Kavacky Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Оsumв sakot - zaibis forрi bija. Hehe, un tagad mums ir savs kurmis. Toties ьberresnв dille vecene varзs vзl ilgi рнipelзt ciet tos meliorвcijas grвvjus, kurus saraka vзl pзdзjo reizi bembi вrв velkot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 pfff....1 gads laika kljuut popularam un aizbraukt ... parak labi izklausijas un izskatijas lai nebrauktu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 pfff....1 gads laika kljuut popularam un aizbraukt ... parak labi izklausijas un izskatijas lai nebrauktu... ko tu murgo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ehhhh...nakamgad sapratiisi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Pasākums bija labs , tikai žēl , ka ir maz bildes kur es esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 pfff....1 gads laika kljuut popularam un aizbraukt ... parak labi izklausijas un izskatijas lai nebrauktu... Ko tieši tu ar to gribēji pateikt!? To, ka tu biji tur aizbraucis, bet vislaik slēpies krūmos un zagi aliņus, jo vēl nebiji tik populārs, lai ietu kopīgi bazarēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ehhhh...nakamgad sapratiisi ... Tu nāvīgi konkrēti izsakies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Mle vot tagad seezhu un shkrobojos, ka neaizbraucu, paliku blee Rigaa un stradaaju zajebis Ali tu vnk rulee, shita atluust un viss parejais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Jaa es ar'i labpr'at b'utu braucis, bet esmu v'el par mazu! nu, bet izskat'as ka jums g'aja _-fantastic-_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Jaa es ar'i labpr'at b'utu braucis, bet esmu v'el par mazu! nu, bet izskat'as ka jums g'aja _-fantastic-_ _-fantastic-_ nu blje btw tagad buus jauns hero mods uz gign servera... varu jums pachuksteet, ka viens no galvenajiem herojiem buus "Dareks" - shim herojam rokas vietaa buus awp un vinjsh varees izshaut 10 lodes sekundee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 _-fantastic-_ nu blje btw tagad buus jauns hero mods uz gign servera... varu jums pachuksteet, ka viens no galvenajiem herojiem buus "Dareks" - shim herojam rokas vietaa buus awp un vinjsh varees izshaut 10 lodes sekundee. čillojam tālāk un bez aliņa nekā ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 čīlojam tālāk... man šodien ir superlēna domāšana tāds čuis, ka jāiet gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 zheel, ka netiku :/ daudzi noteikti gribeeja pakashkjeeties ar mani ^^ bet nu mans pasaakums arii bija tiiri ok, tagad veel esmu zem zaljaa efekta nu katraa gadiijumaa vajag taisiit veelvienu tuvaakajaa laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 ble ja jūs būtu redzējuši kā es pirms ~4h cs spēlēju - reakcija NEKĀDA, aims ideāls - šauju visur, tikai ne pa džeku un taisu hsikus Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 arii savilcies veel esi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ko juus ten tagad kluxtiet "aaj es netiku jaastraadaa bija" "aaaj taa nozheeloju ka neiazbraucu" labaak seediet klusu un nozheleojiet visu savu dziivi naakamreiz (ja taada buus) zinaasiet, ka laiciiigi vajag jaagatavoties/nogatavoties (jaapanjem no darba slimiibas lapa) jaasapeerk shmiga un jaalaizh zaljumos bildes jau kriminaljnaas kursh pirmais krita no alkohola/miega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 da nē, man sūdīgi izgāja. joprojām tāds bišķi dīvains jūtos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ko es tiko izdomāju , šitais viss baigi smagi iesako - jūtos pretīgi , alus negaršo - un Dimantiņš uz manīm apvainojies ... un DuHs arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 paskaties uz to no pozitiivaas puses pasmaidi jo riit buus galiigaa pakaljaa kas jums ar duhu pa kashkji bija? deelj meduciites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalns Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 zilaa es biju jau pirms šīs provokācijas Mjaa bet tagad ta tu dabuuji Zilo Adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 un es paliku bez tupeleem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Hainy tu esi tas vienaa bildee ar garajiem matiem un baardu ? forsha bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 kas jums ar duhu pa kashkji bija? deelj meduciites? DuHs laikam Fuji nosauca par meiteni . Lunaticmobīlim pametot kempinga vietu, DuHs vāļājās krūmiņos Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ..kuros es arī pamodos. sākotnēji bez poņas, ko es tur daru Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ..kuros es arī pamodos. sākotnēji bez poņas, ko es tur daru nelika tev samaksaat par kruumu izmantoshanu kaa telti +1 ls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now