macho Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Pirmkārt patīkami redzēt, ka šī sadaļa tāda dzīvīga. Vis kaut kas notiek. Šoreiz tas gan nav nekāds tusons, bet neliels brainstormings par to kā varētu izskatīties gign krekliņi. Patlaban vēl nevajag bļaut "ES ARĪ TĀDU GRIBU LOLOL!!!!11oneone". No sākuma jāizdomā kāds viņš īsti izskatīsies un kas uz viņa būs priekšā/aizmugurē rakstīts. Kaut kādām idejām vajag būt saistītām ar gignu. Neviens netaisīs krekliņu, kur vienā pusē būs "GIGN r0xZ" bet otrā "Šlesers ir pidars". Vajag kaut ko saistītu. Nevar gan gluži samest visādu bezsakarīgu sviestu ar nājsikiem, žā un izārdītiem ņurbuļiem. Tātad esmu atvērts idejām par noformējumu. Vienalga kādu, lai tik būtu kaut kas interesants. Nofočēts pimpītis šoreiz nederēs jo vismaz es tādu uz krekla negribu nēsāt (ja kas wormam atsevišķi vienu tādu uztaisīs ). go ahead. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Mans variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) tagad mums ir jaaziimee kreklinji vai tieshi jaadomaa tikai tas teksts? p.s. iesaku priekshaa vienkaarshi GIGN un www.gign.lv(reklaama ir vajadziiga ) un aizmuguree Chaks Noriss ir ar mums! Edited August 21, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 redboot piedaavaa muusu variantu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Uztaisiet kāds normāla T krekla templeitu. Lai nevajadzētu zīmēt katram savu krekla kontūru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Mans variants. Paints iespārda Šeit varētu būt darbinš redBooT`am Bet, manuprāt, uzrakstam jābūt jautram, bet reizē arī ar dziļu domu... Vēlāk padomāšu savu variantu. EDITED: OMG! LOL Kamēr šito postoju, jau puse priekšā sapostojuši. Nājs . Bet par redBooTu viedoklis sakrīt. EDITED2: Nu mēģināts nau zaudēts... Bilde... Edited August 21, 2006 by 3ncOunTer Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 rekur tuksh krekls: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 reku tas, kas uz mana krekla! p.s. kaa buutu ar GIGN apgjeerbu liiniju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 apdruku nevajag uz abaam puseem - paaraak kraasaini. vai nu priekshaa vai aizmuguree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) Lūk arī mans variants. Uzskatu, ka vajag apdrukāt tikai priekšu! Edited August 21, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) vispaar es nezinu kaa tur vajag tiem krekliem, ja grib piem apdruku uz rokaam tur to un shito etc... taa manliekas vajag kautkaa savaadaak taisiit nekaa uz prosta krekla shablona, bet maybe vienkaarshi bilde priekshaa un aizmuguree pats pirms nedeeljas taisiju sev taadu bildiiti, kuru gribeeju vnk pats uzliimeet uz krekla skatiit sheit pats iesaku kautko vienkaarshu un smiekliigu kaa shie varianti: Prieksha Tipa es visus pwnoju, un ar bultinjaam noraadiits ar ko Aizmugure Un aizmuguree ar bultinjaam noraadiita vieta kur citi var vinju pwnot Nu labi, tas bija tikai taads joks EDIT1: Vienkaarsh logo ko uz krekla vareetu mochiit: sheit Edited August 21, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 a cik maksa tads ar apdruku? bet varetu kutvai vnk uzrakstu ''cs.gign.lv'', bet dazhadas krasas tekstu uz dazadas krasak krekliem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 a cik maksa tads ar apdruku? bet varetu kutvai vnk uzrakstu ''cs.gign.lv'', bet dazhadas krasas tekstu uz dazadas krasak krekliem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Man patiik buku4a variants REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) nacas iznjemt manu kreklu Edited August 21, 2006 by Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 rawen! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD man patiik bukucha variants, tikai bez taa the best pub in latvia Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 jaa erik man ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 rawena un bukuča , ljoti smuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 buutu labi krekla kraasas piemeerot access liimenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 burkuca variants sparda, man liekas, ka butu forsi vel to iedalit pec krasam un vel varetu kautkur uz rokas niku tadu pavisam mazu (ja ir velme) a taa best pub in Latvia vieta varetu sito te - Mēs Jūs krušīt vai ko tadu. te jau drizak macho varetu piedzerties un izdomat moto Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 (edited) rawn!!! OWNED labs isteniiba varetu lidzigi ka bukucim - melns krekls, sakot no lejas daljas viena stuura taa nedaudz asinis ka pret sienu izsmerejushas un augsha gign ar baltiem burtiem...vai arii "gign" asinjpeljkjee...gotiem patiktu a un sturii pie texta gign varetu cs logo Edited August 21, 2006 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 nu njez samuray tie rozigie krekli varetu but patizli bet parejiem nav nevainas bet man burkas variants labak patik REC ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 a tas krasas varetu piemerot nevis krekliem bet uzrakstiem. iedomajies - roza krekls tad vel mazu zurksuniti, adas bikses un vel roza brilles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Hmm... macho vajadzeetu izdomaat kaadu moto, ko vareetu pierakstiit k-kur, bet enivei, taaka man labaak pie sirds iet balta kraasa, tad uztaisiju vienu balto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 man patiik bukucha variants, tikai bez taa the best pub in latvia Vēlviens variants bez "the best pub in latvia" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now