betons Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Atdzīstos, todien nebiju skaidrā, bet nebija arī daudz Kaut kā nesmuki sanāca mazliet parunāties netīros vārdos un beigās izmest flash granātu uz sava spēlētāja, šeit patrāpījās po. Nevainoju viņu par banu, bet uzskatu, ka banam nevajadzēja būt tik skarbam par flashu. Ceru uz sapratni BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: po BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: bledy BAN] Iemesls banam: flash BAN] Bans uzlikts pirms 5 dienam 5 stundam 42 minutem 43 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Sarunā ar po, ka aizbrauksi pie viņa ciemos, nokrīti ceļos, viņš tev iespers pa seju (efekts būs līdzīgs flašam), un tad jau domāju, ka droši varēs ņemt to banu nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betons Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 (edited) Nu es ļoti ceru, ka Tu esi jau tā mēģinājis, ja zini kāds tas efekts būs Bet tomēr to izdarīšu vēlāk... EDIT: Alvi, samērā smieklīgs joks no tavas puses, sen nebiju kaut ko tādu dzirdējis. Edited February 20, 2007 by betons Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) Ok bans maybe ir paraak liels, bija jau diskusija apr shito... es gan liktu kaadu nedelju Edited February 20, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
betons Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Piecas dienas, tas būtu nieks! Bet man ir mūžīgs... Bana terminsh ir peec nenoteikta laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) Nee nu shis jau toch nava normali!LIKT PERMANENTO banu par TK,vai LAMASHANOS vai IEMETOT savam FLASH! P.s. Pie tam jau gignaa tauta paliek mazak un mazak! Edited February 20, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Parak biezhi pedeja laika paradijushies ir perm bani. Cik es esmu dzirdeejis - ir bijushas problemas ar banu laiku kkad pagaatnee. Vai arii admini ir palikushi parak karstgalviigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 njaa, ownz. pat nedeelja prieksh shaada te starpgadiijuma buutu paraak liels bana terminjsh. un kaadaa te vispaar sakaraa bans? ok, dzheks [nezinu - tiishaam vai netiishaam] uzmeta kaadam no saveejiem flash'u. AK DIEVS!!! kaadam kaut kas nokrita? shis te viss peedeejaa laikaa jau paartop par konkreetu marazmu. ak jaa, nebuutu lieki sheit padomaat par to kaapeec tieshi tas, ka adminam uzmet flashu uzreiz izraisa ban situaaciju, bet ar parastiem speeleetaajiem kaut ko taadu neesmu dzirdeejis. tad jau te vareetu pusserveri izbanot... nja, nu lab, ko ta es, es jau neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Tā kā vakar pirmo reizi pa ilgiem laikiem uzrāvu cs gignā, tad man arī ir kaut kas sakāms par šo lietu. Protams, ja cilvēks ir kritis 20 minūtes visiem uz nerviem, tad ir nepieciešams bargāgs sods (nedēļa bez gign). Bet, ja tas ir bijis tikai 2 raundu jautājums, tad sods varētu būt kick. Vakar piemēram serverī bija ienācis tāds mūdzis kā flashman, kurš defaultā katra raunda sākumā izmet 2 flash visiem sejā, un tad čatā vēl kaut ko rēc. Pagāja kādi 10 raundi kamēr viņš dabūja ban uz (pāris desmitu minūtēm), un itālijā viņš to visu atkārtoja, un atkal dabūja banu, tagad uz 500 minūtēm. Vot šādus dauņus varētu banot pat uz nedēļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Reibums ir vainu pastiprinošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reecall Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Reibums ir vainu pastiprinošs. muļķības, te nav nekāda tiesa, kurā būtu javadās pēc likumiem, kurus ir izsludinājusi mūsu ''gudrā'' valdība, bet gan iedzēris cs spēlētājs, kurš uzmet flash! mosties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 muļķības, te nav nekāda tiesa, kurā būtu javadās pēc likumiem, kurus ir izsludinājusi mūsu ''gudrā'' valdība, bet gan iedzēris cs spēlētājs, kurš uzmet flash! mosties! tev tikai tā šķiet p.s. kas tev liek domāt ka te kāds vadās pēc valdības izsludinātiem likumiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 te viss notiek pēc dabas likumem, un tie ir nežēlīgi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
betons Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 Vai šeit vienmēr ir tīīīīīīk atsaucīga vadība par banu noņemšanu? Tā arī gaidu, kad varēšu spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Man prikole, vairs nebus veca labak attaisnosanas ar braaliem un masam, bet tagad jauna mode "DZERSANA" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Man prikole, vairs nebus veca labak attaisnosanas ar braaliem un masam, bet tagad jauna mode "DZERSANA" ! Lieta tada, ka medz gadities, ka netisham un medz gadities, ka to dara tisham. Bet gadas biezi , ka tam nepieversh uzmanibu un dumsu uzpludaa no adminja tiek ieshkjiebts bans. Neizvertejot pat situaciju. Tik pat labi varam arii sakt banot tos, kas tisham vai netisham speles gaitaa ieplivina acis flashu. Viennozimigi perm ir par niknu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betons Posted February 22, 2007 Author Report Share Posted February 22, 2007 Ar kuru fontu/izmēru man jāraksta, lai kāds pamanītu sūdzību un noņemtu banu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Neesi Beediigs! te taa ir parasti. Peec laicinja Tev nonjems banu un pateiks, ka esi jau izcietis sodu un perimanentlij ir paaraak bargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betons Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 Es gribu uzraut gignā kādu raundu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Da nonjemiet tak vinjam to banu,vinsh jau nedelju del sikuma tup bez CS!Tas tak nava cilvecigi gana vairs neko tadu nedaris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 interesanta nedēļa tev - 4 dienas. bans vairs nav btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts