Jump to content
GIGN Forum

martinshs-

Mirstīgais
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

About martinshs-

  • Birthday 02/11/1991

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

martinshs-'s Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Par internetu okej, bet par ram, da lāabi, ja tas ir domāts uz vienu serveri tad aizvāc tās tabulas... interesanti cik tad vajadzētu GB ram lai turētu 3 32 slot serverus? 6gb ? Ar 2gb var turēt vismaz 2x 24 sloti un vēl paliek brīvs... Pēc pieredzes! Nu atkarīgs arī no ram un kā tie klokoti!
  2. hehmz, vnk uzinstalē tīru cs, bez jebkādiem šiem updatetool un viss... Manuprāt tas ir 100reiz vieglāk un ātrāk!
  3. kas pats interesantākais ka nezinu kas man ir bet man defoultā spiežot end un delete met ara no cs, tādēļ pa čītošanu pat varu nesapņot Un man to nemaz nevajg btw šie skripti ir muļķīgi, ja nu cilvēkam tur kkas ir iebindots, un ar to tiek nobanots... botiski!
  4. nee, ja nu vieniigi uztaisiit freimu, un freimaa psyhostats lapu!
  5. Nezinu, gan, varbuut speetu kka detalizeetaak uzraxtiit kas notiek?
  6. Paldies probleema atrisinaata nevajg vairs padomus!
  7. Varbuut vinjam vinja ir, bet vinjam kkas ir sachakereets, un tapec nevar, valjaa, man draugam liidziigi ir! Vinjam neveera valjaa, laigan activ perl itka bija!
  8. Nu kr4 ideja ir taada. Sataisiiju visu Clan war serveri, viss ir ideaali, uzliko to pluginu, partulkoju pat, sapratu kas un ka, tikai probleema... Izrakaajoties pa visiem faliem, kas naaca liidzi pluginam, es nevaru atrast kur nomianiit servera title, jo vins paslaik ir parak pieduriigs "ClanWar 1.6 server" vai kkas tada garaa... Server.cfg, man staav pavisam, savaadaaks! Tad nu luudzu varbuut kaads speej paliidzeet?
  9. Zinu ka shitaada lieta jau bijusi, meeginaaju caur search atrast to programmu ar kuras paliidziibu cs serveri var nolaist pie Try a.k.a pulkstena! Vai kaads kuram vinja ir, vareetu vinju te iemest, jo vnk es tiesham izmeklejos jebkaa, neatradu!
  10. Uzraksti saprotamaak ko tu ar to gribi pateikt... A to neko nevar saprast...
  11. Man iespejams bija tas pats tev vainu ir pa vecu amx modx vainu arii 1.71 uz kura man teica ka iisti labi neejot tas CSDM, taadelj panjem un paarliec, uzliec Amx Mod X 1.60 un tev viss ies! Ja kas tur veel ir tutoriaals kaa ko dariit
  12. ieej amxmodx/configs/users.ini atver valjaa un apties kurs ir burts ir vajadziigs priex taas komandas un viss... talaak gribi iebindot raxti consolee bind poga "amx_pausemenu" vai ka tur iisti ir nezinu!
  13. LOL tas nav skripts ko juus tur quteejat... tas ir HTML kods. A HTML bez php nav nekas. Ja grib uztaisiit taadu scriptu ka gignaa vajg paarzinaat PHP un SQL... Kam jaabuut savienotam ar CS serveri, savaadaak tu pats to visu ar rocinjaam dabuusi raxtiit..
×
×
  • Create New...