Jump to content
GIGN Forum

Dimant

Mirstīgais
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Dimant's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Tam nav vajadziigs plugins mekleejot to ko man vajag, reizes 10 toch redzeeju kur shitaa lietina ir izrunaata.. nonem ; pirms miscstats.amxx un speelee caur manu (amxmodmenu) nokonfigureee, to planting un daudz citu iespeeju tur arii ir..
  2. amx_addadmin waster hhh abcdefghijlmnopqrotu name laikam taa bija, bet ja nee tad ieraksti amx_help bet tas ka tu raksti users.ini, peectam vaig ierakstiit konsulee amx_reloadadmins, lai nav jaagaida kameer iedarbosies acc (parasti peec changelevel)
  3. Starp citu es uzskatu ka šajā topikā ir lohi tie kas tēlo baigi, piemēram Norkizz, varbūt viņš kaut kādu hujnu pārklausījās un par dauni palika un pārējos tagad tā saukā.. Bet tomēr dažreiz viņš ir arī normāls.. Maybe sliktais tad kad mellnie uznāk un tad kad ir mellnie tad arī viņš pie PC Starp citu Bērnībā sita tevi --> KRi <-- neredzēts esi tu --> KRi <-- ..!
  4. Ko tu špiko?, pipele! P.C Kurš tev teica ka jāpieliek ; viņam tieši [laikam] NAV JĀBŪT!
  5. ņem nost mapchooser un izdzēs amxx/configs/maps.ini/cfg Tālāk no cstrike viņš tev paņems mapcykle mp_timelimit 30 un viss būs bumbās..
  6. Šī tēma ir pārspriesta šeti, tākā parakājies pa šo forumu..
  7. Es nezinu tos failus, bet pameklē kkādu config kko tādu tur jābūt rakstītam atrodi rindu par startu tur būs tāds kā skripts un apkārt tam ir jābūt vēl kādam sīkumam, nu vnk. sakot, papēti.. Un maybe es tev ieteiktu citu cw sistēmu..
  8. izdzēs instal um ar to arī pietiks, ja nekas nemainās dzēs nost webu un liec pa jaunu
  9. maybe uzliec un patestē, katram sva gaume un stils, uzliec abus un skaties plusus un mīnusus..
  10. Kas tev tieši trūkst tur, parasti izmet modules+vienu moduli kurā vaina, bet tu vari meiģināt kkur noņmt ; iespējams pie fun modules, tikai tev ir jānoņm viens no trijiem, jo viens ir Win, viens ir Linux un viens amd64.
  11. Un varētu būt vēl kāda laba LiNuX versija?
  12. Skaidrs. Es arī biju domājis kā tur ar amxx bija un metamod, bija starpība vai uz win vai linux?
×
×
  • Create New...