Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

GIGN.lv un Capital.lv Events 2013

posted by Nak3D 14-04-2013, 14:05


UPDEITS. Pieliku zemāk manas domas par šo, varbūt būs vieglāk komentēt.
Hey.

Tuvojas vasara un drīz lielai daļai sāksies brīvlaiki un atvaļinājumi. Tā, kā brīvā laika parādīsies daudz vairāk, varētu to aizpildīt ne tikai lieliski pavadot laiku pludmalē un dzerot alu, bet kādu brīvo vakaru atvēlēt arī paspēlējot spēles un iegūt kādu naijsīgu balvu. Es domāju, ka Jūs jau nojaušat pēc kā te ož? GIGN.lv un Capital.lv atkal kaut ko brūvē.
Parasti GIGN ir bijis tas, kurš izveido kaut ko jaunu un unikālu.
Tieši tāpēc šoreiz tev būs iespēja izlemt, kas būs tas jaunais un unikālais. Ideja ir pavisam elementāra - raksti forumā (LINKS) vai komentāros to, kādu Tu vēlētos redzēt savu ideālo spēļu pasākumu, kā tas varētu izskatīties, ko Tu gribētu šajā eventā redzēt. Varbūt tā varētu būt līga komandām ar iknedēļas balvām līderiem, varbūt tā tas būtu tikai viens turnīrs, varbūt tas būtu liela gather stila sadaļa.

No visām idejām mēs paņemsim pašu to labāko un izveidosim kaut ko interesantu. Interesantākajiem variantu autoriem, pa kādai veicināšanas balvai.

Visas idejas un komentārus forumā LINKS. Nu ko, cerams, sagaidīšu kaut ko interesantu.

P.S. Aizmirsu pieminēt, ka šoreiz spēle uz ko tiks akcentēts viss pasākums būs – Counter-Strike: Global Offensive.

Labi, tā kā atsauksme nav īpaši milzīgi, tad izklāstīšu, kā es to visu iztēlojos.
Es šo visu pasākumu esmu iedomājies aptuveni šādi.
Tiks izveidots TOP 10 Most Wanted Team saraksts, katru nedēļu katrai komandai tiks aizvadīta viena spēle. Lai cīnītos ar TOP 3 komandām ir jāiziet cauri visam sarakstam. Tb komanda kas ir >Top 10, lai spēlētu ar piemēram 6. vietu, tad komandai ir jāuzvar 10.,9.,8., un 7. vieta.
Komandas, kas atrodas Top 3, katru nedēļu saņem balvas vai arī tiek nodrošināts sponsoršips.
Komandas katru nedēļu var aizvadīt 2 treniņspēles ar dažādām komandām. Par katru uzvarēto spēli tiek iedots noteikts skaits punktu, attiecīgi no uzvarētās komandas vietas, ja tiek spēlētā treniņspēle ar kādu no TOP 3 komandām, tad zaudējot visi uzkrātie punkti tiek zaudēti.
Ja tiek sakrāts punktu skaits, kas ir lielāks nekā kādai no TOP 3 komandām. Var izaicināt šo komandu arī uz lielo spēli par vietu, ja šajā spēlē tiek uzvarēts, tad ieņem šīs komandas vietu, ja zaudēts - punkti dzēsti un komanda saņem noteiktu skaitu negatīvo punktu.
Lai vieglāk atrast komandu, izveidot sarakstu, kur var iemest sevi kā spēlētāju, kas meklē komandu, vai arī komanda, kas meklē spēlētājus.

Protams šis viss ir tikai īsumā, tur ir daudz sīkumi apakšā un jāskatās cik ļoti tas ir izpildāms.
Bet nu ideja īsumā ir šāda, komentējat, iesakat kas Jums patīk, kas nepatīk un ko vel varētu pielikt.
Read comments (23)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN