ownage Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 cilveeks neatbrauca dot pizdi macho un veel dazhiem pidariem ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 Manas bildes. ai tāds lol. dikti patīk bilde ar smukās diamond smukajām kājiņām nākošgad tik daudz vairs nedzeršu. a kā vispār, patika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Vai gadījumā Pulkvedis neieradās strelkoties ar hive un citiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 ā jā. man teica ka man cilveeks atbrauks ar pāris mašīnām pakaļ. Es tā gaidīju. Paliku ilgi augšā utt. bet nekā p.s. ali bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 jaja , tu un ilgaak paliki augsha , tu tikai to vien dariji ka vartijies kaut kur pa zemi, un mes tevi vilkaam uz telti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 tas bija sen un tā nav taisnība cik ilgi es pēdējā vakarā paliku augšā - za4et. nekas īpaši interesants nenotika izņemot to kā mēs ar EriX atradām kaut kādu šašliku un uzcepām un apēdām un allworth pamīza, tad turpat arī izvārtījās un pakāsa mašīnas pulti pēc brīža gan atrada. manas bildes uz 5min nav pieejamas. tūlīt viss atkal būs kārtībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 macho , tevi gulēšanā tikai Jimmijs nuka apoa apsteidza un černi taisīja duH tādēļ es biju tik ļauns ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 macho , tevi gulēšanā tikai Jimmijs nuka apoa apsteidza un černi taisīja duH tādēļ es biju tik ļauns ... kļūdies, gulēšanā apsteidzi tu visus ar savu ieslēgto makrosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 kļūdies, gulēšanā apsteidzi tu visus ar savu ieslēgto makrosu piekjerts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 LOL! bija ok, tikai es joprojām esmu pilns. un man ir 2 L piena Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Blin es uz Rīgu atstūrēju ar pārliecību, ka esmu pālī. Mēs pasākuma vietu pametām pēdējie un atstājām normālu sūdu kaudzi, lai resnā dille saņem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 zheel ka nitty's un cilveeks neatbrauca :0 lielie purnaa deveeji (( bildes normaals laicinjs buus javelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 es skatos bildes un raudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 zheel ka nitty's un cilveeks neatbrauca :0 lielie purnaa deveeji (( bildes normaals laicinjs buus javelk nitijs jau nebūtu braucis ar domu kādu sist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Kad braucaam prom tad vecaa vecene bija uz celja shlagbaumu uzlikusi un negribeeja muus laist prom, bet bloodlords panjeema to shlagbaumu un ielidinaaja mezhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 bloodam -10 (ble tādu smailiju arī vajag) alvim ar mašīnu man par gurķa ēšanas komentēšanu (kas būs apskatāma un apklausāma filmā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 no taam bildeem kopaa sanaak vismaz 600mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Kad braucaam prom tad vecaa vecene bija uz celja shlagbaumu uzlikusi un negribeeja muus laist prom, bet bloodlords panjeema to shlagbaumu un ielidinaaja mezhaa ideāli ! Es ar Jums lepojos ! P.S. Fuji nice macro ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) rofl macho laba bilde - man patīk macho kaut kas ar to bildi nav kā vajag - pārāk samāksloti - ka tikai DuH tur nav piedalījies ... āāāj ... jāiet fiksi mazgāties Edited August 20, 2006 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 bl** ka vajadzeeja tikt uz otro dienu, no ZeevisH dzirdeeju tikai labas atsauksmes par visiem naaajsiks <c> stoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Diamond pelna zilo adminu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 tik daudz provokatīva materiāla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Diamond pelna zilo adminu! jau nopelnija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Diamond pelna zilo adminu! ari nopelniija bet baumas kliist ka pie vainas ir macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Es ceru kā kāds pārsita mani Nu pāļa un aizmigšanas vietas ziņā un kurš ta šoreiz ir talismans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now