Nak3D Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 a kaa buutu ja to caurumu liktu mugurpusee aptuveni uz dibena? Tad es taadu maiku neneesaatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 man jau patika tas roza vislabak Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 a kaa buutu ja to caurumu liktu mugurpusee aptuveni uz dibena? Cik tad tai maikai būtu jābūt garai, lai caurums sanāktu uz dibena O_~. Nu nez, arī šie neikeda varianti mani īpaši nepiesaistīja.. Man patiktos, ja būtu GIGN rakstīts tajā fontā, kas redzams augšpusē. Un vispār labāk bez kaut kādām bildītēm, tas tik visu izbojā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 juus taisat cherni, te ir par daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 es tomēr atdodu savu balsi uzlabotam koshkera variantam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Otrais variants ir vienkarshs balts krekls ar lodes caurumu un kuuposhiem duumiem, kaa jau vienmer nika kraasu var izveleties. Krekls ar lodes caurumu best Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 vajadzeetu taa kaa leenaam saakt izveeleeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ieprikoliija teksts " n00b, i'm from gign" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 BTW, tas ir diezgan prikoliigi ka krekli ir taadaa krasaa kaa tava adminja kraasa, bet meedz tachu pielikt tiesiibas vai nonjemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 es protams neko negribu teikt, bet visi redzeetie kreklinji smird... no jums gaida normalu izdomu nevis ieiet kaut kadaa fonti.com, panjemts piektais fonts un uzbliezts pelekaa krasaa uz krekla... es tiesham gribu redzeet kaa jus ar shitadiem kreklinjiem kaut vai dienu nostaigaasiet ja nu jums tiesham nevienam galiigi nelec par ko es runaju, tad pilnigi pietiek googlee uzmekleet t shirt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 es protams neko negribu teikt, bet visi redzeetie kreklinji smird... no jums gaida normalu izdomu nevis ieiet kaut kadaa fonti.com, panjemts piektais fonts un uzbliezts pelekaa krasaa uz krekla... es tiesham gribu redzeet kaa jus ar shitadiem kreklinjiem kaut vai dienu nostaigaasiet ja nu jums tiesham nevienam galiigi nelec par ko es runaju, tad pilnigi pietiek googlee uzmekleet t shirt Ja jau misteram wormam liekas, ka muusu krekli smird un mums nau izdoma, tad kaapeec gan tu pats neuztaisi kreklu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Ja jau misteram wormam liekas, ka muusu krekli smird un mums nau izdoma, tad kaapeec gan tu pats neuztaisi kreklu ? varbut arii uztaisishu brivakaa briidii... starpcitu koshker, tavs krekls bija visrealakais izdoma laba, tik pie izpildijuma drusku japiestradaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Rekur labu atradu, domaaju tev patiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Rekur labu atradu, domaaju tev patiks Tuliit ieieshu googlee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Es savus kreklus labpraat neesaatu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 vse varianti majek vishije !! tolko nado soitisj na cjom to odnom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 jā, koškeram ir vislabākais. tik protams kurš taisīs tos cilvēciņus normālā izšķirtspējā ? kreklam nekāds 1000x500 nederēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Hippij`style Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) Es ar nevienu no shiem krekliem nestaigaatu. Ali - hahaaa. Edited August 24, 2006 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) Es ar taadu nestaigaatu. Anfisa tev būs savādāks! COPYRIGHT ANFISA & TYKE 2006 EDIT Pēc anfisinjas mazas buciites milumina luuguma bildiite tika iznemta ! Buch buch Edited August 24, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 im lovin it Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 iesildamies, velak vel kaut ko uzmochiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 aa nu jaa, tagad man shitais saak patikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 iesildamies, velak vel kaut ko uzmochiishu nav slikti, tikai kaa jau teicu uz tumsha krekla viss ne tik labi izskatiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 5 minushu darbs, speciali anfisai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now