puisim shai beernudaarzaa nekas nav mekleejams, ja sheit pat main admins, respektiivi macho nav speejiigs atshkjirt graudus no seenalaam tobish Wh`kerus( turklaat runa neiet par viscietaakajiem un gruutaak atkozhamajiem riekstiem), tad tas jau izsaka visu. a paareejie turpiniet dziedaat liidzi peec vinja stabuliites. :lalala:

P.S Tomass jaa tas ir tas pats kesh aka Princesiite, kursh speeleeja ar tevi pie company, tev labaak zinaams cik sen tas bija, bet nu man liekas ka apm 1,5 - 2 gadus atpakalj kad vinsh bombija ar wh tik ilgi liidz movie par vinju paarvilka striipu vinja krushilas statusam. Diemzheel tagad diez vai tas movie vairs ir atrodams, vieniigaa teoreetiskaa vieta baltgames, bet nu maz ticams ka tur ir, vismaz es neatradu. Vari UNSEEN paprasiit, vinsh arii ljoti labi atceras to movie un kesh WH uzvaras gaajienus.

P.S.S kesh, lai tev feini chiitojas, bet pret mani taadi kaa tu un tev liidziigie atdursies, jo mani nevar taa apjaat kaa shos jaanjtaarpinjus, tu to zini un ceru ka tas tevi grauzh plushkji.

Lai jums noobi aug breins, saudzeejiet sevi un citus, cerams mans liktenis nokjert 3 banus no apm 5 izspeeleetaam karteem nevienu nepiemeklees. vairaak Sniedzinjus, PumpasTV, Palmus un taadu main adminu, kursh neskatoties uz savu cieniijamo vecumu veel nezin teicienu ka "ar ko saslimi ar to jaa-aarstee", respektiivi ja speeleetaajs speele ar wh, tad arii demka jaaskataas ar wh lai redzeetu kaa tas viss izskatiijaas no vinja skatpunkta, un speetu saprast psihologjiski speeleetaaja riiciibu. Adeos!

Edited by Streelnieks
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu skāde, ak nē, nācās paspēlēt ar čīteri, viņu vel nenobanoja, ko nu tagad darīt, grow up, ja kādam tik svarīgs tas cs, lai tak spēlē ar wh, cepies par neko, nebrīnos par tava ^&*%% statusu jau kurā serverī.

Link to comment
Share on other sites

es necepos, es vnk publiski izanalizeeju lietas apstaakljus un secinaaju, ka esmu iemaldiijies pie noob`iem (tu arii esi to skaitaa), kuriem nav lemts buut gudriem (vismaz šai spēlē), tādēļ ar asaraam aciis savu paaris dienu paspeeleeshanu shajaa serveriitii es paartraucu. Shis ir tikai otrais Pub serveriitis kuraa esmu iebaazis savu degunu Epixinj, tapeec nepuut no mushas ziloniiti. Aa un jaa interesanti, ka kso serverii neskatoties uz to ka spoguliit`s spoguliit`s un mani stati saka ka esmu tur labaakais, pa ~30 nospeeleetajaam stundaam neviens ar banaanu veel nav sviedis. Kaadi secinaajumi?! :hrmmm:

Link to comment
Share on other sites

Esi paarliecinaats? Teljpauri, davaj ja tu atradiisi vai kau kaadaa veidaa pieraadiisi ka es peedeejo 3 dienu laikaa esmu uzspeeleejis CS, es tev lidmashiinu nopirkshu.

P.S par to kas kuram ir primaarais dziivee... neesi bishki neattiistiits, kaut ko taadu sakot par cilveeku kuru vispaar nepaziisti?

Link to comment
Share on other sites

neko jēlāku uzrakstīt nevarēji? psc, izglītojies pirms kaut ko raksti, tu domā, ka tagad izskaties pēc varena veča? Kāda jēga ir veidot šāda veida topiku? Lai tu būtu ievērots? Tev kaut kādas problēmas dzīvē? Da vnk nevaru paciest šitādus ņurņikus, kas gudri dirš, bet dzīvē vēl mātes piens uz lūpām. Šas uzrakstīsi atbildē kaut ko, kas tev liekas varen asprātīgs un komisks, bet iesmirdēs kā sesks, kurš zeķes 3 nedēļas nav mazgājis. Eh, ko nu tērēju laiku ar šitādu nūģi, kam dzīve saistās vien ap CS.

Link to comment
Share on other sites

OMG, GIGN ir nolemts iznīcībai, pats galvenais spēlētājs aizgāja! nu vairs nebūs, kas spēlē. :(

btw par tēmu, vecīt, laiks nestāv uz vietas, tie, kas vēl pirms dažiem gadiem bija sīči ar hakiem, tagad ir veči ar pautiem (lasi skillu). tas, ka čalis tur kaut kādā sētas mačā pirms n-tajiem gadiem ar wh uzbombījis, nenozīmē, ka viņš tagad čītos visu mūžu. un kas tev liek domāt, ka tu nu labāk vari čīteru atpazīt par mūsu spečuku macho? ja jau reiz tu 2x mūžā esi pubā spēlējis, kā tad tu domā čīterus atpazīt? spēlēt pubā un cw ir divas dažādas lietas, tāpat kā čītot pubā un cw. pubā daudz kas ir iespējams, salīdzinot ar cw.

tu varbūt esi CW pro, bet no puba tev sajēga ir maza. :sparta:

Link to comment
Share on other sites

eu puishi, kaa juus juutaties rakstot man taadas hujnjas, ja jums labaakajaa gadiijumaa pamatskolas papiirs dabuuts + juus dziivee vispaar neko sasniegushi neeasat un esat kaa neizshkjiilushies omaara kaapuri? buutu kaut beernu shampiiti pagarshojushi, botu brigaade ar lentenju breinu :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...