Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Sen nav bijuši jaunumi.

posted by Nak3D 01-08-2014, 16:26


Sveiki visiem.

Laikam ir jāatvainojas par to, ka tik ilgs laiciņš ir pagājis kopš kaut ko esmu rakstījis vai darījis GIGN gaming ziņā. Diemžēl tas ir tāpēc, ka pēdējā laikā vispār vairāk nesanāk laika to darīt, kā arī tajos brīžos, kad ir laiks - to darīt galīgi negribās.

Bet ne tāpēc es te rakstu, lai stāstītu Jums to, ko es daru, kamēr Jūs spēlējat vai sauļojat savus dibenus pludmalēs. Tātad turpināšu ar jaunumiem, kas noteikti liksies interesanti visām tortēm, kuras aizraujas ar CS:GO.

Un sākam.

Visi tie, kas aizraujas ar CS:GO spēlēšanu Latvijā, var sarosīties, jo atkal sadarbībā ar Capital.lv / GIGN.lv / Skillz.lv - drīzumā tiks veidots spēļu pasākums - NEO CS:GO Autumn Cup 2014. Tikpat līdzīgi kā iepriekšējā pasākumā - atlase līdz finālam notiks onlainā, bet cīņa, par trešo, otro un pirmo vietu notiks LANā - Rīga Plaza lielveikalā.

Disciplīna - CS:GO 5vs5 - bo3


Uzreiz varu atklāt, ka fināls būs oktobra beigās. Tātad tas nozīmē, ka online atlase sāksies aptuveni - septembra vidū / sākumā.

Uzskatiet šo visu kā tīzeri, jo visa pārējā informācija vel tikai sekos. Tātad Jums tiek dots laiks, kas nebija iepriekšējā reizē, lai savāktu savu komandu, uzsāktu treniņus un sagatavotos kausa izcīņai.

Atšķirībā no pagājušās reizes, šoreiz arī tie skatītāji, kas ieradīsies uz LAN pasākumu Rīga Plaza lielveikalā varēs uzspēlēt kādu maču un laimēt kādu balvu.

Ceram uz Jūsu atbalstu, jo kā vienmēr lai kaut kas tāds tiktu taisīts biežāk un lielākos mērogos - ir svarīga Jūsu - spēlētāju atdeve.

Kā jau augstāk minēju, tad kas attiecas uz visu pārējo, tad informācija sekos tuvākajā laikā.

Apspriest jaunumus forumā var šeit - Links

Over and Out!
Read comments (11)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: HomeRun

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN