vincister Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 tātad balso cilvēki kuri piedalīsies kontestā, kāda tipa karti tad esam gatavi taisīt? otrs jautājums protams cik laiku prasītu uztaisīt karti, es piedāvāju 2 mēnešus (karte kas taisīta pirms kontesta neskaitās) P.S. un dalībnieki varbūt tomēr arī ieposto savu variantu, lai nav ka visādi liekēži aptaujā saspaida greizu rezultātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 nu tad tā. ja būs FY, es piedalos! es nobalsoju par FY un 2 mēnešiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 nu par maptype: viennozīmīgi tam jābūt de, ar diviem mēnešiem vajadzētu pietikt, lai kaut ko izveidotu. īpašus bonusa punktus varētu likt par kartes saistību ar gignu, piemēram kādu beigtu cūku varētu kaut kur iebāzt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ko? es netaisos savā mapē likt visādas gign reklāmas, un ceru pa to nebus punkti, tas būtu stūlbi.. Pa mapes veidu man it ka vienalga, bet laiku gan gribētos 2 mēneši. Mēnesis būtu pārāk maz, bet ja būtu 3, besīgi gaidīt turnīra beigas.. Vajadzētu tā, ka pieteikties turnīram var jebkurā laikā, tik mape jāuzspēj uztaisīt. Domāju būtu vairāk cilvēku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Punktus par reklaamu O.o!? Vsp buutu kaads stulbums ja par reklaamam dotu papildus punktus... saliek mape uz katra stuura - "Naaciet www.gign.lv!" un taa tikt top3? Es personiigi gribeetu FY mapi taisiit... taatad balsoju par FY un 2 meeneshiem. DE jau ar nebuutu slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Tās reklāmas vispār nafig viņas! Tas tikai maitā kartes izskatu. Bet pa tēmu Ņemu As un 2 mēnešus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Aunapieres, kur jūs vārdu "reklāma" redzējāt? Atsauces, nevis reklāmas, ibionahuj! Tas ir tā, ka tu ieliec kaut kādu fīču GIGN specific, piemēram, kompis stāv ofisā, kur kāds dročī uz dienas bildi or smth, vēl, piemēram, tur ir kaut kāds piemineklis laukuma vidū ar tādām marazmātiskām lidotāja brillēm - značit savējie sapratīs, ka tas ir macho, utt. Un tā samuray cūka tāpēc, ka visi šejienieši tak zina, ka samuray ir asinskārs maniaks, kas brīvajā laikā šauj miermīlīgus zvērus, bet ikdienā ēd mazus bērnus. Bez kečupa, bļe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Un tā samuray cūka tāpēc, ka visi šejienieši tak zina, ka samuray ir asinskārs maniaks, kas brīvajā laikā šauj miermīlīgus zvērus, bet ikdienā ēd mazus bērnus. Bez kečupa, bļe! Kā redzi visi nav šejienieši un nezina. Gign reklāma vai atsauca man poh, bet pa tiem mēsliem labak vērtēt nevajadzētu. Edited January 14, 2008 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
asmis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Es esmu par DE tipa mapi uz 2 meneshiem kaut gan es neesu pret fy mapju taisiishanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Piem. uz sienas kādai mapei rakstīts "Nāciet spēlēt tur un tur labs serveris bla bla bla..." A tā nav servera reklāma tu gribi teikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 kurš teica par "reklāma", kurš teica "rakstīt uz sienas gign", ko a?! nevajag no pirksta izzīst muļķības! un es tiešām neticu ka kādam būs tik maza punktu starpība ka šī samuray beigtā cūka kaut ko izšķirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 cmon, njemam pashus retaakos karshu tipus, buus interesanti veidot! ES vai AS 10000% vai veel ko retaaku! de pamatiigi atspeeleetas, cs garlaiciigas, fy paaraak primitiivas sanaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Esmu par as mapes taisīšanu kāpē? Paskaidroju jau pirmajā topikā, jo pārsvarā jau taisa tikai de un cs mapes, lai ir interesantāk. Par laiku 90. dienas, jo ir vēl mācību laiks un nav tā laika tik daudz. Kas attiecas uz šiem te, kas grib fy mapes taisīt un vēl saka 2. mēnešus vēl labrīt priekš fy mapes pat labas, ļoti labas, max vajadzētu pāris dienas, jo fy nu tas jau ir manuprāt apkaunojums priekš mapping konkursa vai kautkā tāda... Edited January 14, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Bljaaviens uzreiz ka uztaisija topicu ka bus kontests es saku taisit ahujeno CS (host rescure) mapi - tagad man vinja japartaisa pa de bet tad vinja zaude visu savu jegu p.s. es nobalsoju par CS.. un ka jau sapratu ka bus DE lielaka dalja nobalsojusi - uzliku 2 minesus laiku lai paspetu uzbliest jaunu.... Zeel man taa lieka laika ko patereju Cs mapei Edited January 14, 2008 by WincX Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) nezaudees izveelies apdroshinaatu viduspunktu starp CT un T un uzmet bomb targetu bet par pasha textuuraam... viennoziimiigi NEE! pamatojums: textuuras noraut no citas speeles nav maaksla pasham fotografeet - ne visiem iespeejams izdariit vislielaakaa meistariiba tiek paraadiita izmantojot tikai un vieniigi to, ko dod Edited January 14, 2008 by snake5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Ziniet ko es izdomaju? Ew sitadus kontestus varetu taisit katru menesi. Protams ne tik lielus un nopietnus ka sito, bet uz nenoteiktiem karshu tipiem, un vieniga balva ko tu sanjem ir tas ka bus rakstits ka tava mape ir menesha labaka, protams man tas ta ienaca tikaj prata - ja mana ideja nevienam nepatik varat dzest sito comment araa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 katru meenesi.... tu bi6ku paarspiilee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) kapēc? ne jau tur taisīt katru mēnesi kautkādu ahujeno de vai cs mapi bet tur piemeram fy mapes vai aim vai kaut ko tadu... Edited January 14, 2008 by WincX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Jā tos tipus varētu rotēt. Trīs mēneši de, tad trīs mēneši as un varbūt arī cs. Ja tik vien ir kas taisa par fy es domāju jūs varat aizmirst.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) ne jau tur taisīt katru mēnesi kautkādu ahujeno de vai cs mapi bet tur piemeram fy mapes vai aim vai kaut ko tadu... Labāk pacensties 2 mēnešus un uztaisīt kārtīgu mapi, manuprāt, kādam beidzot jauzņemes de_dust & de_dust2 & de_aztec u.c. lielo mapju aizstāšanu! Tik pat labi arī spēlēt kādu cpl mapi, kas vismaz ir jaunākā par vecajiem dustiem =/... Un jāsāk tauta radināt kam citam... vienīgais mape de_alcatraz gan ir neliels pārspīlējums lieluma ziņa, toties kāda kvalitāte & nespēju iedomāties cik ilgi tā ir taisīta... Edited January 14, 2008 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
WincX Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) es gribu redzeet kurs jums ies katru menesi taisit de, cs vai as mapes - cik es saprotu seit kaut cik varosi maperi ir tikaj kadi 10 Edited January 14, 2008 by WincX Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 "Mapperi" 10, bet tādi, kas tiešām uztaisīs lielo mapi pa 3. mēnešiem labākajā gadījumā kādi 5. un pa sevi pats 100% negalvoju ja taisa 2. mēnešus ja trīs tad tas ir iespējams. Jau pāris idejas ir iešāvušās prātā tikai nepārāk ar labu gameplay, bet misijas pildīšanu protams. Tad cik sapratu ja būs šis konkurs tad ar tādiem nosacījumie kādus vincisters ielika iepriekšējā topikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVinci Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 kam tad domata si aptauja? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 ja tu piedalies, tad arii tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 15, 2008 Author Report Share Posted January 15, 2008 p.s. es nobalsoju par CS.. un ka jau sapratu ka bus DE lielaka dalja nobalsojusi - uzliku 2 minesus laiku lai paspetu uzbliest jaunu.... Zeel man taa lieka laika ko patereju Cs mapei nu gan atradis par ko žēloties, uztaisi(pabeidz) kaut kad vēlāk to CS karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts