Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Counter-Strike: Global Offensive

posted by Nak3D 31-08-2013, 14:06

Čau!
Ziņa priekš tiem, kas vel tankā un mucā bez elektrības, vai arī vienkārši Liepājā. Daži jau ir pamanījuši, ka lapas labajā pusē ir parādījies CS:GO serveris. Ja nu galīgi tik tikko esat pamodušies un nesaprotat par ko klājas runa, tad pastāstīšu sīkāk.
Ja Jums gadījumā nav iegādāta spēle, tad to var izdarīt šeit. Maksā šis prieks nepilnus 11 eiro. Ja žēl tērēt tik lielu piķi (Nopietni?), tad var meklēt kādu, kas iemainīs kaut ko pret šo spēli, piemēram www.steamtrades.com vai arī elementāri googlē searčot pēc steam trades. Kā arī uz CS:GO ļoti bieži ir akcijas, bet cerēt un gaidīt uz tām ir ļoti muļķīgi.

Tātad pēc tam, kad Jūsu īpašumā ir iegādāta šī spēle, tad ejam uz serveru favorītiem un pievienojam serveri – go.gign.lv vai arī vienkārši pievienojamies no konsoles – connect go.gign.lv. Atceramies, ka GIGN.lv reģistrētie ūzeri ievada savu paroli savādāk, nekā citos GIGN.lv serveros, pareizi būs – setinfo _pw parole.
Pašlaik serveris griežas uz 128 tickrate, ir 20 sloti un bezlimita rezervētie sloti. Pašlaik, gan serveris vel ir nelielā izstrādes procesā, tāpēc visus ieteikumus vēlams rakstīt šajā topikā, centīsimies izveidot lielisku serveri kopīgiem spēkiem.

Starpcitu, tie, kas sen nav spēlējuši CS:GO, varu pastāstīt to, ka nesen iznācis diezgan liels update. Šajā updeitā ir pievienoti ieroču skini, nametagi un kastes, kas krīt laukā spēles laikā, līdzīgi, kā TF2 un tos redz visi, atšķirībā, ja Jūs to vienkārši būtu novilkuši manuāli. Diezgan interesanta fīča. Šos ieročus var treidot un pārdot par reālu naudu, jo retāks ierocis un tā funkcijas, jo dārgāks tas ir. Protams, šis viss ir tikai vizuāls efekts un reālo gameplayu, tas neietekmē.

Vel gribēju pieminēt, ka ar šo laikam sanāk, ka lēnām un pamazām tiks apgriezts supports vecajam CS:S serverim. Kad tas notiks galīgi un pavisam – grūti pateikt, bet šobrīd visa uzmanība tiks pievērsta tieši CS:GO. Tomēr būsim atklāti – pietiks dzīvot pagātnē, vecais CS:S engins ir novecojis, netiek vairāk supportēts arī no valves puses, ir bugains un vispār sen jau būtu jānomaina uz orangebox. Iesaku lēnām pāriet uz CS:GO, tomēr drīz būs kaut kas tāds, kas Jums, manuprāt, liks padomāt par CS:GO spēlēšanu. Šobrīd būtu pēdējais laiks sākt iemēģināt, kā teikt – Green Stars will fall in gold, silver and bronze lines.

/spoiler.alert.begins/
Online Pub + Online competitive / Epic Lan * Hot Chicks = #?
/spoiler.alert.ends/
Read comments (30)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Cat-Vac Catapult II

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN