Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Apbalvošana.

posted by Nak3D 25-12-2012, 19:31


Updated 28.12.2012
Atklāšu trīs pirmās vietas, priekš pirmā konkursa.
Laikam +/- jau visiem bija skaidrs, kas ir uzvarētāji.
1. vieta - Atomic
2. vieta - cf
3. vieta - Buhenvalds

Pārējie, kas netika šodien, var doties pakaļ savām balvām sākot no 3. janvāra uz Capital.lv veikalu, kas atrodas Rīga Plaza lielveikalā.


Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu jauno gadu Jums novēl GIGN.lv un Capital.lv kolektīvs. Vēlamies paziņot, ka Team Fortress 2 turnīrs ir noslēdzies un ir zināmi visi uzvarētāji. Kas notiks tālāk, lasiet tālāk.

Laikam Ziemassvētku noskaņa ir padarījusi mani ūberslinku, jo nekādu pēcvārdu par konkursu es šodien rakstīt nevēlos. Iespējams jāsagaida kad būšu negulējis kādu nakti un no rīta ieslēgsies radošais. Worms arī apsolījās pastāstīt, kā tad īsti gāja Jums visiem šajā pasākuma, kā arī pastāstīt par statistiku un kā tā tika aprēķināta.

22. Decembrī notika pēdējā TF2 turnīra fāze, par to var sīkāk lasīt šeit, visiem „pīkstētājiem” par lielu pārsteigumu uzvarēja B komanda. Lai arī visi teica, ka sastāvi nav vienlīdzīgi, spēle pierādīja pretējo.

Demo ierakstu var lejuplādēt sekojošajos linkos

pl_badwater
cp_badlands
koth_viaduct


Kā arī ir iespējams paskatīties livestrīmu, komentāri gan tikai krievu valodā. Šeit

Tātad apsveicam B komandu ar uzvaru. Visi B komandas dalībnieki savā īpašumā iegūst Razer Abyssus peles

Kad un kur varēs saņemt balvas?
28. decembrī, 15:00, Capital.lv salonveikalā, kas atrodas Brīvības bulvārī 19, notiks lielā apbalvošana, kurā tiks arī paziņoti TF2 turnīra – pirmās fāzes uzvarētāji un apbalvoti arī mini turnīra uzvarētāji.

Priekš panikas cēlājiem, vēlos pateikt, ka nē, nav obligāti jābūt uz vietas tajā datumā, lai saņemtu balvu. Jā, varēs arī citu dienu to izdarīt. Bet būtu labi, ja tomēr pieceltu savu dibenu no datorkrēsla un atbrauktu saņemt savu balvu. Tomēr mēs centāmies priekš Jums, izrādiet arī Jūs to, ka nav vienalga. Protams, gaidīti arī tiem, kam tik ļoti nepaveicās, būtu forši redzēt visus „šāvējus” dzīvē.

Kas attiecas uz uzvarētājiem, šobrīd atklāšu tikai tos, kas ir kaut ko ieguvuši. Precīzāk tiks atklāts jau uz vietas.

Tātad saraksts.

Slonjara
Rev
Cpt. Orange
cf
Celerons
atomic
Kilgors Trauts
bitches love cake!
Buhenvalds
<-> walters
Blonde^


Lūdzu man atsūtīt savu īsto vārdu un uzvārdu, lai kāds cits netiktu pie Jūsu balvām. To var izdarīt, noķerot mani stīmā vai nosūtot pm GIGN.lv mājas lapā/forumā.

Ja ir kādi jautājumi, droši rakstat. Tātad tiekamies jau pavisam drīz.

Over and Out!
Read comments (28)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN