Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Oddish: "Pyro spaarda pakalju!!!!!1!1!!1oneoneone"

posted by samuray 04-02-2009, 02:25

Visiem jau droši vien sen apnikuši worma depresīvie raksti, tāpēc centīšos kaut nedaudz jūs iepriecināt šajā krīzes nomāktajā, drūmajā laikā. Pienācis laiks kārtējai intervijai. Iepriekšējā intervija cilvēkiem ļoti patika (Jo sevišķi macho. Viņš pat manas intervijas iespaidā izveidoja savējo!), tāpēc centīšos pieturēties pie tā paša stila. Šoreiz intervija ar cilvēku, kuru parasti neredzam GIGN tusiņu bildēs un video. Bet nevis neredzam tāpēc, ka viņš tos neapmeklē, bet gan tāpēc, ka viņš rūpējas par to, lai redzētu visus pārējos. Tātad intervija ar GIGN kameras vīru – Odiņu.


Klau, kā lai tevi labāk uzrunāt? Par Oddishu vai Odiņu? Un pastāsti kā tiki pie šādiem nikiem.

Visi mani sauc par odiņu, laigan čatos un forumos lietoju niku Oddish. Pat īsti nezinu, kurā brīdī šī nika izruna izmainījās, bet šur tur esmu arī atrodams ar niku Odinsh ^___^.Šo niku izcelsmē nu galīgi nekā īpaša nav. Vidusskolā spēlējot quake uz aizvērsturiskiem datoriem (tas bija sen lol) lietoju niku Mr.TOD (smejas), bet, nu, tākā šis niks ir tizls līdz pēdējam, nolēmu izdomāt kādu neitrālu un neuzkrītošu niku ko lietot čatā. Tā nu sanāca, ka sīkais brālēns stāstīja un rādīja savu pokemonu kladi :) un tur viens tāds bija Oddish. Tas man derēja, un tā nu jau 9 gadus lietoju, lai gan daudzas reizes man nācies dzirdēt atgādinājumu no dažādiem viedajiem sīčiem, ka Oddish lūk esot pokemons!. Bet nu man šī nozīme galīgi nesaista, kaut arī pāris pokemonu sērijas esmu skatījies.. :D Tas pats brālēns, tagad jau liels izaudzis, spēlē tf2 ar niku odish2 (kretīns tāds), tāpēc man šad tad skaipā nāk msg ar tekstu "tas esi tu odish2?" :)


Atceros, ka tu sāki GIGNĀ apgrozīties ap to pašu laiku kad es, bet kad tu vispār sāki spēlēt CS?

Varētu jau teikt, ka spēlēju cs no septītās betas yoo, bet nu tā nebūs īsti taisnība. Reāli ap to laiku man sanāca tikai neliela iespēja kādā nožēlojamā Rīgas interneta klubā uzmest aci šim šedevram, bet tolaik man tas neizteica pilnīgi neko. Daudz maz nopietni laikam sāku spēlēt no 1.3 vai 1.4 versijas. Tolaik bija tādi elīti serveri kā NOX un kompakts, kuros arī uzturējos. Gāja laiks un nonācu gignā, par kuru kādreiz viens gudrajs teica: "šajā serverī vismaz nevalda īpašnieka mazais brālis un viņa drugani.." :)


Cik tevi atceros, tu nebiji GIGN klanā no pašiem pirmsākumiem. Pastāsti, lūdzu, kā tu no parasta sātanista kļuvi par GIGN biedru!

Sātanists... (smejas). Lai arī man patīk filma Omen, un man vienreiz pēc tās noskatīšanās rādījās baiss sapnis, kurā mana uzvārda trīs "S" burti animācijā pārvērtās par trim sešiniekiem. (lol) Tas arī manī viss no sātanista. Vienkārši es ierados GIGN tusā 2005. gadā, kad mani vēl neviens nepazina, melnās drēbēs ar skeletiem :) un macho man prasīja: "Ev kapēc tu man nepateici, ka esi sātanists?" Nedaudz vēlāk spēlējām cs ar tādiem GIGN tēviem kā macho, worm, Dr.Pain zem klana $$$ Bling Bling $$$, izmantojot visādus reperu nikus. Pats spēlēju ar niku lil' Wayne :) Tas bija reāls funs, kopā skraidīt ar pistolēm vai arī sēdēt barā kaut kādos stūros ar šotganiem rokās un gaidīt nejaušus pretiniekus, ko brutāli izvālēt. :) Protams neizpalika arī repa tekstu spamošana čatā. Es ņēmu tekstus no BG feat. lil' wayne - Bling Bling, kā piemēram "Niggaz wear shades just to stand on side of me" vai arī "Booted up, diamond up, Golds be shinnin' up, Muthafuckas be blindin' up". Mēs reāli centāmies iejusties šajā tēlā, jo tas viss likās nenormāli rēcīgi, bet nu tas viss ar laiku loģiski beidzās, bet nu tā kā biju pazīstams ar visiem kūlajiem gign papām, nonācu arī gign klanā. Zem GIGN taga gan nekādus cw spēlējis neesmu. Laikam jau tāpēc, ka gign vairāk bija un ir kā spēļu komunitijs, nevis reāls klans.


Visi zina, ka tu esi uuberforšās kartes de_italy_gign autors. Cik ilgi tapa šī karte, un kādas vēl kartes tu esi izveidojis priekš kādas no spēlēm.

De_italy_gign tapa ap 2005. gadu, kad es jau biju diezgan pieredzējis halflife dzinēja mapperis. Lai arī dienasgaismu ir redzējušas tikai pāris kartes, un tās pašas nenozīmīgi fy sūdi, strādājis ar līmeņu redaktoru esmu ļoti daudz. Bet nu pārsvarā tādā hobija līmenī. Tad nu radās doma pārtaisīt ķīlnieku cs_italy par bomb defuse (de_) karti. Kaut kā pieriebās tizlie kempojošie teroristi tajā cs_italy hostu mājā. :) Tā nu nācās katru kartes sienu pārveidot redaktorā, lai izlabotu visus gļukus. Lai padarītu karti kaut cik oriģinālu, ieliku "Tirgū" veco VEF rādžiņu, kurš atskaņoja fragmentu no AC/DC - TNT (tik ilgi līdz tika iznīcināts :) Kā arī paplašināju istabas un uztaisīju sprāgstošu tiltu, kas bija viens no bomb spotiem. Protams nevar nepieminēt to, ka vīna pagrabs pārtapa par alus pagrabu :) Kaut kur vēl mētājas bildes, kur macho bildē Aldaris alus pudeles uz sava balkona :) Pavisam karti taisīju divas nedēļas, un tā kā Gign komūna karti uzņēma labi, kopš tā laika tā arī griežas uz gign pub servera. Pašlaik strādāju pie divām tf2 kartēm, vienu dustbowl tipa un otru gravelpit tipa. Ja izdosies pabeigt, varbūt kādreiz varēs redzēt GIGN un citos tf2 serveros :)


Tu esi filmējis nu jau četru GIGN tusu video. Tev bērnībā nebija sapnis kļūt par operatoru vai režisoru?

Nē man bērnībā bija defaults sapnis - kļūt par saldējuma pārdevēju :) Man patīk filmēt un arī montēt video. Esmu veidojis dažādu spēļu filmiņas, un kopš 2005. gadā tiku pie savas videokameras esmu filmējis dažādus ceļojumus, un jā, esmu oficiālais GIGN operators. :) Jau četri tusi filmēti, augustā ikgadējo GIGN ūberpasākumu noteikti filmēšu atkal.


Nav arī noslēpums, ka tu ne tikai nodarbojies ar video filmēšanu, bet arī ar to montēšanu kopā. Kurš ir tas gara darbs, ar kuru tu lepojies visvairāk?

Visinteresantāk bija montēt Grand CS Movie, kurā centos visu sataisīt cs un doom stilā, izmantojot macho filmēto materiālu. Es pats arī esmu redzams tajā filmā uz milisekundi 0:21 :) Darbs pie šīs filmas ilga apmēram nedēļu, un, lai viss sanāktu, tika izmantoti ap 30 Sony vegas redaktora video kanāli.


Esmu dzirdējis baumas, ka tu lielu daļu sava brīvā laika pavadi spēlējot World Of Warcraft. Kādos serveros un ar kādiem čariem spēlē?

Ir tāda lieta jā :) Šo sērgu sāku spēlēt 2006. gada jūnijā, un turpinu vēl šodien, bet nu taisos drīz beigt, jo esmu praktiski visu pieredzējis ko tā spēle piedāvā. Man ir septiņi characteri aizdzīti lidz 70 līmenim, divi no tiem lidz 80, kopējais laiks nomests zemē spēlējot - ap 270 dienas. :) Spēlēju Mazrigos pie alliance, un Dragonmaw (atmigrēju no Twilight's hammer) pie horde. Uzskatu, ka Blizzard ar pēdējo expansion paku ir kārtīgi izčakarējis visu PVP, tāpēc neredzu jēgu turpināt spēlēt. Ar lielām cerībām gaidu Diablo 3.


Izskatās tomēr, ka tev tā brīvā laika ir pietiekami daudz, jo bieži vien tu esi sastopams GIGN TF2 serverī. Kāda ir tava mīļākā klase un mīļākais ierocis šajā spēlē?

Pyro spaarda pakalju!!!!!1!1!!1oneoneone :) Jā viennozīmīgi tas ir Pyro. Patīk rašot, apiet pretiniekiem no muguras un ar backburneri kārtīgi nosvilināt. Man nepietiek pacietības ar demo likt sticky trapus un tad gaidīt, vai arī ar lēno HWG vilkties. Citreiz vēl spēlēju ar mediķi, ja to trūkst, un, ja komandā novākušies galīgi tizli demo/spiegi, kas nemāk pretinieku sentrijus nonest, dažreiz paņemu arī demoman. Bieži spēlēju arī ar engineer. Patīk palīdzēt komandai un sist spiegus ar uzgriežņu atslēgu. :) Bet ar spiegu gandrīz nemaz nēesmu spēlējis, kopš tf2 iznākšanas tikai 2 stundas (pēc steam datiem), pretstatā pyro 50 stundām. Man laikam nav to vajadzīgo īpašību, lai varētu ar spiegu veiksmīgi spēlēt.


Esmu ievērojis, ka TF2 tu spēlē BEAT klana sastāvā. Jūs parasti tur ownojat visu serveri ārā. Kas tas par klanu un kas vēl viņā spēlē? Vai klanā ir iespējams tikt parastiem mirstīgajiem?

Salasāmies dažreiz ventrilo un kopā uzraujam konkrētu "medic-pyro action" :) Klanā vēl spēlē tādi GIGN komūnā pazīstami purni, kā Vincister, gludeklis, samuray, bullet un blade. Par mums vēl serverī brīnās - "Kā var visu dienu ar pyro nospēlēt" :) Bet tā nu gluži nav. Vienmēr cenšamies taisīt spēli, ja komandai neiet. Nezinu varbūt kādreiz spēlēsim arī kādu cw, interesanti, ko pretinieki padomātu, ja viņiem uzrašotu virsū seši pyro. :)



Es, protams, zinu, ka jūs gaidāt, kad beidzot būs intervija ar macho. Nu varbūt, ka kādreiz arī saņemšos kaut ko tik (ne)nopietnu uztaisīt. Bet nu pagaidām iztieciet ar šo. Neaizmirstiet komentāros atstāt jautājumus Odiņam!
Read comments (28)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN