rolka13 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 http://www.ssclient.ufonurkka.mine.nu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Kā, tad google.lv nevar atrast. Jā, var redzēt smadzenes tev ir kā skudrai. (NECIK TEV TO NAV) Edited June 29, 2006 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolka13 Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 sorry vecais bet esmu redzejis tavus topikus kur uzdod vel stulbakus jautajumus! taka ja nezini atbildi! neposto! loxs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 rolka13 said: sorry vecais bet esmu redzejis tavus topikus kur uzdod vel stulbakus jautajumus! taka ja nezini atbildi! neposto! loxs ooo tu te mums īstais gudrulis atradies..es arī esmu redzējis tavējos! un..man šķiet tu pārāk neatšķiries no pārējās masas...tu tik domā būsi kruts, ka kādam stulbi uzdirsīsi, bet džekiņ..tu rūkti maldies.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolka13 Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 AlusDaris said: ooo tu te mums īstais gudrulis atradies..es arī esmu redzējis tavējos! un..man šķiet tu pārāk neatšķiries no pārējās masas...tu tik domā būsi kruts, ka kādam stulbi uzdirsīsi, bet džekiņ..tu rūkti maldies.... HAHa! tu jau vispar gudritis atradies! Varu deret es par datoriem rubiju daudz labak neka tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) rolka13 said: HAHa! tu jau vispar gudritis atradies! Varu deret es par datoriem rubiju daudz labak neka tu! nu super! es vismaz nēsmu DEXTERS kā TU! (nu tu gan esi atradis ar ko mērīties..) Edited June 29, 2006 by AlusDaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolka13 Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 te jau nu ir kartejais Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 rolka13 said: te jau nu ir kartejais džekiņš aplauzās no mana sacītā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja no kompjiem jēdz daudz vairāk tad kā nākas ka neko atrast newari???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolka13 Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 AlusDaris said: džekiņš aplauzās no mana sacītā... ka tik tu pats neaplauzies nevari vairs neko pateikt! nax vispar dirs, ja pats neko citu nemaki kaa mammas pupu zist Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Brrr tur diezgan daudz jākonfiguree utt kkad julija mos uzrasktisu pamacibu! Edited June 29, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 rolka13 said: sorry vecais bet esmu redzejis tavus topikus kur uzdod vel stulbakus jautajumus! taka ja nezini atbildi! neposto! loxs Parādi kaut vienu no manis debīlus postu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Rekur tev ir http://forum.tushino.com smer****. Šajā forumā ir viss sīki un skaidri aprakstīts kas, ko un kā jādara, bet kur tieši neteikšu. Pierādi, ka tu esi tik varēns kā izliecies, un pateikšu priekša izmantojot "Поиск" atrodi to postu, un ieliec te linku, vot tad tu būsi pierādijus, ka meklēt tu māki. Laiks tev ir līdz rītdienas 12:00 ja neatradīsi, nu tad sorry. Tu būsu nūģu, lolu, botu u.t.t. karalis. Edited June 29, 2006 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:tomy91:. Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Buush nenormaali uuberkruts un palielooshos: http://forum.tushino.com/viewtopic.php?hig...sclient&t=24266 atradu minuutes laikaa, tomeer ne ar pirmo meegjinaajumu, bet gan ar otro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Jā nu bliņ vajadzēta tev izcelties. PSC, bet viss skaidrs, karoč roll tu esi nūģu, lolu, botu u.t.t. karalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Cik daudz infantīlu smailiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts