Mahmeds Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 kr4 divi jautajumi: 1) Vai ir tada iespeja kaut kada veidaa iecept PC diskaa PS1 games un, tad rukat uz PS1. Izklausas diezgan nereali, bet visadi brinumi ir datoru pasaulee. 2) Varbut kadam majas metajas Tekken 3 game uz PS1 nevajadzigs un var atdod/pardot/vai iemainit pret donaldinjiem vai kaa tamlidzigi man ? Esmu dabujis dziesmaa savu veco aparatu un arprata gribas uzraut sho veco geimu bet nav iespeju dabut vinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 1) Vai ir tada iespeja kaut kada veidaa iecept PC diskaa PS1 games un, tad rukat uz PS1. Izklausas diezgan nereali, bet visadi brinumi ir datoru pasaulee. a kaada shkjirba diskiem, tukshi diski jau vienaadi, raxti ko gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 jautajums ir par to vai pec tam, kad bushu iecepis PS1 geimu ieksh pc diska vai vinsh ies pec tam uz PS1 mashinas !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 jautajums ir par to vai pec tam, kad bushu iecepis PS1 geimu ieksh pc diska vai vinsh ies pec tam uz PS1 mashinas !? ja buusi visus failus iecepis tad jaa, taapeec vislabaak kopeet pa taisno no iso (vai arii cita formaata, vai cita cd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Cik atceros vienreiz iecepu visu iso failu diskaa, bet vienalga uz ps negaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillYou Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 nafig tev PS1? vieglāk ir uz sava PC ierakstī PS1 emulātoru un rauj laimīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 PS2 speles ir raxtiitas diskos un rukaa, domaju ka jarukaa arii PS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Rakstijām PC diskos un varēja spēlēt uz PS2, tad iespējams arī var uz PS1 spēlēt Tekkens Rulēēēēe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 kr4 divi jautajumi: 1) Vai ir tada iespeja kaut kada veidaa iecept PC diskaa PS1 games un, tad rukat uz PS1. Izklausas diezgan nereali, bet visadi brinumi ir datoru pasaulee. 2) Varbut kadam majas metajas Tekken 3 game uz PS1 nevajadzigs un var atdod/pardot/vai iemainit pret donaldinjiem vai kaa tamlidzigi man ? Esmu dabujis dziesmaa savu veco aparatu un arprata gribas uzraut sho veco geimu bet nav iespeju dabut vinju. 1. var 2. Nav. Man tikkai THPS 2 un 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 protams ka var, esmu daudzus diskus paarakstiijis, un visi ir gaajushi. Bet speele man nau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTIN Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 PS2 speles ir raxtiitas diskos un rukaa, domaju ka jarukaa arii PS1 Nu tu lol ka jau saprati uz PS1 neiet DVD diski neizdosies vajag parveidot failus un formatu diskam tad varbut iznaks esu meginajis bet nekas nesanacaa bet vispar cakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts