eziic Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Šorīt kā parasti pamodos [ap 16:00. Spēcīgi], pieslāju pie kompja, kā jau ierasts palasīju kas jauns pasaulē, pēc tam, protams, iegāju arī gign.lv. Un ko es redzu - sūdzības. Ne pa jokam čaļi sarakstījuši pa 1 vakaru tajā enjoy postā. Biju lasījis tikai pirmo lapu, tā ka sanāca kādu laiciņu mazliet palasīt tos foršos murdziņus, kas tur ir sarakstīti. Teorētiski mani tas nekrata un neskar jau nu galīgi nemaz, un es pat varētu šobrīt šo postu nerakstīt, neradīt sev liekas problēmas šeit un iztikt bez turpmākajiem uzbraucieniem par to, ka esmu lohs tikai tāpēc, ka atļaujos izteikt savas domas vai pateikt ko tādu, kam neskrien pakaļ bariņš dibena urbinātāju tikai tāpēc, ka tā domā foršākie un mums viņiem būtu jāskrien pakaļ. Enīvei, par tēmu... Enjoy pateica dažus vārdus, kuri adminam, šajā situācijā Hollow^Life'am, nešķita īsti pieklājīgi un viņš viņu par to nobanoja uz 2 gadiem. Tagad, mīļā tauta, padomājiet kāda izskatītos jūsu sūdzība, ja jūs būtu Enjoy vietā. Ir jau, protams, viegli gudri nod!rst par to, ka, redz, čalis sajaucis un pielicis vienu cipariņu vairāk, un ka Enjoy ar savu attieksmi tagad visu ir sačakarējis vēl vairāk. Man tikai jautājums - vai nebūtu cilvēcīgi, ja Hollow^Life būtu jau savā pirmajā postā atvainojies par radušos situāciju, ka ir sajaucis bana termiņu un to uzreiz būtu nomainījis? Tā vietā viņš atnāk, ieraksta ārkārtīgi gudru postu par to, ka viņš, redz, nevarēja paspēt atmīnēt kaut kādu c4, un ka viņš ir ārkārtīgi aizskars par to, ko viņam pateica. Ne vārda par to, ka termiņš būtu sajaukts. Nebūtu šī posta forumā, čalis būtu arī sēdējis ar saviem 2 gadiem bez iespējas spēlēt gign.lv. Man šķiet, ka te jau vairs neiet runa par kaut kādu spēli, bezjēdzīgu šaudīšanos un c4 likšanu, te iet runa par adminu attieksmi pret citiem spēlētājiem. Hollow^Life, cik esmu dzirdējis, tev admin tiesības uz gign servera atnāca ļoti viegli, vai ne? Ja nemaldos, vēl pats tad, kad nebiji admins, sūdzējies par to, ka admini ir netaisnīgi, adminiem viss ir pie kājas un adminiem ir sakāpis galvā. Ja kļūdos, piedod, bet enīvei tieši tāds tu šobrīd esi palicis. Man vienkārši nežēlīgi tracina, ka visi nevar sadzīvot kā normāli cilvēki. Galu galā, tā taču ir tikai spēle. OK, čalis pateica kaut ko, kas tev liekas nepatīkams, nu iedod vinjam banānu uz kādām pāris stundiņām, lai padomā par dzīvi, bet nu piedodiet man - iedot par lamāšanos serverī uz nedēļu banu jau ir līmenis. Tikpat labi, kādu piemēru tad mums rāda pareizie admini? Vai tad tajā pašā postā par Enjoy tēmu tur no Hollow^Life nebija šis tas aizskarošs? Citēšu: ej tak tu dirst dauni nelabojamais!!!!!! man ar tevi nav ko runāt, kā tev tas nepielec, tiešām atsaldēts esi? jūtu tev līdz. Vai tad adminiem nebūtu mums, spēlētājiem, jārāda piemērs, ja jau visi vienmēr ir tik pareizi? Šo visu taču varēja pateikt arī pieklājīgāk. Un es nedomāju, ka šī bija īsti normāla atbilde Enjoy'am uz piedāvājumu izrunāt visu skype'ā. Pie tam viņš piedāvāja parunāt arī privāti, bet tev bija jāgarina krāniņš rakstot forumā, lai visi redz cik tu esi varens. Piedod man, bet šitais viss galīgi nav forši. Atceros piemēru pats par sevi. Nē, laikam gan pats no servera ārā netiku izkickots, bet enīvei. Abi ar GooD MeN'u skraidījām pa serveri ar nažiem [spēlējām, izmantojot tikai nažus un flash'us]. Nekādas īpašās kempošanas nebija [bija vismaz puse no tīma, kas kempoja uz pusi vairāk nekā mēs, pat spēlējot ar ieročiem], c4 mēs gājām likt, un arī atmīnēt gājām, ja bijām CT. Un tad pēkšņi skatos - GooD MeN admins nomaina nick'u uz gign. Protams, čalim kick. Neatceros gan kurš no adminiem tas īsti bija, bet tad, kad bez lamāšanās paprasīju kāpēc viņš tā izdarīja, sekoja sulīgs lamuvārds un paskaidrojums, ka mēs, redz, traucējot spēlēt. Tad man jājautā, ar ko tad mēs traucējam spēlēt? Ar to, ka protam atrast tajā nožēlojamajā spēlē arī ko vairāk par pliku fragošanu? Ar to, ka griežam pretiniekus ar nažiem? Pēc manām domām tas ir jautri, un nez kāpēc adminiem kaa EDD's tas galīgi nemaz netraucēja, tāpat ka servera spēlētājiem. Atceros vēl, ka EDD's vienu vakaru iesaistījās mūsu nažu cīņā. Kāpēc visi foršie admini nevarētu tādi būt? Man teorētiski nav pilnīgi nekādu pretenziju pret nevienu šajā komūnā, jo mani te neviens nav ne aizskāris, ne kick'ojis un man pat īsti nekrata visas problēmas un sūdzības, kas redzamas šeit. Man vienkārši gribējās kaut ko uzrakstīt, lai varbūt kāds padomātu par savu rīcību un par savu attieksmi, un nemeklētu vienmēr kļūdas tieši citos, bet paskatītos no malas arī uz sevi [par ko es ļoti stirpi šaubos, bet nu labi...]. Tas arī viss. p.s. Bezjēdzīgus uzbraucienus par to cik esmu stulbs palūgšu vismaz šoreiz paturēt pie sevis, ok? Lock'ojam šo topiku un dzīvojam tālāk laimīgi. Paldies par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 man te vietejaa brandzja pateica ka nav jeegas lasiit, lieka laika tereshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 man te vietejaa brandzja pateica ka nav jeegas lasiit, lieka laika tereshana tad jau tu leeni laisi, jo man tas aiznjeema 3 min. Bet par teemu runaajot - ja divos gados ir 1051200 minuushu, tad es nespeeju iedomaaties, ko TAADU man kaads speeleetaajs vareetu pateikt, lai es vinjam ieljipiitu taadu banu...prieksh tam tachu ir xg, vai veel vienkaarshaak - atseeldz chatu speeles laikaa vispaar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Vienmēr esmu sajūsminājies, bet pēdējā laikā tas ir kļuvis pavisam aktuāli, cik labprāt GIGN spēlētāji mīl atklāti līst dirsā adminiem, admini savukārt - augstākstāvošiem, vecākiem adminiem. Patiesībā jau labu laiku man ir žēl tos, jāatzīst gan maz tādu ir, par sīkumiem nobanotos. Sūdzību sadaļā rakstīt sūdzību un panākt savu taisnību ir visai nogurdinoši, jo neatkarīgi no tā, vai sūdzība ir normāla vai >the_Hollow< tipa putra - 70% komentāru sastāv no jēlas, banālas dirsā līšanas, kas brīžiem mēģina pretendēt uz humora statusu, bet pārāk bieži tas visu to pasākumu padara vēl jēlāku. Nu nevaru es saprast - kāpēc jums cilvēki bezjēdzīgi jāaizķēza jebkurš threads, ja jums nav ne kaut cik pamatots viedoklis vai vismaz nu kaut cik ciešama asprātība ko iespridzināt. Jūs tak te esat vesela, pastāvīga grupiņa tādu malaču, kas parādās katrā sūdzībā, kura nav saistīta ar čītošanu un uzreiz sākat nodarboties ar kaku bīdīšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 piekrītu ezītim līdz tam nažu variantam. Tur gordons viņu tā eleganti izmeta, jo vienā raundā gudmens tusēja vienā vietā un gaidīja pretinieku ar savu nazi, kamēr tas pretinieks šāva uz gordonu, ar ko čalis nebija rēķinājies, jo jebkurš paskatoties radarā un redzot savējo, pieņem variantu, ka pirms tas savējais nemirs, pašam nekādi sūdi nebūs. Un ja šitādi varianti notiek, tad tas tiešām var piebesīt. kas attiecas uz hollow life, tad tas gandrīz vai jau slow hands variants. Dabūja tiesības un mainījās čalis, no parasta džeka ar normālu attieksmi kļuva kaut kāds mistisks + hiperaktīvs (uz to brīdi kad mods bija forumā entos warnus paguva noņemt). Nezinu kam tas vajadzīgs, manuprāt pārāk aizrautīga savu pienākumu pildīšana + vienkārša iekaršana par nevajadzīgām lietām. Būtu tāds pats kā pirms ~gada nekādas šitādas situācijas nebūtu izveidojušās un viss norisinātos daudz mierīgāk. morāle: spiediet mierīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 A kapeec mani nepiemini ? es arii meedzu buut jautrais admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Thanks eziic par atbalstu. Pats apzinos ka vajadzēja atnākt un pateikt to visu kā joku, bez gruzona, bet to grūti izdarīt tādos mirkļos. Un ja kāds admins apžēlojas ātrak par macho uzlikto nedēļu, man nav iebildumu mana ip - 89.248.82.131 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) vienīgais kur esmu kļūdijies ir viens 9 pa daudz, ko es piešāvu. izskaidrošu situāciju. ieeju serverī, ja nemaldos tas bija mans primais raunds, beidzās ar to ka tas c4 uzsprāga. raunds sākas, un es sāku lasīt superīgas rindiņās adresētas man, ja godīgi es pat 0 gribēju likt . saspaidiju 9 un pieliku rīzonu daunis. iegāju forumā, izlasu sūdzību, kurā viņš vēl nav licies mierā, tas man neliek mainīt attieksi pret viņa domāšanas veidu un vārdiem ar kādiem viņš mētājas pa labi pa kreisi. šodien ienācu forumā, vēstule ar skaistu tekstu, kurā viņš atvainojas, par to ko sarunāja. ar to arī man pietiek, lai domas par cilvēku mainītu. banu gan jau, ka noņems, ja nenoņēma. EDIT: macho, mana attieksme nav mainijusies, tikai mani kaitina, šitādi ģēnijiveidīgie spēlētāji, kas otrspus monitoram krutī nereālas štelles un norāda, kas tu esi. P.S. <3 slowIks EDIT2: izlasiju pa pusei ezīša eseju, čālīt, man un es domāju nevienam citam, nav vajadzīgi tādi spēlētāji, kuri nemāk savas sāpes par to ka ir nošauts savaldīt. izstāsti, lūdzu, kur vēl bez šī gadijuma, tu esi redzējis manu "attieksmi"? ja neesi saktījies demo, tad lūdzu nerunā, kas ko kur varēja, vai kas kur ko nevarēja. par to runāšanu privāti, eziic, ja tu nerubī, nerunā lūdzu, es no viņa saņēmu vienu vēstuli, kur viņa attieksme nebija mainīt (vēstuli, ja nemaldos iekopēju), un man ar viņu nebija, ko runāt.. EDIT(last): macho tu teici, attieksme mainijusies uz mistisko, tātad NEKAS NAV MAINIJIES, PIEPISĀS MAN DĒĻ VIENA BANĀNA, KURĀ ES PA VIENU VAI DIVIEM CIPARIEM PA DAUDZ PIEŠĀVU! un man gribētos zināt, ko darītu tie, kas saņemtu tādus vārdus savā virzienā, ja reāli tu neko nevarēji izdarīt, lai tas debīlais c4 neuzprāgtu, un ja arī varētu, kuru tas pis?! nepaspēju vai negribēju, kuru tas krata, ja tāpat nomiru. cya Edited May 13, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Eziits malacis, labs posts. un hollow life, nebija vieglaak uzrakstii kaa normaalam cilveekam "piedodiet, nekas vairs taads nenotiks."? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Jā, Hollow^Life, jūtu, ka tikai pa pusei izlasīji manu 'eseju'. Tu tā arī neko neesi sapratis. Žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Jā, Hollow^Life, jūtu, ka tikai pa pusei izlasīji manu 'eseju'. Tu tā arī neko neesi sapratis. Žēl. es izlasiju visu, un sapratu . tava doma ir skaidra un greiza. žēl ka tā! EDIT: pulci Edited May 13, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Diezgan aizraujošs stāsts par patiesību. Jā, cik es atceros kad bij savs serveris un vietējie admini, viņi nedaudz pa daudz pārspīlēja. Bij redzams kā admini kļūst iedomīgi, domā ka ir vieni no spicākajiem, ka ir pasaules naba(servera naba).. Bet GIGN, lielākais cs komunitijs Latvijā, tas ir vēl smagāks variants.. Daži tiešām domā ja viņiem uz krekliņa būtu uzraksts "Es esmu GIGN admins", ta visiem uz ielas būtu jākrīt uz ceļiem un jārulē sarkanais paklājs pie kājām.. nu tač nē.. Ganjau tur ārā atradīsies kāds spicāks džeks par jums, iespējams tāds, kurš pat nezinās kas ir GIGN. Morāle: Pastāv arī tāda reālā pasaule(ja kāds pārāk aizrāvies ar virtuālo).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Diezgan aizraujošs stāsts par patiesību. Jā, cik es atceros kad bij savs serveris un vietējie admini, viņi nedaudz pa daudz pārspīlēja. Bij redzams kā admini kļūst iedomīgi, domā ka ir vieni no spicākajiem, ka ir pasaules naba(servera naba).. Bet GIGN, lielākais cs komunitijs Latvijā, tas ir vēl smagāks variants.. Daži tiešām domā ja viņiem uz krekliņa būtu uzraksts "Es esmu GIGN admins", ta visiem uz ielas būtu jākrīt uz ceļiem un jārulē sarkanais paklājs pie kājām.. nu tač nē.. Ganjau tur ārā atradīsies kāds spicāks džeks par jums, iespējams tāds, kurš pat nezinās kas ir GIGN. Morāle: Pastāv arī tāda reālā pasaule(ja kāds pārāk aizrāvies ar virtuālo).. vecīt, labs! P.S. man vajadzētu, priekšā GIGN "naba" admins un aizmugurē :tas smaidiņš, kurā čalīts sēž tronī ar plakātu knee (or something like that) sucker: Edited May 13, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 es izlasiju visu, un sapratu . tava doma ir skaidra un greiza. žēl ka tā! EDIT: pulci nesaprati gan. Un es savu spriedumu par tevi nerakstīju vadoties no šī viena gadījuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Eeu, džeki, es negribēju uztaisīt nekādu šādu scēnu. Nu es biju vainīgs, banu saņēmu, vienīgā kļūda, ko izdarīja admins, bija - nesavaldījās un iekapāja par lielu banu. bet visumā vainīgs esmu es, jo ja nebūtu teicis neko, viss būtu oki doki. es negribu, lai kādam manas stulbības dēļ jācieš. Taisiet ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Oki doki Es izlasiju Eziisha esejuJaa skaidrs ka visi nevar but kaa EDD`s ,kursh mus atbalsta kad arii velamies kadu FUN uzkrutjiit! Piemeram pedejas 2nedeljas mes katru nakti ar Eziici un shad tad arii HUSEINU un NINJU metamies NAZHU CIINJAA,shoreiz atstajot BOJI-PRIPASUS malaa!Tikai flashi un nazhi metamies cinjaa pec galjas!Gandriiz kaa KANIBALI!bet nu protams gribas izteikt tadiem adminiem pateicibu kaa Driimzz,Silver,EDD,DeaDly,Zloy,teddy, un vel jau ir kadi kas vnk saprot,ka FRAGOT visu dienu un nakti arii var kljut apnicigi un debili!Tapec arii ir atrasta kopiga valoda,ka MISIJU mes pildisim un nekemposim bazee!Vopshem veels jau un negribas vairs neko raxtiti,bet gribas ieiet kadu sagraiziit! Runajot par baniem kas bijushi par APVAINOJUMIEM!Tad man arii patraapijaas,nepatiesi nicku AKUSI-SHIMA apvainot ar 4rindinju rupjiibaam,ka vins hchito jo abi ar KALNU bijam par to droshi un visu laiku mus pownoja nost!Pec tam kad izteicu shis diezgan rupjaas un nevajadziigas RUPJIIBU 4rindiites,zem nicka AKUSI-SHIMA paradijaas 1ns no adminiem Pinky un man jau bija skaidrs,ka esmu sev nopelnijis banu,bet zinjkaree intereseja uz cik ilgu laiku bus jaatvadaas,vai bus janak raxtit sudziba un jaatvainojas!bet nu PInky pie manaas 4rindiites kur butu pelnijis banu uz kadu nedelju,pats apzinajos,dabuju cilvecigu 18h banu un biju ISTENIIBAA laimigs!nakamaa dienaa kad Pinky satiku serverii atvainojos un pateicu paldies,ka bija tik labsirdiigs un vinsh tikai pasmaidija !taa kaa ir arii cilveecigi admini! Vopshem riktigu BULLSHITU te skjiet ieraxtiju!Slinkums parlasiit!Vopshem PIIIIS! P.s. Hollij shito smailiju gribi uz sava krekla kas man signature? Edited May 13, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 P.s. Hollij shito smailiju gribi uz sava krekla kas man signature? tieši to, viņš taču bija iepriekš sarakstā, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 nekad vinju neesmu SMAILIJU saraxtaa redzejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 lol, kur viņš pazuda, vislaik tak bija *iet meklēt* edit: nu re, viss kārtībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 piekrītu eziitim, vispār jāatzīst ka pats ar laikam esmu dažreiz kaut ko pāršāvis pār strīpu kādu nolamājot vai wārnas iedodot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 piekrītu eziitim, vispār jāatzīst ka pats ar laikam esmu dažreiz kaut ko pāršāvis pār strīpu kādu nolamājot vai wārnas iedodot. mācās darot pieredze nāk ar laiku ko sēsi to pļausi tukša muca tālu skan mazs cinītis gāž lielu vezumu p.s. ja vezumā ir tukša muca, tad sanāk ka vezuma vedums tālu skan Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 es piekrītu ezītim un daļēji tomēr jāpiekrīt wormam, ka to var nebūt arī jēgas nemaz lasīt, jo situācija tāda ir bijusi, ir un būs, pie tam ne tikai šinī cs komūnā. tas nav jaunums, tādas lietas regulāri (bet ne pārāk bieži) gadās un tur neko baigi nevar padarīt. es runāju par gadījumiem, kad zaļknābji admini no sevis pēkšņi iedomājas nezin kādus dievus un rezultātā cieš parasti spēlētāji. skumjš fakts, un vienīgais, ko te var darīt (un GIGNā jau dara), ir - nedalīt tiesības pa labi pa kreisi un neņemt bezjēdzīgus RECus vērā. sevišķi vēlētos uzsvērt ezīša vārdus par to, ka ADMINAM BŪTU JĀRĀDA LABS PIEMĒRS CITIEM. kaut ko tādu jau sen gribēju visiem adminiem pateikt, te tas īsti vietā. ceru, ka pietiekami uzsvēru piemēram, man ļoti nepatika nesens gadījums, kad Driims ar benciku praktiski visus serverii par zhiidiem lamaaja (arii mani, bet nu man attieciigi par to po). vot es teiksim necieshu ksenofobiju un man vispaar tagad liekas ka kaut kaads briinums vinjus izglaba no normaala bana... ENIVEJ, kopumaa doma taada, ka 1) adminam ir jaabuut labas uzvediibas paraugam 2) jaasoda speeleetaaji, kas kaadaa veidaa aizskar citus (nacionaalistiski izteicieni, atkaartotas/ekstremaalas rupjiibas/uz adminiem veersts mats, utml.) sods, logjiski, paliek admina zinjaa un ar to labaak nepaarcensties, jo vienmeer ja varees uzlikt atkal un galu galaa Albus Dumbledore always believed in giving people second chances, did he not? kthxbai macho - vēl tālāk skanēs, ja vezuma vedums uzvests Vezuvā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) ahahaha tas bij labs, mes ar benciku bijam parsmeejushies Jebkuraa gadijumaa nebija domaats nevienu aizskart un atvainojos jebkuram kas jutaas shii joka delj aizskarts kaadaa veidaa... worm tas neattiecas uz tevi... Edited May 13, 2007 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 EDD par tie zhiidiem srry, tas mums tads prikols bija, kameer driims bija Latvija. Atziishu nav forshi ta runaat, un par banu uz kadu nedelju nesudzeetos, jo tomeer tas viss ir ar rasistisku pieskanju. Tachu no bana izglaba varbuut tas, kad visi labi zinaja, kad tas ir prikols un neviens to nekere pieree parsvaraa visi iereca. Peec tava bridinajuma EDD talaak arii nekas taads netika dariits Bija jautri pasmejaamies un pietika. Shaja situacija admina riciba bija 100 % pareiza, jo bridinajums ir pirma lieta, ko adminam ir jadara. Ja atsevishais indiviids nesaprot, droshi var kerties pie stipraakiem meeriem. Galigi neizprotu tos banus, kurus liek uz gadiem par lamashanos, jo ja kaads saak lamaties un braukt virsu da jebkam, kas spelee taja bridi, vnk xg vai panem un izkiko Es uzskatu, kad tie admini, kas uzreiz bez pirma bridinajuma, met par lamashanos banus uz 666 dienaam, vnk grib Ir protams iznemums, ja tiek d1rsts virsu adminam, var likt banus, bet ne jau uz 2 gadiem , vnk pasaka vai tu aizversies vai ban, un ja turpina nahrenizeties uz adminu - elemetari panem permanent un laimigu tacinju un nav vajadzigi nekadi gadi un menesi. Es kaut kaa neesmu jutis neko no gign adminu puses iznemot slap un xg, bet runajot ar cilvekiem, kas vnk ieiet gign paspeleet ir dzirdeets, kad nedaudz galvaa sakaapis dazham labam liekot banus, un darbojoties ka adminam... Ka jau kaads teica adminam jarada priekszime un jabuut neredzamam starp parejiem Un pats galvenais lai nesakapj galvaa, jo ir tads labs teiciens par cilveku - Iedod cilvekam naudu vai varu un tu redzesi, kas vins ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 bencik, tā ir ksenofobija, nevis rasisms. ja tu tiešām domā, ka ebreji visi pieder vienai rasei, tad: izskatās pēc vienas rases pārstāvjiem? attiecīgi viņš ir Ashkenazim ebrejs (acīmredzami, tā etniskā grupa, kurus visbiežāk sauc par žīdiem), bet viņa ir Mizrahi ebrejiete. kopīga kultūra, tradīcijas - JĀ, bet ne viena rase. tas tā, nedaudz offtopikā. un jā, gandrīz vienmēr ir pareizi vispirms brīdināt, pirms pieņemt konkrētus mērus. un ar brīdinājums es nedomāju kaut ko "blje tu dauni piever feisu lox" stilā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts