worm Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Laivu brauciens nr2 augustā! Laiks: 4., 5., 6. augusts Kas? Kur? Kad? Kāpēc? KUR: Gauja tika pievarēta, gan no Valmieras līdz Cēsīm, gan no Cēsīm līdz Siguldai. Tāpēc varētu arī iemēģināt citu upi. Izskatās ka laimīgā upīte būs Irbe... kas diemžēl atrodas samērā nepieejamā vietā, bet ir sarunats transports, kas spēs aizvest 6 cilvēkus. Par pārējiem negarantēju Transports sagaidīs (cerams) mūs Ventspilī, tāpēc no sākuma jātiek līdz turienei. Par nokļūšanu - katrs atbildīgs pats par sevi, var ar stopiem, var ar autobusu... Ak jā, pati izbraukšana notiksies no Rindas ciema, zemāk arī karte ar starta un finiša punktiem. KAD: vislabākais variants būtu 5dien pēcpusdienā, jo ceļš ir samērā tāls. Pirmajā vakarā pārnakšņošana galā teltīs pie upes nemaz nesākot braucienu. Ja kāds izdomā braukt 6dien, tad visticamāk tas būs iespējams tikai ar paša mašīnu, jo neviens no Ventspils vairs nevedīs līdz upei. Itkā sestdien no rīta kursē no Venstpils līdz Rindas ciemam arī autobuss - 6:30, biļetes cena 0.80 Ls Par līdzi ņemamām lietām un visādiem šitiem skatīt šo te topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Upēs nav ūdens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Upēs nav ūdens. ko dirs, aaraa purvs ir reaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Neliels info par maršrutu iz www.campo.lv: Sarežģītība: Šis ir bezkategorijas jeb t.s. atpūtas dienu pārgājiena maršruts. Maršrutā nav tehniski sarežģītu posmu un tas ir veicams ar visiem pieejamiem peldlīdzekļu veidiem - kanoe, smailēm, katamarāniem un piepūšamajām laivām. Lielisks 2 dienu maršruts grūti aizsniedzamu maršrutu mīļotājiem. Tas ietver sevī Rindas upes straujāko posmu un Irbes upi, kas visu savu ceļu līdz jūrai līkumo starp smilšu kāpām. Ja laimējas netrāpīt odu sezonā, maršruts garantē maksimumu pozitīvo emociju. Ja nu gadās savādāk, tad jūs glābs tikai inventārs, ķīmija un stabila nervu sistēma. Bet, ja tas nelīdz, tad atliek sevi mierināt ar domu, ka maršruts ir īss un airēt enerģiskāk - uz upes to mošķu ir mazāk. Labu nometnes vietu maršrutā pietiek, bet tās mēdz būt blīvi apdzīvotas, īpaši nedēļas nogalēs. Ar zivīm upē pašvaki, kaut arī dažs sakās izmānījis no upes pat foreles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) es varētu sāk līmēt laivu un arī maybe doties, bet šoreiz zināmu apsvērumu dēl ar meiteni Edited July 26, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 es varētu sāk līmēt laivu un arī maybe doties, bet šoreiz zināmu apsvērumu dēl ar meiteni vakar h!ve man teica ka jus abi brauksiet kopaa vai arii es paarpratu un doma bija ka juus abi brauksiet katrs ar kaut ko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Cik forši, ka es no tevis to dzirdu ... Un ar H!vi es nebrauksu vienā laivāa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 tas nu gan ir dirseejs ok, pienjemu ka vinsh vakar bija shmigaa un ali vietaa bija domajis alinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ali tu mani kraap ???? k tad jasamklee laivinja atri lai var plostoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 es labprāt aizbrauktu, bet ir svarīgākas lietas darāmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForCe^ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 es labprāt aizbrauktu, bet ir svarīgākas lietas darāmas. Kas tad tew jaadara siltaa vasaras laikaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ko dirs, aaraa purvs ir reaals Purvs ir geju bārs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Kas tad tew jaadara siltaa vasaras laikaa? jādzer. dāā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 jādzer. dāā! bet mees tak nebraucam zvejot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 zvejošana tak tā pati dzeršana vien ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 brauciens tiek parcelts uz nakamo nedelju, jo: 1. nedeljas nogalee kurzemee sola lietu 2. transporta problemas 3. cilveki netiek shonedelj dazhadu apsverumu deelj ceru uz atsauciibu nakamnedeelj Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Kaa parasti visu uzzinu peedeejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 jasna, gaidu nakamo nedeelu taatad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 es zinu ka juus visi mani miilat un jau sen esat rezerveejushi vietu man savaa laivaa bet shoreiz nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Mani ar Ilzi arii pieskaitat! Tik mes pievienosimies 6dien! es ta domaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ja ir burbulis (laiva), kuraa buutu vieta man un maniem aliem - esmu brauceejs. liidz tai nogalei buushu ventspilii. ljaunaakajaa gadiijienaa var nopirkt maximaa burbuli (peec dareka vaardiem). will see Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 30, 2006 Author Report Share Posted July 30, 2006 http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=20840 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Es vakar dzirdeju, ka Kurzeme ari shaja nedeljas nogale liis lietus! Bet esmu gatavs ari braukt pa lietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Tatad, pienjemsim ka laicinsh araa buus labs un viss notiek... velreiz aicinu gribetajus lidz treshdienai, velakais ceturdienai (ja tiktiesham nevar izlemt atraak) pieteikties. Bet nevis "varbuut", bet gan "noteikti", citadi jus te afigelji pedejaa dienaa pazinjot ka "ai, labak majas cs paspeleshu viikendaa". Visaa visumaa gribetu dzirdet teikumu tjipa "jaa, es braukshu kopaa ar xxx un man ir laiva un telts" vai arii "jaa, es braukshu, bet man nav laivas un mekleeju ar ko braukt kopaa".. domajams ka laivas nebuus problema Kaa arii butu forshi ja ali varetu dabuut plostu, tas buutu pr0 variants Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Ali Diezvai brauks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now