Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Spinglo.com piedāvā laimēt balvas no Apple

posted by test2 24-11-2010, 15:50

Spinglo.com ir web-platforma uz kuras lietotāju bāzes kompānija SYNKRONICE Ltd. izvietos potenciāli labākos web projektus kuriem šīs lietotāju bāzes trūkst, jeb vispār nav (SYNKRONICE Ltd. nodarbojas ar web konceptu meklēšanu un izvirzīšanu tirgū). Kopš šī gada marta, kad projekts tika palaists Spinglo.com jau reģistrējusies 260000 lietotāju un tiek prognozēts, ka līdz 2011.gada 1.janvārim šis skaits sasniegs vienu miljonu. Reģistrēšanās notiek ar ielūgumu linku un kodu sistēmu. Reģistrēšanās ir bezmaksas. Tā kā viens no kompānijas klientiem/sponsoriem ir Apple.com balvas arī attiecīgi no viņiem. Apbalvošana notiek katru dienu. Kodi norādīti ziņā tiek regulāri atjaunoti. No 1.decembra ikdienas tiks apbalvotas pirmās 25 vietas. Ziņā pievienoti precizējumi.

Lai veicinātu cilvēku aktīvu reģistrēšanos, sekot līdzi reģistēšanās gaitai, cilvēku aktivitātei un paralēli reklamēt šo projektu citiem – Spinglo.com pielieto apbalvojumu punktu metodi.

Tātad kā pelnīt punktus:

100 punkti par Spinglo lietotāja sasaistīšanu ar Facebook;

100 punkti par to, ka Facebook nospied pogu LIKE Spinglo;

50 punkti par to,ka ielogojies Spinglo.com vienreiz dienā;

100 punkti par to, ka uziacini draugu;

Tālāk punkti pelnās pēc pirmaīdas principa - 30 punkti 2.līmenis (par to ka tevis uzaicināts draugs kādu uzaicina) ; 20 punkti 3.līmenis ; 10 punkti 4.līmenis ; 5 punkti 5.līmenis


Kā jau minēju apbalvošana notiek ikdienas! Pirmo trīs vietu ieguvēji saņem iPhone/iPad’u, bet nākamie septiņi saņem iPod Nano. Pēc 1.decembra ar Apple precēm, jau tiks apbalvoti pirmie 25, iepriekšējo 10 vietā, un balvās tiks iekļauta arī cita Apple produkcija. Iknedēļas punktu līderis saņem ceļojumu uz kādu saulainu vietu un dalību Grandfinala. Jebkurā gadījumā - vairāk par to šeit.

Punkti nepazūd, tie krājas un kad Spinglo.com atvērsies ar saviem veikaliem, e-pakalpojumu vidēm, pokera/azartspēļu, izsolēm, person-to-person biznesa vidēm, uc. ūberprojektiem – šos punktus varēs tur tērēt un izmantot.

Kā jau minēju reģistrēšanās ir bezmaksas un ir globāla (nav piesaistīta valstij/reģionam), vajag tikai ielūguma kodu, telefona numuru un epasta adresi. Te norādīti ielūgumu linki. Ja kāds nestrādā vai ir jautājumi - sazinaties ar mani šeit, skypā fgtn-test2 vai atrodiet Facebookā zem vārda Jānis Mucenieks (tas kurš ar iedegušu mūli uz frīkaini zila fona)

Ja kādam interesē projekts kā tāds - viņa koncepts un saredz ši projekta potenciālu tā kā to saredzu es un vēlas par notiektu summu un kļūt par SYNKRONICE Ltd. dalībnieku (kurš arī ir 100% spinglo.com īpašnieks), sazinaties ar mani pa skype fgtn-test2. Tur arī izskaidrošu, kas un kā, cik daudz jāmaksā, kā tas izksatās un kā pelnīt. Saku uzreiz tā ir MLM sistēma tikai šoreiz tā ir reģistrēta Anglijā/Londonā un atbilst visiem Eiropas Savienības likumiem saistībā ar MLM izplatīšanas tīkliem (pašlaik notiek sarunas ar ASV fianšu departamentiem šo lietu sakārtošanā tur), tādēļ „akūtajiem skeptiķiem” un „visa zinātājiem” lūdzu mani netruacēt.

Linki :
Ja kādam problēmas ar angļu valodu tad nedaudz parupjš, bet lasāms www.spinglo.com webs translate.google.com versijā

Pāris video par tēmu:

Social media revolution - 2.:55
Spinglo v1.00 - 2:40 min
SYNKRONICE - 0:44

Paldies!
Read comments (79)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN