Jump to content
GIGN Forum

Bans

betons
 Share

Recommended Posts

Atdzīstos, todien nebiju skaidrā, bet nebija arī daudz smiliez.de_2433.gif

Kaut kā nesmuki sanāca mazliet parunāties netīros vārdos un beigās izmest flash granātu uz sava spēlētāja, šeit patrāpījās po. Nevainoju viņu par banu, bet uzskatu, ka banam nevajadzēja būt tik skarbam par flashu.

Ceru uz sapratni wink.gif

BAN] ----------------------------------------------------------------------
BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!
BAN] Izbanojis tevi ir: po
BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: bledy
BAN] Iemesls banam: flash
BAN] Bans uzlikts pirms 5 dienam 5 stundam 42 minutem 43 sekundeem
BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika
BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa
BAN] ------------------------------------------------------------- 

njaa, ownz. pat nedeelja prieksh shaada te starpgadiijuma buutu paraak liels bana terminjsh. un kaadaa te vispaar sakaraa bans? ok, dzheks [nezinu - tiishaam vai netiishaam] uzmeta kaadam no saveejiem flash'u. AK DIEVS!!! kaadam kaut kas nokrita? shis te viss peedeejaa laikaa jau paartop par konkreetu marazmu. ak jaa, nebuutu lieki sheit padomaat par to kaapeec tieshi tas, ka adminam uzmet flashu uzreiz izraisa ban situaaciju, bet ar parastiem speeleetaajiem kaut ko taadu neesmu dzirdeejis. tad jau te vareetu pusserveri izbanot... nja, nu lab, ko ta es, es jau neko. hmm.gif

Tā kā vakar pirmo reizi pa ilgiem laikiem uzrāvu cs gignā, tad man arī ir kaut kas sakāms par šo lietu. Protams, ja cilvēks ir kritis 20 minūtes visiem uz nerviem, tad ir nepieciešams bargāgs sods (nedēļa bez gign). Bet, ja tas ir bijis tikai 2 raundu jautājums, tad sods varētu būt kick. Vakar piemēram serverī bija ienācis tāds mūdzis kā flashman, kurš defaultā katra raunda sākumā izmet 2 flash visiem sejā, un tad čatā vēl kaut ko rēc. Pagāja kādi 10 raundi kamēr viņš dabūja ban uz (pāris desmitu minūtēm), un itālijā viņš to visu atkārtoja, un atkal dabūja banu, tagad uz 500 minūtēm. Vot šādus dauņus varētu banot pat uz nedēļu...

muļķības, te nav nekāda tiesa, kurā būtu javadās pēc likumiem, kurus ir izsludinājusi mūsu ''gudrā'' valdība, bet gan iedzēris cs spēlētājs, kurš uzmet flash! mosties!

tev tikai tā šķiet naughty.gif

p.s. kas tev liek domāt ka te kāds vadās pēc valdības izsludinātiem likumiem?

Man prikole, vairs nebus veca labak attaisnosanas ar braaliem un masam, bet tagad jauna mode "DZERSANA" ! smiliez.de_2125.gif

udar1.gif

Lieta tada, ka medz gadities, ka netisham un medz gadities, ka to dara tisham.

Bet gadas biezi , ka tam nepieversh uzmanibu un dumsu uzpludaa no adminja tiek ieshkjiebts bans. Neizvertejot pat situaciju. Tik pat labi varam arii sakt banot tos, kas tisham vai netisham speles gaitaa ieplivina acis flashu.

Viennozimigi perm ir par niknu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...