EDD Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 http://www.draugiem.lv/video/?28438 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 For their memory ... tas teksts piedur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipy^ Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 bithackaa arii bija ielikts forshs raidiijums par to, ka ljoti daudzi visi shitie terroristiskie gadiijumi tiek ljoti miiklaini izmekleeti, daudz kas tiek palaists garaam, un, ka beigaas, tomeer valdiibas pashas sponsoree visus shos teroraktus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Jā, šādas konspirācijas teorijas ir dzirdētas, bet es tomēr ticu Maddox'am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 OPĀ, pat āmīši domā, ka VIPi zināja par teroraktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Ndā, es tik nesaprotu, ko viņi gribēja panākt ar savu torņu uzspridzināšanu. Iegansts lai sāktu karu or smth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Pa discovery kaut kad pasen redzēju un dzirdēju, ka raķetēm uz beigām iet derīguma termiņi un tā summa bija apmēram 400 miljardi asv dolāru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kizk Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Pa discovery kaut kad pasen redzēju un dzirdēju, ka raķetēm uz beigām iet derīguma termiņi un tā summa bija apmēram 400 miljardi asv dolāru. 400 miljardi dolar .. w0w.. nu gan suminja.. biki divaini rakjetem derigumu terminjsh .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Jā, šādas konspirācijas teorijas ir dzirdētas, bet es tomēr ticu Maddox'am. Un PM arii smagi noliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 400 miljardi dolar .. w0w.. nu gan suminja.. biki divaini rakjetem derigumu terminjsh .. tas tāpēc, ka sprāgstvielu ķīmskais sastāvs paliek nestabils, kaut ķā tur teica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Jā, šādas konspirācijas teorijas ir dzirdētas, bet es tomēr ticu Maddox'am. Tas raksts faking rullē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Man patīk otrā rakstā , pa tām locīšanas metodēm! Tad man tā jocīgi palika Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 guuglee pat bija video kur pietuvinaats viens tornis minuuti pirms sabrukshanas, tur nolaidaas militaaristu helikopters, peec paaris sekundeem paceelaas un tornis sabruka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 redboot, tas jau ir atklaats BS. ja tas tieshaam buutu reaali nofilmeets (i meen 4 reel), tad visi sen jau to zinaatu. podģelka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Jā, šādas konspirācijas teorijas ir dzirdētas, bet es tomēr ticu Maddox'am. Interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Pārāk daudz bulšita tajā video. Varētu teikt, ka pilnīgi viss. Vispār tie idiņi visu apgalvo "tas varēja notikt TIKAI tā", "tas bija iespējams TIKAI tad", nu gan pašpārliecināti. Un Maddoxam bija vēl viens labs raksts par konspirācijām - "tā neizklausījās pēc lidmašīnas, drīzāk pēc raķetes", teica vietējā benzīntanka kases operators - it kā vietējā benzīntankā strādājošais resnis ar pumpām būtu eksperts raķešu atpazīšanā pēc skaņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now