Guest darek Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Es tikko uzrakstiju "tai" meitenei sms, ka jasatiekas un tad ari visu sarunasim, cerams, ka rit ari varesim satiktikties un uz visiem jautajumiem atbildes dabushu! Tad 18-20 ir iistie datumi, ja?! Ja kads vel ko grib zinat, rakstiet tagad, jo velak bus par velu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) 1. Telshu vieta - 1ls + 1ls no cilveka. 2. Maza majinja - 8ls + 2ls no cilveka.(gultas vietas un galdinjsh) 3. Liela majinja - 25ls + 5ls no cilveka.(tur ir viss, kas ir normala maja vel tikai dzhakuzi ) 4. Kvadracikli, Godeljpola - liidz 15 ls 5. Gajiens pa trosem - 4ls(ar kuru parasti visi esot ar izkaaartaam meeleem) 6. Galds kur pasedet ar mazu jumtinju(t.i 10 cilv.) - 5ls(ir ar elektribu) 7. Brauciena ar laivam, katamaraniem - 1ls/h Man teica, ka cilveki esot pietiekami, jo ka neka pieprasits kempings, mums ar to domashanu iisteniba ir japasteidzas! Jo, it sevishkji, majinjas izkjerot nenormali! Ja brauksim, es domaju njemt vienu mazinjo majinju, jo visas telts padarishas jau apnikushas! Un par tam telts vietam varot neuztraukties, jo esot daudz vietas, tikai ar tam majinjam esot ta pashvakak! Kas man nepatik, ja velas rezervet majinju, tad javeic priekshapmaksa banka, itka, sudigi, bet godigi! Un, laikam, ne tikai par majinjam, bet ari par tiem galdinjiem! Tuvakais veikals esot tikai Spare, t.i, ~ 5km attaluma! Ta nav problema! Jo alkaholu un paiku varesim mierigi sapirkt satikshanas vieta - Talsos! Pff, kas vel?! Itka, viss ir! Ja ir vel kadi jautajumi - rakstiet sheit - varu uzzinat paris stunzhu laika! Man ir tada sajuta, ka butu kautko aizmirsis Bet ko?! aaa un pedejais ko vinja man teica, t.i, piekodinaja - domajiet aatri! EDIT: Tas bankas rekvizitus, uzzinat varu kaut tulinj, bet tas jau nav galvenais. Tagad merkjis nosprausts uz izlemshanu p.s pavisam jauki butu, ja zinatu aptuveno brauceju skaitu! Edited July 14, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 izklausaas sakarigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Es šito visu atbalstu, bet vēl tagad jāgaida visu pārējo domas. Nebūtu slikti, ja tas viss tiktu nolemts tā savlaicīgi, lai mēs ar dareku paspējam dabūt kādu mājiņu , kaut gan man jau patīk gulēt arī teltiņā! Kaut ko vēl gribēju teikt, bet aizmirsu. Vēlāk mosh atcerēšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 es nebraukshu - zb jau kurzeme un ap 8ls celjam nav iisti laikaa .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Kmon, kkur netaalu no riigas un miers, taapat kaa pagaajusho reizi, jo manupraat nevienam nau veelme teereet vairaak naudu celjam nekaa alum Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Koshkers got the point būtu labāk, ja būtu tuvāk, bet ja ne, tad būs arī turpat labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 6. Galds kur pasedet ar mazu jumtinju(t.i 10 cilv.) - 5ls(ir ar elektribu) Elektriskais galds! Yay, braucam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Neesi idiots! Ar gaismu un, cik es sapratu, kur ari var pieslegt citas lietas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Neesi idiots! Ar gaismu un, cik es sapratu, kur ari var pieslegt citas lietas! Piemēram, elektriskos krēslus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Piemēram, elektriskos krēslus? pwnt mja bet cela patiesam daudz naudas aizies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 No Rigas lidz Talsiem 2.50 ls, bet no Talsiem lidz turienei 0.65 - 0.85 ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 (edited) Nu var tak braukt arī ar stopiem P.s Un šitie visi naudas taupītāji varētu paši ieteikt kaut ko tuvāk Rīgai. Pagaidām liekas, ka jūs gaidāt, kad kāds cits visu izdarī jūsu vietā! Edited July 15, 2006 by big_shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 ccik vietas ir mazajaa maajinjaa un cik lielajaa? vai ir jaamaksaa tikai par gultasvietaam maajinjaas, vai arii par to, ka cilveeks tur atluuzt uz griidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 (edited) pain, meegjinashu noskaidrot tuvakaja laika! EDIT: Mazajas majinjas - 5 vietas! Lielaja - 8, bet par papildus vietam jamaksa, bet mazak. Un Kitija man teica, ja jau atlust tad jau nekas nav jamaksa, jo to neviens neredz Un kursh nu tur ies skaitit! Edited July 15, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Neesi idiots! Ar gaismu un, cik es sapratu, kur ari var pieslegt citas lietas! Pff, kam kkaadu elektriibu, labaak kaa pa vecam uzkurinaat feinu ugunskuru un draudziigi seedeet ap vinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 koshka, tu esi bremze! Es kautko teicu, ka janjem galdu?! Es tik pasaku ko tur piedava! dooh Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 lol, flashblakts spaarda aber par buushanu/nebuushanu - hz kaa peec atvaljinaajuma buus ar laiku/naudu. tb, ja buushu, maksaashu kaadam (bigshitei?) par guleeshanu uz griidas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 blody's maina domas un vinjs brauks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 (edited) duh, nee, bus vien tev janjem telts! Iisteniba, es ar saku apsvert domu par telti Ilze, ko doma?! Edited July 15, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
big_shit Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Man ir tāda aizdoma, ka man būs vienalga kur izrubīties . Darek, to, kur mēs gulēsim, varētu izdomāt tu pats, jo es varu gulēt gan mājiņā, gan teltī. Neesmu tak snobs P.s. Duh, ja tu tā vēlies, vari maksāt arī man (lieks piķis ko nodzert nenāks par ļaunu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 (edited) nu tad telti, es negribu lieki chakareties ar tam bankam! (lieks piķis ko nodzert nenāks par ļaunu) Edited July 15, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Ir izlemts ka laizham uz to darek vietu ? lai zinu vai jau saakt tur kko pasuutiit drizumos .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 varbuut visi norunaajam guleet teltiis, jo tas buutu greeks shitaadaa laikaa guleet iekshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 Kā tu vari zinat kāds laiks būs tad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts