xXx Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 rait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) a tevi? mani laidiis lol! man nav 13 gadu! edit: pec hiveminda aizradijuma! piedod, 14 gadi! Edited July 26, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 lol! man nav 13 gadu! tu gribeeji teikt visi 14 kaa vinjs saka vinjs jau ir liels Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 blood, ierunaajaas lielie puikas hivmainds un dareks Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 piedod, ja tevi nelaiz nav mana vaina takaa pisss off! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) major pain edit: lol, cik tad tu vecaks par mani? 2us gadus? edit: iisteniba, varetu runat par to satikshanos! Satiekamies visi tur vai ka? Edited July 26, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 lol, cik tad tu vecaks par mani? 2us gadus? nav svariigi, cik es esu vecaaks par tevi, jo nejau es esu tas, kursh baigaa fanaa uzsver xxx vai kaada cita vecumu. vecumam nav neekaadas noziimes, jo ticu, ka xxx, kuram ir 14, ir gudraaks (un noteikti arii stiliigaaks) par tevi, kuram ir 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) man 16?! lai ta butu! edit: un majoru peinu stiliguma zinja neviens nevar parsist! fcksad! edit:macho, nesen sanaca runat ar stoki... tu varetu vinju un vinja meiteni ar pierakstit tabula! Bet nu pie tiem, kas, itka, nezin visus 100% Edited July 27, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 haha, viņam ir 18, bet viņš tāpat ir sīkais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 un majoru peinu stiliguma zinja neviens nevar parsist! fcksad! kaadaa sakaraa tu runaa par manu stiliigumu? p.s. iisteniibaa es jau sen sapratu, ka nekaads stiliigais neesu (kad veel aivvv bija ar mums) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 p.s. iisteniibaa es jau sen sapratu, ka nekaads stiliigais neesu (kad veel aivvv bija ar mums) pareizi saprati labi, nepiedirsisim topicku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 iisteniba, varetu runat par to satikshanos! Satiekamies visi tur vai ka? domaaju vislabaak buutu satikties visiem talsos, sipirkt visu nepiecieshamo un tad braukt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 samuray, es ar ta biju iedomajies. Un pie reizes ari redzesim visus to cilvekus, kas ir atbraukushi! Ko parejie par to doma?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Macho, mani, Free arii pieskaiti, par Dream veel nezinu... nauda buus un shmiga arii Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 (edited) buutu labi ja visi tie kas ierodas ar autobusu pazinjotu cikos ieradisies, lai vareetu sagaidiit! nu veel jau laiks ir takaa nesteidzaties! Edited July 27, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 Macho, mani, Free arii pieskaiti, par Dream veel nezinu... nauda buus un shmiga arii dream man liekas teica ka brauks uz kaut kādu angliju vai kur tur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Nu tjipa, bet es censho vinju pielaust, nu mees ar Free toch maucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Nu tjipa, bet es censho vinju pielaust, nu mees ar Free toch maucam hmm.. klepus, klepus, klepus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 hmm.. klepus, klepus, klepus... shitam vajag slimiibas lapu iedot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Es visticamāk braukšu, un paziņoju to te, jo mocho nav mircā un centrāle, kurai atstāt ziņu priekš viņa arī nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) kur tad macho pazudis? Edited July 29, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Iemetu acis darba grafikā un konstatēju, ka 18, 19 man brīvs...hmmm varētu jau kautko saaštukot...hmmm...ok es vēl paštukošu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 kur tad macho pazudis? pārvācos cerams ka mircā ziņu varēsiet man dot sākot no šīsdienas vakara vai ļaunākajā gadījumā... kaut kad vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 domaaju, ka mieriigi, kameer macho nav, pazinjojiet par piedaliishanos man mircaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Domaaju ka vareetu pievienoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now