Jump to content
GIGN Forum

Eziic, Strujs.tg Un Vinja Draugs T0m5


plikaisss
 Share

Recommended Posts

Vopšem. Eziic ienaak pālī uz mapi pirms inferno (aizmirsu kā sauc), normāli kautko diršās (rupji sakot) liek tipa tos prikolus, ka nemirstība, kko dzied pa mic`u, nevar paspēlēt/ vel izbano pāris ne pa tēmu. Kautgan čīteri lai jau spēlē, lolwtf.

Inferno tas pats.

Tad uz mapi pirms DD2 ienāk STRUJS.TG un vinja best friendz t0m5 vai kā viņam nix. tas t0minjsh mums puisiitis kautko saak man braukt augumaa. Es protams atbildu kaa normāls cilvēks. Šis manu māti par mauku nosauc, (nu bļad kurš normāls cilvēks tā saka?) a STRUJ`am pohuj. Labi STRUJ`s mani izkicko. nu par lamāšanos, ok tas labi, pareizi dara. bet t0mu jau nee, vinjsh vinjam pacan4iks. izcieshu kicku, ieeju iekshaa, sākās DD2. Es pa micu normāli runāju kur visi Ts un tādā garā. pēkšņi gag. labi, poh spēlēju tālāk. pectam izdomāju,uzrakstu reconnect. nu lai var runāt vai rakstīt. ā nu pirms tam man vel čalis ar niku "pirdiens" man prasīja, vai man gag. nu protams, ka man gag ir, kā lai atbildu tpc uzspiedu recc. ienāku iekšā, uzrakstu "jā pirdien, man bij gag, kas par to", skatos STRUJ`s šo nobano. nu labi poh spēlējam. tālāk prasu STRUJ`am par ko man iepriekš pirms recc uzlika gagu. šis atkal uzliek. labi rakstu @ admin čatā. es prasu šim admin čatā, par ko man vislaik gag, šis saka - " labāk jau gag nekā ban" es nodomāju, bļa a par ko vsp ban? šis kko par KESH`u saka. tas kkāds čīteris, pidars vopšem. Es prasu kas tas tāds. un tad mani Pinky`s nobano uz 5 min par to, ka es rakstot admin čatā. Bļa a kur citur es rakstu, ja man gag?

Izlaidušies tie admini ir.

Man niks - Psych.

P.S atvainojos par lamāšanos/

Link to comment
Share on other sites

6dienas nakts, es mēdzu dziedāt, tas nav nekas jauns. Un dziedāju es tieši 5-10 minūtes pēc dažu čaļu pieprasījuma, līdz kaut kas man palūdza aizvērties un es tā arī izdarīju, jo sapratu, ka 6dienas vakari jau sen nav tādi kādi tie bija agrāk un visi brutāli frago all night long. 'Normāli kaut ko diršās' es gribētu kaut kādu argumentāciju, jo pa mic nepateicu nevienu lamuvārdu, arī čatā nē. Banošana - nobanoju 2-3 čaļus par superlielu muti, tātad 'izbano pāris ne pa tēmu' arī ir garām - sākumā noskaidro faktus pirms ver vaļā muti, bet tavā brīdī @ dd2 es vairs nebiju, tā ka tur man vari nepiesieties. Par čīteriem - ja ir aizdomas par kādu konkrētu personu, droši informē mani adminčatā. Ja raksti parastajā U vai saki man kaut ko pa mic, kad esmu miris, tad to es diemžēl neredzu, jo admini nomirstot pārvēršas par spectatoriem, līdz ar to neredz tīmu čatus. Cik spēlēju, ik pa laikam apskatīju visus 20:0 [pārspīlējums] čaļus, neko briesmīgi ūbermega nemanīju un kad esmu alū, nemēdzu aizrauties ar banošanu. Un Strujs kā admins pubā arī man ir jaunums, man ir aizdomas, ka tu kaut ko jauc. Veiksmīgi.

EDIT* Demo, kuros personīgi es spēlēju:

TE

TE

TE

Un nākamie divi varētu būt estate un dd2, par ko čalis runāja:

TE

TE

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Manā vārdu krājumā vārdi 'pidars un lohs' neietilpst. Tas, ka es viņam pāris reizes pateicu 'Pirāt, tu esi nulle/bots' vai 'Pirāt, krāns tāds, tu noraki roundu' ir mazliet tuvāk patiesībai + mēs ar Pirātu saspēlējam jau labu laiku, tā ka viņš saprot cik nopietni šādi izteikumi būtu jāuztver.

EDIT* Oh, varbūt tu kaut ko jauc ar čali, kurš aktīvi lamājās pa mic līdz es viņu izbanoju. Tādi gan laikam bija 2, ja nemaldos.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Taatad.. Par eziiti es neko nezinu, nebiju klaat un vinju vakar speeleejot nesatiku.

Bet psych te citiem cilveekiem piedeevee dazhas lietas, ko dariju es - pirdienu aka veemekli aka famasu es nobanoju 2x vai 3x, jo caur xcheck vareeja redzeet, kas tas ir tas daunis kesh vai hvz kursh, kas vislaik maina ip. Un vinja attieksme arii bija taada, ka vinjam pofig par banu, jo viss saakaas ar to, ka vinsh man iejoinojot serverii saaka stastiit, ka man ir jaabano kkads Caupis, kas esot kesh. Uzraksiju xcheck un izraadijaas, ka vinshs pats ir tas kesh, nogagoju, lai atvaalee, jo vinsh bija ljoti nepieklaajiigi uzbaaziigs(aa un vislaik atkaartoja, ka vinsh paziist macho ar wormu un man buus ban ip). Iisti preciizi notikumu hronologjiju neatceros, bet vienvaardsakot, vienaa briidii vinsh izgaaja no raamjiem un saaka apsaukaaties, noraava temp banu. Par to bija shokaa vinja korish kropleens, kas arii momentaali saaka braukt augumaa - arii temp bans. Un peec briizha ienaaca veemeklis, kam pie xcheck uzraadijaas tikko mans uzliktais temp bans pirdienam - sekoja perm bans un bija miers. Kas attiecas uz psych, tad vinsh vienkaarshi mala vislaik kkaadu sviestu un tie, kas tika banoti ar vinju runaaja, tapeec, prasiju, kas tie taadi ir un vinsh izlikaas par mulkji, ka neko nezin utt. Un uzreiz uzdeva tonnu visaadus jautaajumus, tapeec paaris reizes(jo rekonekteejot izvairiijas no gaga) tika nogagots. Paraleeli laikam izceelaas vinjam kkads striids ar struju, par ko vinsh noraava 5min atpuutu. Vieniigais ko vel strujs darija - nobanoja kkadu kraanu ar aimbotu..

Psych bez iemesla tevi neviens negagos, jo paareejos 17 cilvekus tak neviens negagoja?

Un priecaajies, ka dabuu gagu, jo tu vari turpinaat speeleet, ar banu taa nebuus ;)

Edited by Bijach
Link to comment
Share on other sites

Nu bljin, a kā es varu zināt kas tas tāds kesh vai kas tur ir? a? Es gign`aa pa dienu ļoti reti uzturos, tākā es nezinu kas tas par keshu. Būtu pateicis, ka tas chiiteris ir tas kropleens vai pirdiens būtu sapratis, vopšem aizvēries.

Edited by plikaisss
Link to comment
Share on other sites

Vai, vai, cik man uzjautrinoši lasīt vakarnakts izdarības Bijach izklāstā (no offense). Sākumā nedaudz pastāstīšu par eziiti.

Eziic patiešām nonstopā runāja pa mikrafonu (hz, īsti nevarēja saprast ko, tāpēc, ka tur alkohols bija iejaukts) un diezgan ilgu laiku lika savam draudziņam pirātam nemirstību. Kas man ir pilnīgi pohuj ja godīgi. Vienīgais, kur eziitis pārsteidzās bija ar "zobu siteeja" gāgošanu. Tomēr pēc vairāku cilvēku lūguma, eziits uztaisīja viņam ungag. Lai vai kā, tas neko daudz nedeva, jo zobu sitējs iekrita par weehaaa. Man bija ļeņ skatīties vai viņš patiešām spēlēja ar [] vai nē, pajāt.

Blā.. blā un tad kaut, kad nakts vidū pienāca laiks spēlēt nuke. Kur spēlēja arī Bijach. Frāzi "nedirsies, savādāk būs ban ip", vakar dzirdēju kādas pārsimts reizes. Tas bija tāds kā prikols no kura man beigās sāka jau sāpēt ausis. Hz, man šķiet, ka Bijach famas'u nobanoja nevis par to, ka viņš ļoti dirstos, bet par to, ka domāja, ka famas = kesh. Lai nu kā, kropleenu ar perm. arī nenobanoja.

