eDyO_o Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 biju mazliet shokaa ieraugot ko taadu...! kr4 pagaajusho nakti speeleeju gignaa mape fy_iceworld! ienaak kkaads admins ar niku [ESU] c1b1ns saakumaa speeleeja nepaaraak labi, bet tad peekshni saaka baigi vaaleet... . likaas mazliet aizdomiigi jau pirms shiis mapes, tad izdomaaju mazliet paskatiities uz dzekinju izraadaas ne pa jokam meerkjiitis leca no vien pretinieka uz otro un izteikts wh! k-ko taadu gignaa redzu pirmo reizi. domaaju taadam ne vien acc del bet arii banu dereetu uzlikt! DEMO - http://www.gign.lv:81/demos/weekly-0606300...fy_iceworld.zip p.s vinjam niks arii bija [ESU] j Atvainojos ka regjistreeju veel vienu niku, bet nevareeju nociesties sagaidiit atvalinaajuma beigas (ar sho akkountu vairs neraxtiishu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Diez vai tas pidinjsh ir regots un vinjsh noteikti maini nikus, taakaa gruuti vinju ir atrast a.k.a neiespeejami. Case closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 nee, nee pats esmu redzeejis, ir regots + vinjam ir VOTE pat, pats pabriinijos kad ieraudziju, jo jamais tur runaaja, ka varot vienu dienu voti uzlikt, es pasmeejos par vinju, ieeju webaa un tieshaam ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 redboot vote ir tam klanam "[ESU]" nevis viņam pašam. http://www.gign.lv/index.php?cat=koment&se..._admins&id=2643 (laikam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ko e sgribetu teikt nesen kad mna nebij vote tiesibu es iepazinos ar 6ito C1bis^ likas norm 4alis , apskatoties tiko demo ko es ieraudziju c1bi nah tev to vajadzeja ? 4iti kas parlec no 1 cilveka uz otru + vaj6 aims Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 kurš teica, ka tas bija viņš? mož kkāds cits boķara no viņa uberklana... būtība par šitadu fīču jādzēš klans nax, ja dod passu kkādiem ļevajiem spēlēajiem vai arī passu ir kāds uzzinājis un izdomāja ar čītiem paprikolīties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Jaa, varbuutiibas ir daudz, taa kaa laikam vieniigaa iespeeja ir dzeest klanu un varbuut, bet tikai varbuut, ja jau, kaa denja teica tas chalis ir normaals, tad iedot vinjam regotu niku. Tad vismaz uzreiz buus skaidrs, ja keks speeles ar chiitiem uz taa regotaa nika, tad varees vinju njemt un droshi banot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 jā, koškeram ir diezgan laba ideja, nu par cik tas čalis ir baigi normāls un koškers ir tāds slikts, tad es domāju atdosim tam čalim koškera niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ļoti gudri, čīterim regosim niku ... tas neko nemaina - čītoja , tad arī jārisina problēma kaut kā ... es par klana dzēšanu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ļoti gudri, čīterim regosim niku ... kaut ko lidzigu gribeju teikt nu jaa, ESU senak bij nazhu klans, kur savas admina gaitas saka pats EDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Bija un izbija. Jādzēš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 piekriitu fuj1, ko tas maina? tas nedod attaisnojumu chiitoshanai, ka kaads te ir sakariigs vai arii paziistams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 uh, atceros veel EDDa pirmsaakumus, jaa. a par to klanu - deiz vai, ka kaads no ESU bijushajiem un reaalajiem memberiem ir shitas alnis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArQentres Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 acc off, ja ^C1bis lietoja 4iitus admins un 4iito nav nekas pret, bet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts