Counter Strike 1.6
Steam veikalā!
vai arī ņem torrentu
ar instalāciju

Jaunumiņukiņi 2

posted by samuray 12-03-2008, 16:16

Jūs noteikti jautāsiet, kāpēc nosaukums ir Jaunumiņuki 2? A, vot, tas ir tāpēc, ka pirms apmēram pusotra gada tapa raksts ar nosaukumu Jaunumiņuki, kas nozīmē, ka tā ir Jaunumiņuku pirmā daļa. Toreiz tajā rakstā macho rakstīja par tā brīža lielāko jaunumu weblapā - profiliem. Nu, respektīvi, jums pēc šī ievada vajadzēja saprast, ka šajā rakstā būs par dažādiem jaunumiem iekš gigna un ārpus tā. Sāksim ar jaunumiem ārpus gigna.

Šajā jaukajā marta dieniņā sanāca ilgāku laiciņu pabūt ārā pie dabas. Nē, šoreiz nebiju mežā, bet biju izgājis ārā tepat, savā sētā. Un netālajā krūmu pudurītī dzirdēju skanam pirmo pavasara vēstnešu strazdu vīterojošās balsis. Līdz ar šīm skaņām, pienāca gals manām cerībām un optimismam vēl šomēnes sagaidīt kārtīgas kupenas. Tāpēc varu jau nu gandrīz oficiāli paziņot, ka pavasaris ir klāt. Ziema pagāja tā īsti vēl nemaz nesākusies. Laikam jau runas par to globālo sasilšanu nav nekādas tukšās runas. Nu jau, manuprāt, ir trešais gads riņķī kopš mēs neesam īstu ziemu redzējuši. Nu jā, bija pāris dienas nedaudz pie sala, bijām jau pieraduši pie siltā laika, ka nācās pie -10 grādiem salt nost. Kaut gan vēl nesenā pagātnē ļoti labi atceros ziemas ar -25 un pat -30 grādiem, un sniegu līdz kulei. Jā arī ar sniegu šoziem bija kā bija, slēpošanas trasēs bija un tas arī viss. Pasaulē viss ir sagriezies kājām gaisā.Tuvajos Austrumos, kur sniegs nebija snidzis vairāk kā 10 gadus, nu zemi klāj paprāva sniega kārtiņa. Un nav pat jāmeklē tik tālu, paskatāmies kaut vai te pat Balkānu pussalā esošo „silto zemi” Grieķiju, kur pirms UEFA Čempionu līgas spēles futbolā starp vietējo Atēnu klubu un Anglijas futbola grandu Chelsea, stadiona darbiniekiem nācās saskarties ar vēl nebijušu pārbaudījumu – pusmetru biezu sniega kārtu, kas klāja stadiona zālāju. Atgriežoties tepat mūsu zemē, nu jau vairākas dienas puķu dobēs var redzēt ziedam sniegpulkstenītes un arī koki un krūmi vairs nav tik nedzīvi, dzirdēju pat runas, ka bērziem jau sen sulas tekot. Zaros kā mazi kukainīši sabrieduši lapu pumpuriņi. Var pat pilnīgi sajust pavasara smaržu. Nedrīkst piemirst arī zvērus, īpaši mežacūkas, kurām jau tuvākajā laikā atnesīsies sivēni.

Tagad ķeršos pie nedaudz nopietnākām lietām. Mūsu gādīgais worms atkal ir mums sarūpējis pārsteigumu. Droši vien jau daudzi būs dzirdējuši, ka tagad wormam ir vairāk brīvā laika, tāpēc mums weblapā ir parādījusies jauna sadaļa – torrenti. Jā, gignam tagad ir savs torrentu trakeris! Pašlaik sistēma ir tāda, ka torrentus var augšupielādēt un lejupielādēt jebkurš lapā reģistrējies lietotājs. Arī GIGN trakerī, kā jau visos kārtīgos trakeros ir ratio sistēma, tāpēc svarīgi ir ne tikai ņemt, bet arī dot, kā sacīt jāsaka: „Dots devējam atdodas!” Un, tas, ja jūs neuzturēsiet savu ratio, kā nākas var tikt atdarīts jums kā torrentu pievienošanas aizliegums, bet tiem, kas cītīgi augšupielādēs un sēklos (nu tā tulkojas to seed, pa latviski) torrentus, tiks piešķirtas papildus privilēģijas. Strādājis ir ne tikai worms, bet arī mēs ar vincister. Mēs speciāli jums, mani mīļie, esmam sataisījuši FAQ topikus par torrentu augšupielādēšanu (skatīt forumu, torrentu sadaļu), lai ikkatram no jums būtu iespēja to pamēģināt izdarīt ar savām rociņām. Kā jau redzat, trakeris pašlaik darbojas beta režīmā, kas nozīme, ka daudz kas tiks vēl veidots.

Gan jau, ka atceraties foršo logo konkursu "Izpušķo GIGNu!". Tad nu es nesu prieka vēsti visiem fotošoperiem, jo konkurss ir atgriezies. Šoreiz tēma ir Lieldienas. Arī šoreiz jums tiek dota viena nedēļa, lai zīmētu, grieztu un locītu, un kā gala datumu es nosaku 21. martu. Sīkāku informāciju par visiem logo parametriem varēsiet tūlīt redzēt forumā.

Vēlreiz nākas atgriezties pie sāpīgās tēmas – ziedojumiem jaunajam serverim, bet šoreiz atgriezīšos uz priecīgas nots, jo ir savākta puse, tas ir 350ls, no nepieciešamās summas. Vēlējos pievērst to pesimistu uzmanību, kas domāja, ka nekas mums te nesanāks un to apmeklētāju uzmanību, kas solīja noziedot, kad redzēs, ka tā lieta iet uz priekšu. Varbūt tieši tagad ir īstais laiks atvērt savu maciņu. Nu jau Ziemassvētki sen jau aiz kalniem un jūsu finansiālajam stāvoklim vajadzētu būt labākam. Katram gadījumam, es jums gribēju pateikt, ka serveris BŪS šā vai tā, bet kad būs, ir atkarīgs tikai no jums, mani mīlīši. Es tik gribēšu redzēt kas būs tie, kas TF2 un citos serveros spēlēs. Protams, ka tie būsiet jūs paši. Tikko arī pamanīju, ka worms ir uztaisījis speciālu sadaļu, lai sīkāk uzzinātu, skatieties sadaļu Jauns serveris!
Read comments (18)
Picture of the day
  comments (2)
  archive »
Currently online
Quote of the day
[7:29 PM]! KaPeIKa: Haha pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:29 PM]! KaPeIKa: pazemo mani [7:29 PM]! KaPeIKa: izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM]! KaPeIKa: centraale [7:30 PM]! KaPeIKa: pazemo mani izdoma jaunu iesauku man [7:30 PM] centraale: Labdien, Kapeika7777! Man ir prieks tevi redzēt šeit. Kā es tev varu palīdzēt? Uzdo jautājumu vai pastāsti man, kas tevi interesē!
  comments (0)
  archive »
Game of the day
Flash Game: Park Racing

Members login
login:
pass:
Not registered?
Forgot password?
Live from GIGN