Jump to content
GIGN Forum

Kaads Nezin Kur Nopirkt Konkreetu Deku


Koshkers
 Share

Recommended Posts

Taatad mans nepaaraak vairs skaistais Popwar deelis ir nodraasts liidz peedeejam, taakaa es sapratu, ka ir pienaacis laiks pirkt jaunu deeli. Diemzheel veel nedziivoju Riigaa, taa kaa iisti neko vairaak par boards.lv veikalu nezinu un veel paaris shitiem maxi rimi. Taatad, vai kaads nezin kur var iegaadaaties Baker dekus, ja kas, mekleeju tishi Dustina Dollina modeli "fly ahead" (zemaak bilde)

user posted image

Ja kaads zin, tad luudzu atsaucaties. thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

koshkers...manam braaleenam, tepat Riigaa uz Baronenes, ir veikals ar visaam taam fignjaam! Iecheko te. Ja veelies kko leetaak dabuut - PM!

Es taa paskatijos, ka tur ir diezgan forshas mantinjas, piemeeram, Phantom treki. Katraa zinjaa piekaapshu kad buus naudinju un apskatiishos, kas tur iisti ir. wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Baker deli confused.gif Malas loti atri shkidis! !!

Ja tev patik pashauraki deki ,tad varetu ieteikt The Firm..

Vaitad Baker skeiti nau izturiigi, manupraat ir gan. Nee, nu ja kas es vienmeer varu pirkt kaut vai Black Lable, kuri chista ir izturiigi, vienkaarshi Baker ir reaali kruti skeiteri, ka vienkaarshi kauns buutu nenopirkt vinju skeitu.

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Dēlis ir jauka lieta, bet atmetu to tā iemesla pēc, ka "brauc mierīgi pa taisnu celiņu, klausoties putnu čivināšanā un uzsmaidot saulītei, kad PĒKŠŅI! SKVIĪĪIĪĪĪK! Maziņš cinītis, ko reāli pat ar aci nevar saskatīt, iestrēgst tavā ritentiņā, tādējādi nobremzējot un pārlidinot tevi pāri dēlim uz purna, uz asvalta, ak SĀPES!" Turklāt mans dēlis nežēlīgi grabēja un bija lēnāks par skritulenēm un bmx, un kājām. Nē, ritentiņš the best, nu un vēl slidas.

PS

Pinky, tu biji pretīgs jau līdz šim, bet nu tagad jau tu šauj pār strīpu. Nepietiek, ka tu uzdrīksties likt debīlāko skaņdarbu savā parakstā, tu vēl liec to slāvu valodā, tu vēl liec to MAZO, pretīgo ANIME meitenīti un pats trakākais, VIŅA IR PLIKA! Un viņai nav 18, tas ir AIZLIEGTS, ADMINI BANOJIET, BANOJIET SĀTANU! Tu noteikti esi resns vai pārāk tievs, tu neēsi normāls. Tu noteikti skaties guro un lolicon, tevi vajag nahrenizēt. Bet machisimo gan tevi nebanos, jo viņš pats ir anime wankot'ājs. Nāksies lietu pārņemt manās rokās, VISS ES ZIŅOJU TIKUMĪBAS POLICIJAI I par tevi PINKIJ! I par Otaku GUROLOLITODDLERCON'iem, I PAR VISU! VISS!!! JUMS IR ŽOPA!

PPS

ŽOPA!

user posted image

Edited by TradeMAAK
Link to comment
Share on other sites

Bet machisimo gan tevi nebanos, jo viņš pats ir anime wankot'ājs.

haha.

kas attiecas uz to bildi tad man nepatīk tikai tie vārdi, jo dziesmā ir "jat sun sa" nevis tas marazms kas krieviski ir uzrakstīts.

par dēļiem nejēdzu neko smile.gif

p.s.

lol un kas tā par bezsakarīgu čiksu tev postā?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...