Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Uzlaboja vai sačakarēja?

posted by samuray 22-05-2009, 17:47

Ja vēl kāds nav paspējis pamosties un pamanīt, tad paziņoju, ka beidzot ir iznācis TF2 sniper/spy apdeits. Naktī līdz pusčetriem gaidīju, bet tā arī nesagaidīju. Beigās sanāk, ka apdeits iznāca 5 minūtes pēc tam, kad aizgāju gulēt. Nu spēlēt, tāpat naktī nebūtu spēlējis, bet tīri intereses pēc gaidīju. Visvairāk gaidīju tieši, kas notiks ar pārējām klasēm, nevis snaipera/spiega uzlabojumus. Pilns izmaiņu saraksts pieejams šeit. Es mēģināšu svarīgāko no tā visa apstāstīt latviski.

Sākšu ar to, kas man patika. Manai mīļākajai klasei, pyro, tagad ir iespēja ar saspiesto gaisu apdzēst liesmojošos komandas biedrus. Tagad noteikti sākšu vairāk izmantot parasto Flamethroweru, nevis Backurneru. Šodien jau vairākas reizes izdevās veiksmīgi izglābt liesmojošu komandas biedru bariņus. Vēl viena interesanta lieta ir demomena iespēja detonēt stikijus kamēr pats taunto. Reku te jums būs viens stilīgs padoms kā šo lietiņu izmantot. Ā, piemirsu vēl vienu jaunu pyro fīču. Tagad reflektējot granātas un raķetes ar pyro, uz kuru darbojas Kritzkriega efekts, tās tiks reflektotas kā kriti. Ar šo apdeitu mediķis ir saņēmis jaunu Kritzkriega tauntu, ar kuru ir iespējams atjaunot sev 10 HP.

Apdeits ir arī spēlei pievienojis vairākas jaunas kartes, kā arī ir viekti uzlabojumi dažās vecajās. Tā beidzot dustbowl otrajā steidžā ir iespējams ielīst pa to logu. Nu, to, kur es parasti taisu sentriju, nu jūs jau ziniet. Klāt ir nākušas tādas kartes kā divu paralēlu tačku stumšanas karte plr_pipeline, vēl viena payload tipa community karte pl_hoodoo, kuru gan mums šodien neizdevās tā īsti uzspēlēt GIGN serverī, jo neviens nevarēja pastumt to tačku. Ja kāds kaut ko zina par šo lietu, droši var izteikties komentāros, vai arī ziņot man pa PM, tad es būšu viens no retajiem, kas to zinās. Arena mode cienītājiem ir nākušas klāt divas jaunas kartes arena_nucleus un arena_sawmill. Sawmill ir interesanta ar to, ka tā ir pirmā karte ar nokrišņiem. Neesmu vēl ietestējis, bet gribētos zināt, kas lietus laikā notiek ar kloukotajiem spiegiem, kā nekā uzlejot viņiem urīnu, viņi kļūst redzami. Tad jāsāk domāt, kas gan tajā urīnā tik īpašs. Ak jā, neesmu vēl neko pateicis par jaunajiem spiega un snaipera ieročiem.

Šodien spēlējot, paspēju atrauties gan no Ambassadora, gan Huntsmana. Cik esmu dzirdējis komentārus no spēlētājiem, tad abi esot forši. Razorbacku, gan nevienam neesmu redzējis. Viens no tiem spiega pulksteņiem arī ir foršs, es pat sākumā īsti neiebraucu. Skrienu ar pyro, aizdedzinu vienu spiegu, viņš nomirst, skatos vēl viens degošs spiegs skrien. Piebeidzu arī to un skatos, ka abiem viens niks. Domāju WTF? To, ka kāds baigi tauntotu ar jaunajiem tauntiem arī neredzēju. Pirmais Jarate metējs, ko redzēju bija macho, pie tam viņam diez gan labi sanāca. Nesaprotu īsti par ko tur valves forumā visi sprēgā, neko īpaši pretīgu tur neredzēju. Tad jau skats, kad skauts ar beisboleni iedod pa seju, ir pretīgāks. Spiegi tagad var izmantot pretinieku teleportus.

Pamainīts mums ir arī scoreboards. Tagad mirušie spēlētāji rādās tumšāk iekrāsoti. Sākumā grūti pierast arī pie tām klašu ikonām, bet tas nav tas trakākais. Trakākais ir jaunā ieroču unlockošanas sistēma. Nav vairs jāvāc achievmenti, bet ieročus dod pilnīgi randomā. Pareizāk sakot, randomā dod random ieroci. Jā, var iedot arī tādu, kāds jau tev ir. Pie tam, nav svarīgi ar kādu klasi tu spēlē, tāpat tev var iedot jebkādu ieroci, bet var arī neiedot nekādu, kā tas ir noticis ar mani. Es šodien 3 stundas no vietas spēlēju, bet FIGA, neko man neiedeva. Tajā pašā laikā bulletam, kurš nospēlēja labi ja 2 stundas paspēja iedot veselus 3 ieročus. Kur ir taisnība? Nu labi, 3 sundas vēl nav nekas, salīdzinājumā ar šo nabagu, kurš nospēlējis 11 stundas, bet vēl neko nav dabūjis. Visforšākais ir tas, ka tu vari pat mierīgi stāvēt bāzē, tev var iedot ieroci, bet vēlsmieklīgāk ir tas, ka tu pat vari būt spektatoros, tev arī tad var iedot. Tagad achievmentu serveru vietā būs freefragu serveri. Steamā ir parādījusies grupa par to, lai atdod atpakaļ veco ieroču sistēmu.

Daudz runāts par iespējamo galvassegu parādīšanos. Varu pateikt, ka ar apdeitu, visi nepieciešamie faili jau atrodas uz jūsu datoriem. Kāds čaklāks cilvēks ir pacenties pārskatīt failus un atrast jaunās cepures. Ik pa laikam arī ienāk ziņas par to, ka cepures jau ir dabūjamas tāpat kā ieroči. Ja jums ir sanācis dabūt kādu cepuri, padalieties ar skrīnšotiem.

Valve solījusi rīt(šodien?) savā blogā sniegt paskaidrojumus par jauno ieroču sistēmu. Tā kā turpinām aktīvi sekot līdzi TF2 oficiālajam blogam.
Read comments (7)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Dangerous Dave

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN