Jump to content
GIGN Forum

[esu] C1b1ns


eDyO_o
 Share

Recommended Posts

biju mazliet shokaa ieraugot ko taadu...! kr4 pagaajusho nakti speeleeju gignaa mape fy_iceworld! ienaak kkaads admins ar niku [ESU] c1b1ns saakumaa speeleeja nepaaraak labi, bet tad peekshni saaka baigi vaaleet... . likaas mazliet aizdomiigi jau pirms shiis mapes, tad izdomaaju mazliet paskatiities uz dzekinju biggrin.gif izraadaas ne pa jokam meerkjiitis leca no vien pretinieka uz otro un izteikts wh! k-ko taadu gignaa redzu pirmo reizi. domaaju taadam ne vien acc del bet arii banu dereetu uzlikt!

DEMO - http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0606300...fy_iceworld.zip

p.s vinjam niks arii bija [ESU] j

Atvainojos ka regjistreeju veel vienu niku, bet nevareeju nociesties sagaidiit atvalinaajuma beigas sad.gif (ar sho akkountu vairs neraxtiishu)

Link to comment
Share on other sites

Ko e sgribetu teikt nesen kad mna nebij vote tiesibu es iepazinos ar 6ito C1bis^ likas norm 4alis , apskatoties tiko demo ko es ieraudziju smiliez.de_2477.gif c1bi nah tev to vajadzeja ? 4iti kas parlec no 1 cilveka uz otru sad.gif + vaj6 aims

Link to comment
Share on other sites

kurš teica, ka tas bija viņš? mož kkāds cits boķara no viņa uberklana... būtība par šitadu

fīču jādzēš klans nax, ja dod passu kkādiem ļevajiem spēlēajiem vai arī passu ir kāds uzzinājis un izdomāja ar čītiem paprikolīties...

Link to comment
Share on other sites

Jaa, varbuutiibas ir daudz, taa kaa laikam vieniigaa iespeeja ir dzeest klanu un varbuut, bet tikai varbuut, ja jau, kaa denja teica tas chalis ir normaals, tad iedot vinjam regotu niku. Tad vismaz uzreiz buus skaidrs, ja keks speeles ar chiitiem uz taa regotaa nika, tad varees vinju njemt un droshi banot.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...