jazi Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Raxtiet sheit ko juus kraajat Es kraaju : Alus korkjus Visaadu Suveniirus no valstiim Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 cs demkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtract Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 es kraaju baterijas un moneetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ledusskapim magnētus , man ir apmeeram 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 mmm kadreiz kraju pasta markas bija kadi 6000 gab. Bet nu kadu dienu piebesijas un nortirgoju par simtinju. Un nodzeru visu naudinju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Man ir daudz spota aviizes(katru reizi peerku) Tad es veel kraaju NHL hokeja kartiites kautkur 900 Kad bija Portugal eiropas 4empis futbolaa es pirku nakljejkas bija visalbuums iznjemot daanijas izlase Un tad man weel ir no seniem laikiem kautkaadas pastmarkas visvisaadas arii no vjetnamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 alus korķus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Es krāju pastmarkas Man viņas jau baigi daudz Neceļas rokas skaitīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Es kraju zilumus uz sejas, bet diezko atri nekrajas, jo lidz nakamajam jau vecais ir nogajis Bet ja nopietni kraju visadas monetas, bet jau piegriezies, vismaz esmu dabujis tos lv latus 5, katru savadaku, 1ls monetas, besi ara pa starcjiti jau nodzeru, labi ka dabuju velvienu, tads kardinajums aiziest uz weikalu pec pec kada kodiena un izteret tos visus, bet cieshos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Cilveku dveseles ar specialu ligumu, kuru uztaisiju, jau 4 ir savaktas. Edited July 8, 2006 by mczip Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 cs demkas same. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 iisteniibaa neko nekraaju taa, bet kaadreiz kraaju hokej kartiites un arii salminjus kraasainos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 kkaa no celjojumiem (saviem un sveshiem) parasti sanaak atvest pelnutrauku, vai aluskausu.. tos tad arii laikam kraaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Ko es saaku kraat, tas vienmeer kkad pazuud... Taapeec neko nekraaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 agrāk drausmīgi daudz ko krāju. tagad alus korķus, bildes un iekrājušās arī braukšanas kartiņas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Once I Had A Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) And This Is It P.S. kopā esmu sakrājis 9Ls un 80sant. nu būtībā īpaši nekrāju, bet vienk, kad paliek pāri melnie santīmi kko pērkot, tad ielieku savā krājkasītē Edited July 8, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 And This Is It P.S. kopā esmu sakrājis 9Ls un 80sant. nu būtībā īpaši nekrāju, bet vienk, kad paliek pāri melnie santīmi kko pērkot, tad ielieku savā krājkasītē taa tiiiri neko p.s es kraaju moneetas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 bet vienk, kad paliek pāri melnie santīmi kko pērkot, tad ielieku savā krājkasītē es tāpat. man ir apmēram 6 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Es kādreiz krāju vienlatu monētas ( tās ar stārķiem, klinģeriem utt. ), bet viendien sagribējās iedzert. Sencīts ga velaizvien jau paris gadus krāj divlatu monētas. Visas kuras dienas laikā dabū noliek kārbā. Visa kaste divlatnieku izgāja ceļojumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Postus krāju. Arī tagad. Vispār daudzko esmu centies krāt, bet nekādas dižās kolekcijas nav izveidojušās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Kadreiz kraaju dafiga visko, no visa arii kas te ir piemineets, bet tagad censhos vaakt visaadas seerkocinju kastiites, taa kaa pats nesmekjeeju, tad tas grutaak izdaraams Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 3-4 gadi atpakalj kraaju no koshljeneme taas bildiites kuras iekshaa ir un veel magja kasetes, shobriid nekraaju neko aa emm vispaar man ir ljoti daudz tukshaas smarzhu pudeliites Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 And This Is It P.S. kopā esmu sakrājis 9Ls un 80sant. nu būtībā īpaši nekrāju, bet vienk, kad paliek pāri melnie santīmi kko pērkot, tad ielieku savā krājkasītē Skaisti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Krāju es cs filmiņas.. velku, noskatos, ielieku mapītē. nav diezko daudz, k-kādas 10 GB. krāju fiškas, kad bija lielais bums, bija pāri 1k. biju ūberfiškusitējs. uhh, tie tik bij laiki, ka apspēlēju lielo klašu zēnus, ar mani reti kurš sitās ^^... edit: komats lieks Edited July 8, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now