nitty Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 it kaa ieplaanots cits pasaakums, liidziigs, tikai ar mazaak cilveekiem un draugu lokaa, bet nu ja atkriit, tad iespeejams, ka braukshu un pakjershu kaadu liidz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 ir chetrvietiiga telts (jaa jaa, taa pati, kas laivu braucienaa izjuka, kad no riita izliidu no taas). shiis telts celshanas skills ir manaami audzis un nu jau taa nebruuk 2 dienas. kaads savaaca manu guljammaisu, uz kura dareeka ar ilzi vaartijaas? shmigu un paiku, domaajams, paspeeshu iepirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Savaca? Tu vinju tur atstaji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 bljadj es vinju atstaaju, jo juus tur vaartijaaties. ar domu, mosh savaakseiet. juus vinju tur atstaajaat??? pox eniivej - leetais maiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Tātad rītdien (piektdiena, 2006. gada 18. augusts) visi, kas ir manu mašīnu sarakstā, plkst. 17:00 pulcējas pie "Supernetto" zemo cenu veikala Kalnciema ielā pie Kalnciema tilta pretī pastam. Kā tur nokļūt? Hmm, jāpadomā. Pirmajām pārdomām aplukojiet šo karti: Ar sarkano krustiņu atzīmēta pulcēšanās vieta - Supernetto veikala stāvvieta. Tiem, kas turp dodas ar sabiedrisko transportu - mazāka karte ar pieturu novietojumiem ap pulcēšanās vietu: http://foto.inbox.lv/baltalksnis/Karte/snap2.jpg Ar zaļo krāsu iezīmēts trolejbusu maršruts (kursē 7., 9., 5. un 21. trolejbuss) un dzeltenais krusts ir pietura, kurā jākāpj ārā. Sīkāk par maršrutiem lasīt te. Pietura saucas "Melnsila iela", tā ir nākamā pietura aiz Ķīpsalas un Baložu ielas. Ar zilgano krāsu atzīmēts autobusu (53. un 22.) maršruts un dzeltenais krusts vēl joprojām ir pietura, kurā jākāpj ārā. Ja nemaldos, tā saucas "Pasts". Katrā ziņā tā ir pietura pie paša Supernetto. Ja kas neskaidrs, tad mani var sazvanīt uz to pašu numuru, ko vienmēr - 2 8345367. Kā jau runājām ar Kavacky, es pēc darba viņam braucu pakaļ un mēs tiekamies ap 16:30 pie bijušās vai esošās (patiešām nezinu) Zinātņu akadēmijas. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ EDITED: Hmm, kāpēc es neredzu savas ūberkaršu bildes? edited by macho - nu tagad vismaz linkus var redzēt EDITED by me again: Nebiju nošārējis albumus, tagad linkus patiešām var redzēt visi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Tiem, kas turp dodas ar sabiedrisko transportu taksh neviens ar sabiedrisko tur nedosies - visi shaus ar savaam mashiinaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Kas zin, varbūt mammas atved , un vismaz divi no visiem atnāks ar kājam, ko es toč zinu. Saņem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 mosh pieliidiishu pie jums pie LZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 allworth esi zeeliigs man loti taalu janaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Taa, izdomaaju, ka tomeer varbuut nenjemt liidz savu 3vietiigo telti, jo mikrinjaa maz vietas man, un tas vareetu buut problemaatiski... Varbuut ir kaads pie kura atrastos vieta man? Man ir 16 gadu un gultaa vairs nechuraaju, esmu liels puika, nesagaadaahu jums probleemu, nu labi, katram gadijumam maisinju panjemtu liidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 bljadj es vinju atstaaju, jo juus tur vaartijaaties. ar domu, mosh savaakseiet. juus vinju tur atstaajaat??? pox eniivej - leetais maiss Ja man pasham nebus pilns ar mantam tad panjemshu tavu shitu ar liidz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 karo4 cik noprotu musu mashina ir pilna un brauc: DIAMOND (stuuree) extreeemi piepisies (uber 1337 krekls kas tika davaats vinjam) es UN PROTAMS JIMBUGA (ka bez vinja ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Karoč, ja viss sanāks kā domāts un lietus baigais nebūs 6dien, tad ari būšu ar mikiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 var pieteikties uz 2 vietaam teltii Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 man briivas vismaz 3 vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 es padomaashu ar duhu un samiiti man ir pieredze guleet vienaa telti drizaak pie kaa buus siltaak pie taa guleeshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 man briivas vismaz 3 vietas piesakos uz vienu vietinju tavaa uuber teltii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu labi ja zabacinjs gulees pie samiisha (man bail no sarkaana zabacinja) tad laikam pie duha ka vienmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 karo4 cik noprotu musu mashina ir pilna un brauc: DIAMOND (stuuree) extreeemi piepisies (uber 1337 krekls kas tika davaats vinjam) es UN PROTAMS JIMBUGA (ka bez vinja ?) + atoss laikam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu tad nav gadījumā kādam kāda vieta brīva mašīnā? ja nekas neatradīsies, tad visticemāk, ka mēģināšu tikt iekšā busā kaut kur ap sešiem ar velo un tad aizmīšos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 + atoss laikam! jaa es ar vinju pa telefonu runaaju buus jasabiidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 jaa es ar vinju pa telefonu runaaju buus jasabiidas bīdīsieties jūs - es priekšā sēžu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Extreemais, jums arī tad jābūt piecos pie Supernetto. Ali sliņķis . DuH, tad pa dienu uzzvani, lai plāni nemainās, ar Kavackiju, tad arī rīt sazvanamies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Extreemais, jums arī tad jābūt piecos pie Supernetto. Ali sliņķis . DuH, tad pa dienu uzzvani, lai plāni nemainās, ar Kavackiju, tad arī rīt sazvanamies. viņi grib tikai ap 18 -18:30 braukt ... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 viņi grib tikai ap 18 -18:30 braukt ... :/ allworth mees vienk janjem smigu un snicker kasti taa lai est ir ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now