Jump to content
GIGN Forum

Nepaties Bans!


Herzeleid
 Share

Recommended Posts

LOGIN] ----------------------------------------------------------------------

LOGIN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: Hardcore

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: I don`t know.

BAN] Iemesls banam: eat shit

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 13 minutem 49 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------------

?

BUILD 3651 SERVER (0 CRC)

Server # 19

Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: eat shit. Vairak

Edited by Herzeleid
Link to comment
Share on other sites

Vincister, morāle - ej uz poda. Tas neko nepierāda. Sākumā derētu nočekot demo, ne?

Noskatījos demo, sitiet mani nost, bet wh es tur nu nekādi neredzēju. Toties redzēju adminu Hardcore, kurš ne reizi neieejot specos nobanoja 2 cilvēkus ar perm banu. Vai nu viņš ir baigais gaišreģis un atpazīst čīterus pēc viņu auras un siltuma, kuru tie izdala, vai arī vajadzētu pārdomāt vai šādiem cilvēkiem viņu sniegtās prioritātes vispār ir nepieciešamas. :hrmmm:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Tas bija aciimredzams norecoil chiits tam "I don`t know" Par to arii banoju, man kaa reizes bija arii sliktaaks gariigais par pirms tam nobanoto 7uxep, ka nokljuudiijos un uzliku shim tikai 9 minuuties permanentaa bana vietaa, bet shis bija tik stulbs, ka ieliida veelaaka atkal un es savu kljuudu laboju.

Herzeleid, es par sava bana patiesumu pastaavu un negrasos atkaapties, jo tev meerkjis izteikti strauji raava uz leju kaa norecoil chiitam (Pats tu piemineeji wh, bet nu tas man nebija praataa, kaut gan paaris epizodees var pieshuut par nemaakuliigu wh). Tev pat nav taads sensitivity, lai vareetu ar roku noraut meerkji taa uz leju, lai rastos norecoil iluuzija, piebildiishu, ka sensam jaabuut milziigam. Pieljauju iespeeju, ka eksisteee kaut kaadi speciaali specializeeti chiiti, kuri ar skriptu paliidziibu labo recoil un pie reizes korigjee burst fire (tev shaushana bija kaut kaada lagaina, nevis tiiri burst kur lozhu intervaali ir vienaadi un ir skaidri dzirdama saushanas skanja un tas visa bija real time nevis shinii demo), bet tik un taa taa ir chiitoshana, pie tam ar ljoti redzamu blakusefektu.

Lai galiigi buutu skaidrs, tad es tevi banoju par Norecoil, ne par wh vai veel ko citu.

Par to spectator ieieshanu, tad tie, kas neapjeedz kaa var spectatoreet speciaali neieejot specos es varu pasuutiit n maajas taalaak, bet ja nu kaads admins grib tomeer saprast, kaa tas ir iespeejams ar mazu nelielu miinusinju, kuram var uzlikt miiksto, bet kursh reizeem tracina, lai speciaali suuta PM un atbildeeshu tikai tad, ja buusi admins ar ban tiesiibaam kaa to uzraada Memberu sadalja.

Link to comment
Share on other sites

ahahaha. Man dažreiz temeklis noiet uz leju tikai tapēc ka man ir lazer pele un spēlēju uz atspīdošas virsmas. Sensitive man ir 3,4 un config speleju ar to kas gign ir ielikts clp gui.Un ka tad man jašuj lai es tev ispatiktu temeklis javelk uz augshu. :slap:

Link to comment
Share on other sites

Hardcore, un kāpēc tad tavu supermetodi drīkst uzzināt tikai admini ar ban tiesībām? Tipa supermegapro secret, kuru tu taisies patentēt kā savu atklājumu un kurš mainīs mūsu dzīves un nākotni? :)

Enīvei, neredzu tur ne wh, ne recoilu, ne ko citu. Manā skatījumā čalis ir tīrs, un Hardcore ir krāns, jo kamēr viņš tautai nav pastāstījis kā tad viņš uzzina to vai cilvēks čīto vai nē neejot specos, es uzskatu, ka viņš to nemaz nav izdarījis un dala banus par skaistām acīm. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

blood. viens no jums ir idiots. Jo nesaprast vai ir vai nav norecoils ir teju neiespējami...

es pat pirmo reizi mūžā noskatīšos demku lai to iečekotu.

šas

nu lol, tas džeks ir pilnīgi tīrs. Kāds tur norecoils, viņam mērķis vispār uz leju neiet. Norekoilam pēc PIRMĀS lodes viņš aizlido čut ne uz zemi. To demku skatīties gan bija piselīgi, jo viņa bija ahujenna lagaina, bet nu tam džekam nav nekā. Varētu vienīgi piesiet to, ka viņš brīžiem ieslēdz wh, jo ar tik (piedod, čalīt, ja vari) idiotisku spēlēšanu nav reāli zināt kurā vietā kad kāds ir jāgaida. Bet tieši tā kā tā spēlēšana ir tāda sviestaina, nevar neko droši apgalvot. Unban him ;)

Link to comment
Share on other sites

Macho mmm, ok nonjemshu ban, bet es palieku pie sava, ka shim bija norecoil, jo tas uz reiz lec aciis kad notiek shaushana un ieksh demo ne vienmeer tas ir tik labi kaa real time, un tad ir ir vienalga kaads ir pings vai ir lagi vai nav lagi shim.

P.S. Tev Hezerleid iesauku iegaumeet, ka norecoil naakamreiz vienalga tiks atpaziits un bans uztriepts, pofig zem kaada nika tu speeleesi, pat ja tu domaa ka peekshni tavs "I don`t know" kljuvis spodraaks vai kaa citaadaak neaizskaramaaks.

Edited by Hardcore
Link to comment
Share on other sites

Turpini arī banot, neieejot spectatoros, tos, kuri spēlē pretējā tīmā, būs vairāk šādu gadījumu.

p.s. kā arī neņem vērā arī turpmāk citu, pieredzējušu spēlētāju viedokļus par čīteriem, atrodoties serverī. ne reizi vien esmu uzsaucis tev par to, lai apskaties.

Ā, un uztaisiet adminčatu csdm serverī, kad kliedz atklāti kas ir čīteris, tad tie pidiņi vienmēr izslēdz ārā, kad kāds viņus novēro. Paldies :P

Link to comment
Share on other sites

Es tomēr vēl pēdējo reizi atļaušos te iespamot. Tā vietā, lai tu čalim atvainotos par nepatiesu banu [jo es neesmu vienīgais, kas noskatījās demo un kura viedoklis nesakrīt ar tavu], tu vēl viņam draudi ar šitādu bullsh!tu. Iesaku padomāt par savu attieksmi, tas arī viss. Paldies par uzmanību. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

eziic, man ir pilniigi vienalga ko citi domaas par manu atieksmi. Vinsh izbrauca uz laigainumu, un kaa jau pats Hezerleid izteicaas, tad vinjsh pats nesaprot kur es ieraudziiju tur WH, par ko es neko nebiju teicis. Mani aizkjeera norecoil un tad man - ir vinjam wh vai nav man jau galiigi nekrata.

Link to comment
Share on other sites

Tici man - man arī ir vienalga ko citi domās par tavu attieksmi. Tikai skaties, ka tev tas dzīvē kādreiz neatmaksājas, un tas no manas puses bija vienkārši ieteikums uz priekšdienām. Runājot par lagainumu, tu laikam tiešām neesi īsti riktīgs. Tev pretī sēž pieauguši cilvēki, kuri šo nožēlojamo spēli ir atspēlējušies ja ne vairāk, tad vismaz tikpat daudz cik tu, un pat macho, kura CS pieredze viennozīmīgi ir daudz lielāka par tavējo pateica, ka čalis ir tīrs, bet tu joprojām te sēdi un smirdi par kaut kādu lagainumu un norecoilu? Vai nu tu esi ļoti spītīgs vai ļoti stulbs, gan vienā, gan otrā gadījumā tas nav forši.

Runājot par WH, čalis to vienkārši izmeta, jo tu nebiji spējīgs uzrakstīt normālu bana iemeslu [par ko mēs arī vēl varētu parunāt, bet nu ko tur daudz], un tas noteikti bija pirmais kas ienāca prātā. Arī ja man kādreiz gadītos pretī tāds umņiks kā tu un uzliktu man banu ar šādu iemeslu, es noteikti domātu, ka viņš ir izdomājis, ka man ir WH. Vispār tu varētu padomāt tīri loģiski, ja jau tik ļoti gribi pieturēties pie domas, ka čalis, neraugoties uz visu tev teikto, spēlēja ar norecoilu. Paskaties uz to no šādas puses - kāda čalim būtu jēga spēlēt ar tīru norecoil? Bez AIM, bez WH, vienkārši norecoil. Piedod, bet es tur kaut kā neredzu jēgu.

Link to comment
Share on other sites

Ticeet tev - laiku izhkjiest. Vienaldziiba ir maaksla, ar kuru jaamaak opereet. Ar to arii beigsim, katrs palikdami pie saviem uzskatiem un paarlieciibaam, ne tu biji klaat ne arii zini kaa tas izskatiijaas, nedz arii tev buus kaads labums, ja tu spriedeleesi par labumiem no kaada atsevishkja cheat'a. Es varu nonjemt banu balstoties uz augstaak stavosha admina ieteikumu, bet tas nemainiis manu sprieshanu nedz arii paarliedziibu par mana ban pareiziibu, es par vinju staavu, ka vinjam bija cheat'i, bet to ka vinjsh dabuuja unban iipasha tolka taapat nav shinii bez buster juuklii. Ja turpmaak shim nebuus nekaadu cheat, tad... nu tad viss buus labi, tas ka shis ar laazerpeli vai kaadu tur config izmanto par ataisnojumu man no taa ne silts ne auksts, es redzeeju reaalajaa laika to kaa meerkjis raustiijaas, logjiski par to arii bans. Uz to mirkli es izleemu, ka tas ir cheat un atieciigi piespriedu permanento ban. Atvainoties es par to negrasos. Tas, ka es citaa topikaa izteicos par vainiigaa atvainoshanos ir pasha vainiigaa zinjaa, ja vinjsh ir paarliecinaats, ka bija cheat'i, tad taa arii lai domaa taalaak, ja maina savus uzskatus, tad tad gan ir jaatvainojas. Manaa gadiijumaa es savu vainu atsakos atziit, jo es par savu banu esmu paarliecinaats. Lai piedod 'taisniibas mekleetaaji', bet bez neapgaazhama pieraadiijuma, ka shis tomeer tanii laikaa, tanii kartee bija bez cheat'iem, no manis atvainoshanos nesagaidiit.

Vieniigais atvainoshanaas veerts ir iemesla noraadiishana, "iespeejams", paaraak provoceejoshs tas bija -_-.

P.S. eziic, ja jau tu saaki uztraukties un raidiit laastus manaa virzienaa par manu dziivi un to cik kas un kaa atmaksaajas, tad es tev savukaart iesaku, driizaak gan aizraadu, ka izteiciens "Tici man" ir shausmiigi slikta fraaze diplomaatijaa un jebkuram nezinaamam indiviidam, kuram tu to izsaki, pirmaa reakcija ir nicinaajums,un iespeeja, ka buus negatiivs rezultaats paaugstinaas. Tu protams vari atrunaaties, ka diplomaatija nebija tavs meerkjis, bet ja gribi izteikt aizstaaviibas runu kaadam, tad tur ar savu 'Tici man' tikai pazemini savas akcijas paareejo aciis.

--------------------------------------------------

Lai izbeegtu turpmaaka flame war buutu ieteicam sleegt sho topiku, jo konstruktiivu diskusiju nevar saigaidiit vietaa, kur notiek "klaniishnaas pie gign.lv dibinaataaju pieredzes un saak paraadiities pieziimes par smaku un intelektuaali socaalo noveerteejumu".

Link to comment
Share on other sites

Paliec pie sava, man vienalga, tikai nebano cilvēkus ne pa tēmu. Jo šis bija ne pa tēmu. Vēl es tev silti iesaku nebanot nevienu par norecoilu, jo tu acīmredzami nezini kāds izskatās norekoils. Kaut kur man mētājās viģiks par šito. Ja atradīšu, ielikšu te.

p.s.

Iemācīties atzīt savas kļūdas ir visai vērtīga lieta ;)

edit:

atradu mūviku: http://www.gign.lv/tmpfaili/test/revolutio...ja_taisniba.wmv

lieliski var redzēt, ka tā kā es šauju, tā arī šāva nobanotais - atsitiens bija uz augšu - a kad ir norekoils tad mērķis lido uz zemi momentā.

Ar norecoilu ir tā - tad kad tu skaties čali un nesaproti vai viņam ir ierocim atsitiens vai nav - tad visticamāk ka ir, tikai nevar saprast, bet kad atsitiena nav tas UZREIZ ir redzams.

Link to comment
Share on other sites

Ak, tu muush un dies, ieteikumi bez gala.

Ar tiem noreicoil ir dazhnedazhaadi, vinji ir reguleejami, viszmaz kad bija cheating-death eera, tad bija hacki, ar kuriem vareeja reguleet norecoil un autoaim raadiusu.Rapid shaava ljoti smukaa mazaa striipinjaa uz augshu, recoil bija uz pusi mazaaks no skata, bet vareeja ideaali baarstiit aptveres. Un viens no HLTV demo miinusiem ir, ka jo vairaak cilveeku serverii, jo lagainaaks demo, speeleejot reaalajaa laikaa vinsh ir savaadaaks.

Aj, vispaar man jau ZB taisnoties, ka bija redzams noreicoil. Par cik man nav tieshu pieraadiijumu, iznjemot lagainu demo, kuraa neko nevar saprast, es ban jau sen nonjeemu. Cilveekam ir/bija tiesiibas uzrakstiit suudziibu un mekleet taisniibu pie paareejiem adminiem, unban vinjsh dabuuja. Uzskatu, ka es nekljuudiijos savaa spriedumaa un pie taa arii paliku/shu.

Worm vareetu labaak nevis kodeet jaunu busteri kaa cheat kjeeraaju, bet gan izmaniit esosho hl.exe failu speciaali pielaagotu gign serverim, kuraa buutu iekljauta ekraanshaavinju funkcija, nevajag nekaadus tur failu monitoringus, lai tikai pieliek shito vienu funkciju.

Link to comment
Share on other sites

Jā, ar ekrānšāviņiem tu daudzus norekoilus uzķersi. Un lol, cheating death ēra - tas cs dzīves cikla mērogā būtu kā mums akmens laikmets.

Un diezgan vienalga, ka varēja regulēt norecoilu (kam es neticu, jo tur nav ko regulēt) un vēl auto-aimu, jo tam čalim šaušana bija pilnīgi normāla ar visu lagaino demku skatoties.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...