FraG LorD^ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kaada ir tava miilaakaa peldvieta pasaulee? Man miilaakaa peldvieta ir juura =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 nu bāc beidzat ar šitajiem stulbajiem topikiem! tu uzraksti savu tekstu un viss...nekā jēdzīga. Moš kāds uztaisa vēl vienu topiku ar nosaukumu "Ko tu domā par Sony televizoriem?"nu bļin nēsiet tauta tik stulba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ņu tiešām sāk jau piebesīt... P.S. Mana mīļākā ir lācīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraG LorD^ Posted July 8, 2006 Author Report Share Posted July 8, 2006 Ar ko shis topiks ir tik loti stulbs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Nee nu ja nopietni tad es dienu pavadu pie ozolnieka diikja jelgavas rajons tyr es vismaz varu pabraukt ar Veiku pa tradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) omfg man liekas ka dienaa ir 2 jauni topici! ZAJEBAL! CITAADI NEVAR PATEIKT! JUUS VARAT BEIGT SPAMOT? P.S Upesciems n juura Edited July 8, 2006 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Mana ir vanna... Jo tomēr pa ziemu, vai pa rudeni cik zinu lielākā daļa iet vannā/dušā.. P.S Question sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 nu pie juuras ir naisjiks bet tieshi pasha juura jau nu galigi nav ta labakaa vieta kur peldeeties, jebkursh normaals tiirs ezers roxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraG LorD^ Posted July 8, 2006 Author Report Share Posted July 8, 2006 omfg man liekas ka dienaa ir 2 jauni topici! ZAJEBAL! CITAADI NEVAR PATEIKT! JUUS VARAT BEIGT SPAMOT? P.S Upesciems n juura Kaadeel nevar spamot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 nu pie juuras ir naisjiks bet tieshi pasha juura jau nu galigi nav ta labakaa vieta kur peldeeties, jebkursh normaals tiirs ezers roxx baikāls Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 nu bļin nēsiet tauta tik stulba! pareizi būtu: Nu bļin, tauta, neesi tik stulba. ak jā... man patīk peldēties jūrā un vēl vien dīķis pie Liepājas šosejas sākuma. Kad atcerēšos kā sauc noteikti uzrakstīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Mana mīļākā vieta ir Hugrada ( ēģipte ). Jauks, zils, tīrs ūdentiņš. Tikai ļoti sāļš. Pat acis attaisīt grūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtract Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 mana miiljaaka peldvieta ir Liepaajas juurmala Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ventas rumba Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 katru dienu taadi topiki tava miiljaaka dziesma ,miljaaka pelvieta utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ar ko shis topiks ir tik loti stulbs? ar to, ka no tā nav nekādas jēgas! pasaki vienu, tevi baigi piš tas, kur citi peldās?man piemēram tas ir vienalga un neredzu šim topikam jēgu. tu vnk esi stulbs spameris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kaada ir tava miilaakaa peldvieta pasaulee? Man miilaakaa peldvieta ir juura =] Es, bots buudams, nemaz nesaprotu sho jautaajumu... un taa tava atbilde ir vispaar izsmeljosha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 <3 lakes. Pзdзjais kur biju bija Podnieka ezers, tik sооооlts ыdens.. Un nav ne viптi, ne kas, fфrрi Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 katru dienu taadi topiki tava miiljaaka dziesma ,miljaaka pelvieta utt. Ja tas gan, pirmais bija tiri normals bet shitais jau ir parak recigi, nakamais bus ko tu daritu ja tev uzdotu stulbus jautrajumus. Tu varetu nakotne stradat par psihologu Bet ja nopietni es peldos vienas karieras, tu forsha klintis apmeram kkadi 16 metri moz vairak, normali lekt ieksha, tikai es biki mizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) mana mīļākā peldvieta ir ar ūdeni aplūdušas dolomīta karjeras a.k.a. "Kadžas" norm. dziļums, var lekt no klints (nevar apsisties, jo ir diezgan dziļa ūdenskrātuve) tiesa gan... tā nav peldvieta, bet tikuntā r0x... ūdens tīrs, bet baigi kaļkains... ūdens nāk no avotiem! āāā... un vel ezers Ungurs rulē Edited July 8, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) k-kads ezers! ka tik udeni ieksa! no sita karstuma jaw Edited July 8, 2006 by tankeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ņu tiešām sāk jau piebesīt... P.S. Mana mīļākā ir lācīts muahah es vel pagajushogad tur braucu peldeet, bet shogad sapratu, ka nav noziimes(jeb slinkums un ritenja tehniskas probleemas) un peldu beerzee, pofig uudens slapjsh ir, nekaada shkjirba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Protams ,ka viss patikamak ir aizbraugt lidz jurai Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Kaada ir tava miilaakaa peldvieta pasaulee? Man miilaakaa peldvieta ir juura =] Jūū! Laukā toč baigi karsts, labi, ka nēsāju cepurīti..savādāk dabūtu saules dūrienu un beigubeigās nonāktu tur pat kur šis te..teiksim tā - p1d1nJsH!!11 PS. Jūra r0xj0rZzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Ja tas gan, pirmais bija tiri normals bet shitais jau ir parak recigi, nakamais bus ko tu daritu ja tev uzdotu stulbus jautrajumus. Tu varetu nakotne stradat par psihologu Bet ja nopietni es peldos vienas karieras, tu forsha klintis apmeram kkadi 16 metri moz vairak, normali lekt ieksha, tikai es biki mizu pamuļķis tu kādreiz vispār dzīvē 16m esi redzējis? Drīzāk no 16cm tu tur lec, no 16m atsistu visas iekšas un uzpeldētu pēc dienas.. Tas augstums ir apmēēēram 5-6 stāvu māja ~_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts