ANALGINS Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 es ta saku pratot, vai ir nepieciesams rakstit cs:source servera manuali, lidzigi ka worms to izdariji, jeb tas atlak novedis pie ta ka bus milijoniem jautajumu, varnu un banu uz foruma? izsakiet savas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 značit nerakstisu manuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Varēji iekļaut arī atbildi Man po*** un uzskatīt par nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 parstaj domat, tu esi ko tadu darijis ? visticamak ka ne un nesaproti cik tas ir nopietni, es ap 10 saku ka4at sodien, visi adoni etc jau sarikteti, bet serveris vel jo projam kačajas(16:54) visiem idiotiem bus jautajums vai uz mana 1ghz 128ram pavilks csss jo 1.6 pavilka un ja mans i-nets ir pdsl tadi lohi padara mani traku kuri nemak neko atrast utt nau jau gruti, bet sekas tam var but graujosas, ja vien foruma moderatori lautu man ierakstit pedejo post tad iztirit forumu no drazam un aizslekt to sadalu ka tadu postosanai.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 tadi lohi padara mani traku kuri nemak neko atrast utt lielisks piemērs esi tu pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 nice touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Nu raksti, ko tu citiem prasi!? Ja buus labs manjuaalis, neviens jau tevi nesitiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 parstaj domat, tu esi ko tadu darijis ? visticamak ka ne un nesaproti cik tas ir nopietni, es ap 10 saku ka4at sodien, visi adoni etc jau sarikteti, bet serveris vel jo projam kačajas(16:54) visiem idiotiem bus jautajums vai uz mana 1ghz 128ram pavilks csss jo 1.6 pavilka un ja mans i-nets ir pdsl tadi lohi padara mani traku kuri nemak neko atrast utt nau jau gruti, bet sekas tam var but graujosas, ja vien foruma moderatori lautu man ierakstit pedejo post tad iztirit forumu no drazam un aizslekt to sadalu ka tadu postosanai.... kam tagad viegli... būs jau labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Domaaju tas manuaalis jau vareetu kaadam nodereet, bet gudri cilveeki jau paliidziibu par cs:s nemekleetu cs 1.6 forumaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 macho chill, es biju kami tev ir taisniba, bet nujau ari tiek uzdoti css un hl2 jautajumi man tagad sakas lieliska problema, ka nokrakot source serveri ? jaiet bus gugle vandities. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now