ep1dem1c Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 No kaa atshkjiras athlons 64 (laikam) ar pentiumu 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Cita firma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 athlons 64 (laikam) ar pentiumu 4? ar nosaukumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 nu bet man ir pentioums 4 un tagad taisos pirkt jaunu pc, bet man saka ka athlons 64 laikam esot labaaks par to... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Fi6ka taada, ka athlons ir leetaaks, lai gan Ghz var buut tie pa6i. Man pa6am ir Athlons .. nav par ko suudzeeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 16, 2006 Author Report Share Posted August 16, 2006 un viss ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Hmm saka jau, ka "Ignorance is bliss". epviensdemviensc links 1, links 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Nu nezinu man liekas taa ir vairak gaumes lieta...visadi sexperti saka, ka tomer Athlon 64 prieksh stacionarajiem esot labaks nekaa pentiks. Un jaa gribetos arii teikt, ka samaksasi arii lieku rubli tikai par to vien, ka tas saucas pentiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 p4 ir 32 bit cpu, athlon 64 ir 64 bit sistēma, tb reāli atlons darbojas ar 2x lielāku frekvenci. Ņemot vērā to, ka jaunie puņķi arī iet 64bitīgie, pie tam spiež uz frekvencēm, tad "ātrums" viņiem ir lielāks, bet ātrdarbībā amd apspiež intelu, kamēr intels nesāk spiest uz ātrdarbību un ātrumu frekvencē. esmu galīgā kātā, tā kā mans spriedumus var ignorēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nekas, neviens tāpat neko nesaprata Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 p4 ir 32 bit cpu, athlon 64 ir 64 bit sistēma, tb reāli atlons darbojas ar 2x lielāku frekvenci. Ņemot vērā to, ka jaunie puņķi arī iet 64bitīgie, pie tam spiež uz frekvencēm, tad "ātrums" viņiem ir lielāks, bet ātrdarbībā amd apspiež intelu, kamēr intels nesāk spiest uz ātrdarbību un ātrumu frekvencē. esmu galīgā kātā, tā kā mans spriedumus var ignorēt Sen kautko tik murgainu nebiiju lasiijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 man arī atlons!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 wapleta kaarteejais posts bezteemaa, lai celtu postu skaitu... par teemu runaajot, pareizi jau DuHs teica, pirmaa rinda sakariiga, pareejaas vareeja nerakstiit lieta taada, ka 64 bitu procim jau tagad nav iisti vel normaalas programmu vides, ir itkaa Windows XP 64bit edition, bet nav jau draiveru tik daudz vel uz 64 bitiem, bet ja peerk 64 bitu proci, tad tas tiiri taa naakotnei kad viss buus izlaists uz 64 bitiem, tad tev tas kompis par 100% divreiz aatraak straadaas, a tagad uz 32bit windowsa to aatrumu redzeet nevar. pasham man ir athlons 64 bitu, un windows 32 bitu, neredzu jeegu likt 64 bitu windowsu tikai deelj pasha windowsa, jo daudzas speeles var neiet un stradaat leenaak(citas protams aatraak meedz)... ietesteeju uz 64 bitu Linuxa, protams uzreiz bija manaams pavisam citaads aatrums(vispaar jau uz Linux'a parasti viss darbojas aatraak, jo nav tik daudz nevajadziigu shitu), itsevishkji kompileejot vareeja just, ka procis pieliek lielaaku atdevi, bet nu un Linux'a jau nav geimera dziive, tapeec dziivoju uz windas pagaidaam un vispaar jau vienas vieniigas probleemas pat uz 64 bitu linuxa, ne visas progras bija 64 bitu, taa rezultaataa liela mekleeshana un papildus kachaashana Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) redboot biš jau tu arī brauc auzās ar tiem 64bit. Ja ir 64bit windows programma nekas nestrādās 2x ātrāk. Jēga no tiem 64 bitiem parādās ja griež baigās multimēdijas, spēles, datu bāzes, izmanto virs 4gb ram. Tie 64 biti ir tikai tas ka procis var sagremot vienā taktī 64 bitu mainīgos un tas nebūt nenozīmē 2x lielāku ātrumu un vēl adresācija ir 64bit, var izmantot virs 4gb rama bez kautkādiem gemorojiem. Saskaitīt 2+2 32 bitu procis un 64bitu procis izdarīs vienlīdz ātri. Draiveri ir visi windows x64 versijai, nu varbūt kautkādas pielnīgas eksotikas nav. Tiesa programmu ir maz CSS ir 64bitu, varētu būt gan tikai steam versijai. Edited August 17, 2006 by ^V^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 17, 2006 Author Report Share Posted August 17, 2006 nu paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) redboot biš jau tu arī brauc auzās ar tiem 64bit. Ja ir 64bit windows programma nekas nestrādās 2x ātrāk. Jēga no tiem 64 bitiem parādās ja griež baigās multimēdijas, spēles, datu bāzes, izmanto virs 4gb ram. Tie 64 biti ir tikai tas ka procis var sagremot vienā taktī 64 bitu mainīgos un tas nebūt nenozīmē 2x lielāku ātrumu un vēl adresācija ir 64bit, var izmantot virs 4gb rama bez kautkādiem gemorojiem. Saskaitīt 2+2 32 bitu procis un 64bitu procis izdarīs vienlīdz ātri. Draiveri ir visi windows x64 versijai, nu varbūt kautkādas pielnīgas eksotikas nav. Tiesa programmu ir maz CSS ir 64bitu, varētu būt gan tikai steam versijai. man liekas, ka Tu bik esi idiots. Laikam neesi nekad redzejis 64 darbibaa ! ! ! Ar savam kaut kur salasitajam grudribam vari iet pakakat. Edited August 17, 2006 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nesmu nekaads tur guru tas tiesa, bet tu labaak pamato savus tekstus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nesmu nekaads tur guru tas tiesa, bet tu labaak pamato savus tekstus. es esmu stradajis ar tadu aparatu vairak nekaa pusgadu un tici man man bija nemazums iespeju redzet uz ko tas verkjis ir spejigs. Vinsh spej sagremot visu lielus un mazus un gandriz visu vienlidz labaa atrumaa. Un arii ar dzekiem taijam testu Athlon 64 un Pentium 4 sledzam iekshaa visadas fichas un kurshatrak sagremos un nevienaa reizee pentiks netureja lidzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Ā un redzējis esmu kā darbojas man te blakām stāv divi divprocesoru 64bit Xeoni ar 8gb ram, 15k raidinikiem diskiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^V^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 es esmu stradajis ar tadu aparatu vairak nekaa pusgadu un tici man man bija nemazums iespeju redzet uz ko tas verkjis ir spejigs. Vinsh spej sagremot visu lielus un mazus un gandriz visu vienlidz labaa atrumaa. Un arii ar dzekiem taijam testu Athlon 64 un Pentium 4 sledzam iekshaa visadas fichas un kurshatrak sagremos un nevienaa reizee pentiks netureja lidzi. Ja tu būtu nedzudz attapīgāks tad pamanītu ka es nekur nepieminēju kurš labāks pentium vai AMD, nēesmu gan drošs,bet liekas jaunie procesori ir visi 64bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 kaukur lasiju ka jaunais Half Life ies tikai uz 64b procesora Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 atlonh neploho vtjorsja v doverije i deshevle chem pentium ne na bolshuju raznicu ~ 40ls... Atlonh bolshe vsjo taki predusmotren dlja igr a pentium dlja officnih rabot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nebutu nekads brinums. Jovisi shitie jaunie geimi nak araa tika jaudigi, ka man liekas, ka problema visdrizak saksies ar vidikiem, jo kaut kur tachu ir jabut robezai vai nu arii dator razotajiem jaatrod kaut kada alternativa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 pateikshu cilveeciigaa valodaa - athlon 64 bit ir laba manta un ja attieciigi buus veel +1gb rams un laba vkarte, tad lielaako dalju spelees vareesi speleeet uz max grafiku. gLGGGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now