narkoze Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Sveiki puishi Naku sheit jau otro reiz, lai paprasitu par x_votemap tiesibam, kad bus standarta karte, tad domaju, ka votemapi neizmantoshu, bet kad bus kada no nestandarta mapem, tad doshu cilvekiem izveli... please Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Sveiki puishi Naku sheit jau otro reiz, lai paprasitu par x_votemap tiesibam, kad bus standarta karte, tad domaju, ka votemapi neizmantoshu, bet kad bus kada no nestandarta mapem, tad doshu cilvekiem izveli... please Ka man besii shitie visi, kas kaa nak vostok vai citas mapes, kas nav atspeleetas, liek vote uz dd2,inferno,nuke... Kaajas shitadiem gribas noraut,un veel vairaak shitaadus durnus nafig... Nekas personiigs, bet tavs viedoklis man ir nepienemams Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 aizmirsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) man liekas ka šis ir vispieticīgākais lūgums, ko esmu redzējis, bet es domāju tev tāpat nekas nespīd Edited August 3, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Es gan atbalstu, jo dazreiž ir tik tizla mape kā winternight vai kāda cita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Es gan atbalstu, jo dazreiž ir tik tizla mape kā winternight vai kāda cita. Kādam jau var iedot to vote, bet nejau kādam kursš vispār serverī nav manīts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Es gan atbalstu, jo dazreiž ir tik tizla mape kā winternight vai kāda cita. Tu chista esi keda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 Ka man besii shitie visi, kas kaa nak vostok vai citas mapes, kas nav atspeleetas, liek vote uz dd2,inferno,nuke... Kaajas shitadiem gribas noraut,un veel vairaak shitaadus durnus nafig... Nekas personiigs, bet tavs viedoklis man ir nepienemams nuuu es jau doshu tikai izveeli, nevis srazu mainishu mapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 nuuu es jau doshu tikai izveeli, nevis srazu mainishu mapi Tur jau taa probleema, ka dosi izveeli... visi jau grib arii tos dd2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Tur jau taa probleema, ka dosi izveeli... visi jau grib arii tos dd2... tad kapēc jaspēlē vostok kur kāds laimīgais rounda sākuma nepatēmu nomirst?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Tu chista esi keda.... Un tew jau noteikti skauž, bet es tikai izteicu savu viedokli un viss!!!11!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 tad kapēc jaspēlē vostok kur kāds laimīgais rounda sākuma nepatēmu nomirst?! krievu rulete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Tur jau taa probleema, ka dosi izveeli... visi jau grib arii tos dd2... Nu bet lai jau spēlē, kas vairākumam patīk. atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (edited) Tur jau taa probleema, ka dosi izveeli... visi jau grib arii tos dd2... Vot shito es nesaprotu... kadelj nelikt karti kuri visi grib spelet, kur problema?! Tas, ka viens izredzetais grib viena tilzu karti ka winternight?(vispar domaju, ka shis trula karte jadzesh) Vot shei nu tochan es neredzu problemu?! edit: lol, par galveno aizmirsu narkozei no manis rec, jo vinjsh pietiekami ilgi ir spelejis uz gign un ar voti tik var palidzet, protams, man ar besi votisti kuri liek votes uz karti kuru pashi velas spelet. personigi es no sakuma visiem parasu vai vinji grib spelt esosho karti, un ja nevelas, tad kadu grib spelet! Bet ja vinja votes bus pec shada principa, tad kadelj ne?! Neredzu neko sliktu vinja Edited August 3, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ja tu uzprasīsi dajebkurā brīdī, vai grib spēlēt dd2, noteikti atsauksies kaudze ar sīkajiem, kuri vienmēr gribēs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 kādus 10 gadus tevi jau pazīstu, bet šoreiz anti - tu esi pārāk PRO - dd2 un aztec adikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 es saku "Nee" jo ir pidini (nesaku, ka narkoze tads ir), kas de_survivor piemeram muzigi nonem. Vai tad vina ir tik slikta? es domaju, ka votenes ir pietakami serveri. 1 sye piemeram atsver 10 darekus to4na Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 ExtraOrdinary aztec man nepatik Rayus Nuu, sodien kad speleju nebija adminu kas uzliktu voti, un vakar pa nakti bija tikai MaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ja tu uzprasīsi dajebkurā brīdī, vai grib spēlēt dd2, noteikti atsauksies kaudze ar sīkajiem, kuri vienmēr gribēs... Kaada atshkjiriiba vai uz to briidi speelee kaudze ar siikajiem, vai chalji ar ?! Vienmeer tiek dota izveeles iespeeja, taatad, tu driixti spiest #2, ja neveelies speeleet. Bet ja vairaakums piekriit, tad nesaskatu nekaadu probleemu, lai neliktu to voti. Piekriitu Darekam, ka vienkaarshaak ir uzprasiit tautai, vai vinji veeles votemap uz kaadu karti... Par teemu runaajot, nrkz jau ir sens cs patriots, bet nu dot vai nedot acc - tas jau ir jaaizlemj augstaakiem prjanjikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 es saku "Nee" jo ir pidini (nesaku, ka narkoze tads ir), kas de_survivor piemeram muzigi nonem. Vai tad vina ir tik slikta? es domaju, ka votenes ir pietakami serveri. 1 sye piemeram atsver 10 darekus to4na Shitas man arii reali izbesii, zinu, ka vairakumam taisniiba un zinu, ka 95% vote dd2 nozime , ka tulit speelesim dd2, bet ir mapes , kas nav atspeletas, un gribaas taas arii uzspeleet, jo dd2, jau seezh vienaa vietaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 ja tu uzprasīsi dajebkurā brīdī, vai grib spēlēt dd2, noteikti atsauksies kaudze ar sīkajiem, kuri vienmēr gribēs... nav tik traki gignā a par nrkzu nezinu, it kā jau es domāju līdzīgi, vienīgais dažreiz tiešām gribās uzspēlēt kādu nestandarta gadījumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 macho piekriitu, reizem ta gribas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 par winternight piekrītu darekam - nafig viņu no mapcycle! kā daru parasti es ja spēlēju pa naktīm: mapes: dd2, nuke, inferno, cbble, cpl_mill,office,train skatoties no tautas un garīgā var arī uzspelēt kādu havanu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet pārsvarā laižu šitās mapes. Tā vismaz tauta ir uz servera un neviens ipaši nejūtas atstumts vai atdalīts. nrkz - rec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 cpl strike neaizmirsti arī airstrip var uzlikt kādu reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 (edited) cpl strike neaizmirsti arī airstrip var uzlikt kādu reizi vispaar cpl_strike vareetu iemest mapcyclaa un narkozei rec no manis, sakariigs dzheks Edited August 4, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts