Jump to content
GIGN Forum

Undertaker


^Ali^
 Share

Recommended Posts

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ali jau paspējis pirms manis uzcept šo topiku. :) Nu ko lai saka... es ar Underu pat klanu sabīdīju, bet bija aizdomas, ka ir netīrs, kam gan negribējās ticēt, jo viņš ir ļoti labi un ilgi zināms spēlētājs GIGNā. Es pat te viņam uzrakstīju PMu, lai pārliecinātos, ka tas ir īstais Undertaker. Jau ar bloodlordu runāju, ka viņš kaut kā aizdomīgi izturās + kad piedāvāju uzspēlēt gotgame, tad viņš teica, ka spēlēšot ar citu niku, jo kaut kāds nofeikojis viņa niku un tur pieķerts ar čītiem.

KSO ielikto demo gan neesmu vēl noskatījies, bet pēc tur redzamajiem poustiem jau noprotu, ko tajos demo redzēšu... žēl, ka Undertakers savu, manuprāt, labo slavu šitā sapiš.

Link to comment
Share on other sites

Okeej saprotu ka es sheit nevietaa izteikshos,bet nju ja VINSH citur chiiito,lai to dara,ja pasham tas paatiik!Bet nju GIGN ir GIGN un sheit nju shaubos vai vinjam ir izdevies BUSTERI apiet!Jo cik zinu vinjam ariii GIGNaaa SKILL ir pietiekami augsts!Tikai un vienigi mans subjektiivais viedoklis! :nja:

Link to comment
Share on other sites

Nja, vareetu jau saakt chali aizstaaveet par to, ka neviens taa iisti nav redzeejis, ka vinjsh chiitotu gign'aa etc., tomeer kaut vai tikai tas, ka vinjsh to dara citur ir pietiekams iemesls, lai vinju nahrenizeetu arii no gign'a. Ko lai saka, skarbi... :(

Link to comment
Share on other sites

man gan viņš likās em..nu dīvains? nez. kautvai tiesību sadaļā teksts :

'' Te kuram katram liks aksesu?

Man liekas nav baigi labi ja ar tik maz nospeletam stundam vinjs var dabut acces'u

Serveri ir daudz labaki speletaji ar 10cms.gif kuri vairak ir nodrileejushu..

Bencik iesaku labak acc iemainitt kadam kurs te vairaak tas stundinjas ir pakraajis! vis.gif''

pēc 3 h ...

''nu lai jau tiek un sevi pieradaa!

Serveri cik redezju nav tadas kurs velti virina muti.. thumbsup.gif''

btw - uz csdm buster atgriezīsies līdz ar jaunā servera iegādi?

Link to comment
Share on other sites

bet csdm un pub ir divas atšķirīgas lietas, ja pubā vēl ir kkada taktika, tad csdma vnk skrien un šauj (labi, tik traki jau nav, bet tomēr csdmā jau vairāk ir uz aim+ reakciju, bet pubā uz pieredzi)

edits par kso statiem: žēl, ka nav lielāks (senāks) tas skill history, bet tā lēciens labs- no 1150 uz bezmazvai 1600 :)

gign Puba kopējais skaitlis itkā labs, bet tie pēdējie skilla rādītāji tādi jocīgi, jo diezinvai tādam papam sūdīgi šāvās 13 dienas no vietas, tāpēc rodas jautājums: kad pēdējo reizi restartēja tos status, tobiš, cik ilgi tas bija pirms/ pēc bustera uzlikšanas?

vēlviens edits: interesanti, ko teiks pats apvainotais :)

Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

hmm ko lai saka, apsveicu ar viņu ari esmu sabijis viena team`a un ka jau nacis no gign skatoties uz statiem likas afigenijs čalis ar skillu,bet cw reali kapaja vienreiz pat vt iebļavu ka viņam wh bet tas bija prikols pat nelikas ka tiešam viņš varbut čito, bet tas ta.

Link to comment
Share on other sites

Parasti arī Online Draugi var paņiķoties ar neķītrām lietām... Es piem. tādu čali nezināju, un nekāds brīnumus demkā neredzēju, vnk parasta pleijera wh... Tapēc arī daudzi PUBā to nemana... ( CW fiškās ir cita tēma, kad sāc izjust, kā viņš tevi nošauj... )

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...