Vakar bija fun nakts, daudz rožas pa mikrafonu dirsās un lielai daļai bija labs laiks. Kas nedaudz moš besī ir tas, ka admini uzreiz kā kāds prikols skar viņus sāk izmantot savas privilēģijas un tēlot svarīgās, apvainotās sejas. Lai gan tas atkal ir katra paša kompetencē. Kas citam fun, citam uzbrauciens.

Ej nu sazini, kur taisnība.

Edited by varenaazekje
Link to comment
Share on other sites

Bijach , tavu postu es nosapņoju :D

Karoče kā jau teicu , jūs man tagad visus šitādus čaļus piešūsies , bet nē tas nebiju es.

Pārmaiņas pēc nokačāju demku randomā no ezīša dotajām. neredzēju nevienu no Bijach pieminētajiem. Bet redzēju interesantus momentus. "Izsitīšu zobus" spēlē ar wh un to var redzēt vienā no pirmajiem raundiem. jā un FUN's sāk beigties kad "Eziic" liek Piratam nemirstību , tad arī ir diršanās uz ezīti un viņš tik pa vienam visus attīra no servera.

nokačāju estete demo cerībā ieraudzīt sevi *LOL*. sakumā spēlē "veemeklis" bet neko īpašu no viņa nemanu. Bijach un STRUJ's , vai kaa tur , gan uzdevumu augstumos. t0m5- tik provocē diršot pa mātēm utt. kad kāds viņam atbild , uzreiz bijach vai STRUJS vinu nobano. karoče viss tas pats kas bija tad kad spēlēju es... viss kā parasti , nekas īpašs. vienīgais kas šokēja bija tas , ka Pinky nesodīja to t0m3-.

P.S pa mic tikai dažus varēja dzirdēt tikai iespējams esmu kautko palaidis.

Link to comment
Share on other sites

OMFG! Es pat nevaru vaardiem pastaastiit kaa man tracina visi shitie intrigu pineeji..

NEE, BLJADJ, es to nenoliedzu, jo man nav ne mazaakas nojausmas par to! Ne es redzeeju, ne es to dzirdeeju!

Es noliedzu to, ka es kaadu buutu banojis deelj taa, ka vinsh kko saka tomam!

Link to comment
Share on other sites

Eh, lai tā būtu. Gribēju tikai piebilst, ka tā 'nemirstība' tika likta laikam 3 reizes - 1reiz, kad Pirāts bija palicis pret baru teroriem, otreiz uzreiz pēc tam, jo viņš neko prātīgu neizdarīja, pat netika līdz spotam un arī otro reizi noraka tieši tāpat, jo īsti nemācēja kustēties un trešo reizi, jo T tīms pieprasīja, ka viņiem arī vajag vienu terminatoru, lai mums serverī būtu 2 terminatoru cīņas. Vienīgais, kam pret to bija pretenzijas, bija varenāzeķe, kurai serverī nemaz nebija jābūt, jo viņš ir nobanots par čītiem, līdz ar to mierīgi var iet dirst, un otrs - kesh, kuram vienmēr ir pret kaut ko pretenzijas, bet tobrīd viņa serverī nemaz nebija. Pārējie to uztvēra kā tā saucamo 'prikolu' un kopīgi pasmējās specojot abus terminatorus, kuri pat īsti nemāk tikt ārā no bāzes un pat tad, kad pa viņiem ber 5 čaļi, neizmanto neko citu kā nazi, kaut gan pie pretiniekiem nemaz netiek klāt jo atsitiena dēļ pratiski stāv uz vietas. Kas attiecas uz pieminēto 'tīrīšanu', pret mani tika vērsti lamuvārdi tikai no viena indivīda, pārējie iesaistītie talanti ar lielajām mutēm randomā visiem leca virsū par 'pidarslohsdaunisespišutavumātibļe', tā ka nevajag te izsapņot kaut kādus nepareizus banus no manas puses. Veiksmīgi.

Link to comment
Share on other sites

Ezīt,

Ja tu kārtīgāk izlasītu manu postu, tad es nevienā momentā tev neesmu pārmetis par to, ko tu darīji, tā, ka tagad dirst vari aiziet vien tu pats ja reiz nevietā tur sūti mani. Un, kad atrados tajā momentā iekšā spēlē, tad arī tev neko nedirsu virsū. Es skatos, vienai lielai daļai, kas posto šajos forumos vispār nepatīk lasīt to ko citi raksta, galvenais ir izspiest savu versiju ignorējot visu pārējo, kas tā par stulbu tendenci?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...