Rawen Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 jutu lidzi duham Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 kas ta viņam notika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 bija sakershanas ar dareku ps - man riktigi atbesija ka mani jauca ar hyperboy un ali VIUSLAIKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Bļā, beidzot esmu mājās, ielīdu dušā un tikai tagad piefiksēju, ka mani šorti bija TIK tīri, ka mani mierīgi varēja sajaukt ar kādu bomzīti Bet vispār bija jautri, gaidu bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 TIGER STYLE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 duham , vēlāk jau bija saķeršanās netikai ar darku, kas bija vēl samērā maigs,bet gan arī ar Fuj1tsy .ak.a extreemo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 nabaga duhs, visi vinju ienist Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 fetch this suckers Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Eh mazie perdoņeci napezdroņeļi visu pludmali - cūku kūts! Bet pasākums bija, teiksim tā, jautrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Eh mazie perdoņeci napezdroņeļi visu pludmali - cūku kūts! Bet pasākums bija, teiksim tā, jautrs Jums tas viss bija jāvāc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Jums tas viss bija jāvāc? Tante atbrauca un saaka dirst, ka buus jamaksaa par to ka mees elpojam... otra iespeja bija vaakt suudus, ko arii darija brivpratiigie. Piemeram judge ar manu katlinju kasiija no zemes araa saplestus stikla gabalus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Tante atbrauca un saaka dirst, ka buus jamaksaa par to ka mees elpojam... otra iespeja bija vaakt suudus, ko arii darija brivpratiigie. Piemeram judge ar manu katlinju kasiija no zemes araa saplestus stikla gabalus Mēs ar krishu tanī laikā pīpējām rastu vai taisījām džina kokteiļus, vot skāde - neatceros precīzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Kad mēs braucām prom, tad vēl samuraya sencīts stāstīja, ka tā tante baigi uztraukusies, vai mēs esam tur visu novākuši un satīrījuši Tad mēs sapratām, ka esam aizbraukuši pareizajā laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 blood, es pieceelos un saaku vaakt tos visus suudus, jo neesu jau nekaads cuukmens p.s. visi, kas nevaaca suudus, piesakaas pie manis - niki tiks dzeesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 labas bildes man patik ta kur tas calis ar pistoli pie misenes sedeju un pie ezera dazas bija nereali recigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 ble ku es daudz gribu rakstīt patlaban pateikšu tikai to ka vēl lielāka resnā dille par alvi bija tā tante - vienkārši ūbermega resnā dille. kavackijs foršs džeks, ererris arī vispār daudz pozitīvu iespaidu. Fudžitsu kad apdzeras galīgi stulbs paliek lai gan duham viņš līdzi netur. Citi savukārt arī skaidrā ir stulbi vobšem gribēju dzēst afraidG klanu, jo tur kaut kāds mistisks kēksis ZeeVish spēlēja, bet tā kā likās sakarīgs cilvēks (jo cienāja mani ar diezgan garšīgu viskiju ) tad lai jau paliek. jāuzliek kaut kas samurayam un hydro, viens man zandeles atnesa, otrs salvetes respekts visām trim čiksām visas kārtīgi aplējās. Cienījams sniegums. lol aizmirsu savējo to cik viņa dzēra nepiefiksēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 man bija tāds chill autobusā Talsos nebija vietas un līdz Tukumam kaut kur vajadzēja stāvēt kājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Odiņa bilžu klucis un galerija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 aizmirsu pateikt ka visomulīgākais cilvēks bija JimBuga - vienkārši omulīgi sēž konstantā pozā - 38 worma bilde un ik pa brīdim izspļauj kādu spārnotu frāzi, līdzīgu kaut ko piemēram "Ko sēsi, to pļausi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Jē, ar katru pasākumu mans ali apķēzīšanas skills reāli uzaug P.S. The man has to do, what a man has to do! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) ownij Tomēr dartanjans iznāca labāks ! EDIT: nevaruatrastvietu kur nohosteetsavu 200mbaitiigo rar. paciņu! Edited August 20, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ownij Tomēr dartanjans iznāca labāks ! EDIT: nevaruatrastvietu kur nohosteetsavu 200mbaitiigo rar. paciņu! gan jau macho iedos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ae beidzot ari mees esam majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 nitty, mums tu pietrūki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now