coldmember Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 piemeeram es gribu uzlikt uz sava kompja 3 cw serverus (zinu ka mans kompis pavilks vinju ,ja pareizi uzlikt cw serverus ) pasakiet man ,ar kaadu progu vareetu uzlikt toz serverus ,lai iespeejams nebuutu nekaadu lagu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 coldmember said: piemeeram es gribu uzlikt uz sava kompja 3 cw serverus (zinu ka mans kompis pavilks vinju ,ja pareizi uzlikt cw serverus ) pasakiet man ,ar kaadu progu vareetu uzlikt toz serverus ,lai iespeejams nebuutu nekaadu lagu? Nu vienkārši portus serveriem nomaini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 njaaa.... nomainiit portus un palaist caur dedicated server vai hldsupdatetool .? pfff pati stulbaakaa ideja , ir daudz labaaku veidu noob,protams es vinjus nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 coldmember said: njaaa.... nomainiit portus un palaist caur dedicated server vai hldsupdatetool .? pfff pati stulbaakaa ideja , ir daudz labaaku veidu noob,protams es vinjus nezinu Es nēsu noobs. Varbūt P.S. Tātad tu esi noobs ja tu to nezini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 (edited) īstenībā man šķiet, ka nav tādu pluginu vai kā cita, kas tev tik radikāli palīdzētu un uzreiz tev nebūs lagi. Galvenais, lai tev nets un pc to visu pavelk. Un kā jau viens teica, nomaini portus serveriem, ja gribi lai tie šancētu vienlaikus. Edited June 26, 2006 by AlusDaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 tici - ir. bet vai tieshaam neviens nezin neekaadu progu,iznjemot dedicated server un hldsupdatetool??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 iznem originalos amx pluginu, pie scrollmessage ,thetime utt. atstaj tikai amx komandas un base pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Katru Serveri Katru Zem Sava PORTA Un Nekad Nēsmu Redzējis Nekādus Tādus Pluginus Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Kid said: Katru Serveri Katru Zem Sava PORTA Un Nekad Nēsmu Redzējis Nekādus Tādus Pluginus tad iesledz acis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 idinj tie nav plagini , ,bet progas liidzigas hldsupdatetool,dedicated server, Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:tomy91:. Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 coldmember said: idinj tie nav plagini , ,bet progas liidzigas hldsupdatetool,dedicated server, liidziigu progu NAV!!! HLDS it vieniigais ar ko iet serveris! uztaisi hlds.exe 3 shortkatus un katram pie target raxti: -port 27015 otram -port 27016 un 3ajam -port 27017 par lagiem atkariigs no neta un PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) ejat izgulaties! ja tu iznemsi ara tos pluginus tad ari bus mazaki lagi un taisi serv uz linux, linuxam naak lidzi tada proga ping booster! un windows serveri bez lagiem ir gruti uztaisit. Edited June 27, 2006 by myst Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Vēlviens jaunā servera taisītājs Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvE Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 pie task manager uzliec savam dedserv set priority-realtime man teica, ka par 30% mazaak lagu, tachu savam serv to neesu jutis Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 tur tew nerv taisniba, ka mazak lagu, bet tad parejas progas uz PC neeeezzzeeeliiigi bremzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 27, 2006 Author Report Share Posted June 27, 2006 myst nu tu gan esi beerns Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 (edited) bez "berna" tu vel tagad nemtos ar valve validation rejected! Edited June 27, 2006 by myst Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 to shtellu es vareetu atrast arii bez tavas paliiidziibas atrast,bet tu atraak man to pateici ,paldies bet tev tikultaa ir beerna domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinshs- Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ja nekljuudos, uztaisi vairaakus shorkutus un pieraxti +port 27016 vai kka taa bija, iisti neatceros! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimant Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 coldmember said: piemeeram es gribu uzlikt uz sava kompja 3 cw serverus (zinu ka mans kompis pavilks vinju ,ja pareizi uzlikt cw serverus ) pasakiet man ,ar kaadu progu vareetu uzlikt toz serverus ,lai iespeejams nebuutu nekaadu lagu? Kādus Vēl 3 serverus? Kas tad tev pa agregātu, Cik Cpu un cik Gigabaiti rams un kas pa krutu netu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 coldmember said: tici - ir. bet vai tieshaam neviens nezin neekaadu progu,iznjemot dedicated server un hldsupdatetool??????? draugs - naftu dzersi? tev laikam vilciens paari galvai paarbraucis njem nost visus fuflo t.i. - amxus, darbojies caur, + satviiko savu kompi peec shii video (nekas nevar nobrukt) un tev neriis windows tik daudz resursus respektiivi nebuus lagi vairaak vai mazaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 jerrico ja tas ir video tad ar kaadu playeru var vinju normaali palaist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 nu ja uz winampa vai media player neiet tad ar VLC skaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldmember Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 VLC ,kur to playeru dabuut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now