Jump to content
GIGN Forum

Par Emci


eziic
 Share

Recommended Posts

  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:) Tas ir tipa - banot banošanas pēc? Lai aug e-krāns? Cilvēks spēlē, nečīto, sakrīt niks. Kāda velna pēc viņš būtu jābano?

nerunā tagad muļķības, neviens nebano cilvēkus ēkrāna dēļ, jo banu skaits tāpat nekur neuzrādās un kur nu vel banošanas pēc(vispār wtf, kur tāds ķīselis var ienākt prātā).

pēc nika sakritības bano visi, tiešām esmu redzējis neskaitāmus adminus, kas tā dara jau no laika sākta gala un kapēc gan ne, ja niks, piemēram ir SG*, tad kuram pie velna vajag viņu te feikot, ja viņš gignā ienāk 1 pusgadā, gadā vai vispār nekad vairāk neienāk.

Bans arī eMcim ir pamatots, cik var teikt, vienkārši ir faktori, kas spēlē viņam par labu, ka tas bans ir jāņem nost.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Jā, to ir pieļaujams darīt, ja niks ir , nu došu tev piemēru - 4up4ups(99sanja_pr055).

Bet te tev ir pazīstams cilvēks, + es galvoju, ka tas bija kesh.

Nu , ja xcheck parādās banots + niks ir vienāds, uz priekšu - bano, bet tu jau neskatījies xcheck.

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

Lol, kaa tas ir nevar banot uz nika sakritiibu? Ja ir identisks niks un cilveeks ir nobanots par chiitoshanu un vinjam ir aktiivs bans, bet vinjsh ir nomainiijis IP un speelee serverii tad banot nedriikst? LOL, jacer, ka Nelly, svolo4, duh un visi paareejies zveeri neredzees sho topiku, jo redz nomainot ip var droshi speeleet un lai admini nopisaas veel veselu muuzhiibu kameer atkal piekjers vinjus chiitojam. :) Tas taa offtopikaa par nikiem.

Link to comment
Share on other sites

Fake, tev nav pamata man aizrādīt par emša gadījumu vai teikt dajebko, ja pats esi banojis čaļus skatoties pēc nicka. Ja viens tika tā banots, otrs arī ir jābano, šeit nebūs pazīšanās vai kādi citi sūdi.

p.s Teddy, tev vēl vajag tos banus? Es tev viņus varu pilnu lapu piemest, tiesa gan rītdien, šodien jau jāiet gulet.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

eziic, šajā gadijumā admina dareka rīcība bija nekorekta. Jo viņš pamatojās uz niku un kaut kādu aizvēsturisku banu. Nemaz nepaskatoties vai nepieļaujot mazāko iespēju, ka tas varētu būt arī cits cilvēks. Kā arī izrādijās, pavisam cits cilvēks ar citu ip/provaideru.

Link to comment
Share on other sites

Pastāsti kāda ir pie velna atšķirība starp šo un kādiem tūkstots citiem baniem?

p.s vēl nekur neredzu, ka būtu pierādījies, ka tas ir cits cilvēks. Ja tas būtu izdarīts, kā jau minēju vairākas lapas iepriekš, banu būtu noņēmis.

Link to comment
Share on other sites

Teddy, skatos, ka neatšķir vārdus pateicām un pierādījām. Arī kā jau minēju iepriekš, mēs esam parāk tālu aizgājuši, lai man pietiktu ar vienkāršu "es tev saku, ka tā ir".

edit: Fake, ar xchecke redzi banotu nicku darek ar iemeslu wh, serverī spēlē čalis ar nicku darek, tu viņu nobano. Tikai manā gadījumā ir xfb. Kurpes mainās, bet skrējiens tas pats.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Teddy, neķer kreņķi, rīt atnāks macho un banu noņems. Bet kā jau teicu, kādam būs jāķeras pie banlistes un es stipri šaubos vai kāds to darīs. Tāpēc vai ar šo banu, vai bez viņa, esam turpat kur bijām. Pie vairākiem simtiem nevajadzīgu banu. Ceru, ka vismaz daži saprata ko es gribēju ar šito pateikt. Pret visiem jāattiecas vienādi vai tas ir emcis, vai kaut kāds randoms čalītis.

Eju gulēt.

Link to comment
Share on other sites

Nesapratu vispar jegu topicam , banliste ir vismaz ~1k tadu banu un jus izdomajat tieshi doebatsja kad to uzlika emcim dareks. CMON

Btw taja topic'a ko radija registretais , to banu nonema jo tas kursh sudzejas neko nesaprot un bans bija uz sharu.

Nafig 8. lapaspuses kur jus pishat viens otram pratu par vienu no 1k 4eliem , mozh davaj uzreiz uztaisisim atsevishku sadalju kur bus tie 1k topici un iespejams pat vairak.

P.S. ka jau bija minets , kads no galveniem nonems to banu. Pie tam ieprieksheja topic'a bija rakstits , ka vinji nonaca pie kompromisa.

Link to comment
Share on other sites

Teddy ir atskiriba starp kso un gign :) ? tu vari tikai linkolnu tikai šādā situācijā pieminēt. Bieži vien tu raksti , neesot lietas kursā. Vispārīgi par topiku, Jūs abi plēšaties savā starpā kā bērni. Es tomēr domāju , ka Emci nevajag banot , esu vismaz 50h nospēlējis uz cs puba kopā ar viņu , nav bijušas problēmas. Drīzāk man ir vairāk problēmu bijis , ar vienu no šajā topikā replyeriem.

Link to comment
Share on other sites

Man trūkst vārdu, dareks ir pārlieku stūrgalvīgs cilvēks, lai viņam varētu kaut ko ieskaidrot, tādēļ pietiek šeit malt vienu un to pašu, lai nav jādzird viena un tā pati atbilde. Noņemiet kāds augstākstāvošais banu un miers.

Vismaz šis man lika pasmaidīt.

Link to comment
Share on other sites

ja jūs domājat, ka mani vai wormu kaut kas šeit interesē, tad jūs kļūdāties :)

lai samurajs izdomā, vai kāds cits, kas cs spēlē :)

es principā vispār nesapratu par ko ir runa - čali nobanoja pirms 300 dienām ar tādu pašu niku. Diezgan sviestains iemesls, ja prasāt man, it īpaši, ja čalis nečītoja :) tad jau pēc analoģijas neviens Killer vai Slayer vai Fragger gignā nedrīkst spēlēt, jo tādi niki ir banoti :)

Link to comment
Share on other sites

ok, labi, pie tik klaja sviesta (izlasīju to otru, emča topiku) gan ir kaut kas jāmaina

http://www.gign.lv/forum/index.php?s=&...st&p=451139

episks dareka posts. Pofig par IP, pofig par visu, UZLIEC BANOTU NIKU un tu tiksi nobanots.

Man vienīgajam šķiet, ka tā ir diezgan debīla pieeja?

darek, tev nav nekādu pierādījumu, ka viņš ir jābano, drīkst zināt, kāda sūda pēc tu viņu banoji? + atcerēsimies, ka šī topika sākumā tu teici, ka ar xcheck te nav nekāda saistība.

Lūdzu, gaidu atbildi.

tikmēr, kāds varbūt noņemiet viņam to banu, sen tik lielu sviestu neesmu redzējis.

Link to comment
Share on other sites

Man visu shito marazmu bija jalasa.... Es tikai piebildishu,ka uzliekot to fiiichu,kad beidzies reg,nicks lai neviens nespelee ar vinja nicku,a kaa tad vinsh pats ar savu nicku spelees,ja nedomaa regot? Plus cik zinu reizi nedeljaaa tas ir jaapstiprina un ja nu man nav atradies laiks uzspiest to ko vajag??? Reali ja nav neviena pieradijuma ka emcis chitojis,tad ariii shajaa gadijumaa banam nebutu jabuuut...Visi pieradijumi tak jau ir studijaa...Vienigais kas ir pret eMci tas ir dareks...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...