Jump to content
GIGN Forum

de.Fault

Mirstīgais
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

de.Fault's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. username nozīmē lietotājvārds. tālāk domā pats.
  2. tev vēl nepieleca? TAS IR ČĪTS, TO VAR DABŪT TIKAI AR PALĪGPROGRAMMĀM, KĀ CDHACK. tas ir aizliegts. neatļauts. to nedrīkst lietot. tas ir čīts. NEPIELEC?
  3. nic.lv, to sauc par domēnu. gadā *.lv zonas domēni šogad maksā nieka 16 ls.
  4. nozoom mērķi var redzēt tikai demo. tas nav atļauts.
  5. ar php to var elementāri izdarīt. izveido mainīgo, kurā tiek uzskaitīti lietotāji un pēc lietotāja ieiešanas lapā pieskaiti skaitlim 1 un papildini to txt failā. $skaitlis++
  6. tēmas virsrakstā ir pieminēts steam, bet ierakstā ir pieminēts no steam. whaaat? btw. kāds bija jautājums? jautājuma zīmes, liekas, neredzēju.
  7. agrāk nodarbojos ar hltv hostingu, bet klientu trūkuma dēļ...
  8. lazda, pēc tevis teiktā noprotu, ka tu esi advancēts pokemons. operētājsistēma nav jālieto tāpēc, ka tāda ir citiem, bet tāpēc, ka tā ir ērtāka, ātrāka un vispārīgi labāka.
  9. jāiemācās html... samuraja variants arī derēs. lazda - kā tevi vārdā sauc? kautkāda aizdoma, ka tevi pazīstu. ;DDDDD
  10. lazda, ej, ieskrien sienā. ja piecelsies, tad atkārto iepriekš minēto. palīdzību no citiem ar tekstiem 'PLZZZ', 'NEESI PEDINJSH' ir diezgan muļķīgi. būtu pats pameklējis, vai vismaz normāli palūdzis palīdzību, kas tavā gadījumā [ default windows user ] ir bezjēdzīgi, tāpat, kā turēt serveri zem windows. zinu, ka manam postam nav jēgas, bet nu...
  11. izveido ftp serveri, kurā glabājas logi un psychostats konfigurācijā norādi ftp adresi.
  12. čau. padzirdēju par tādu foršu lietu kā hlds ping booster. visu izdarīju, bet palaižot hlds_boost tas nevarēja atrast booster.so. iekš hlds_boost export LD_PRELOAD=./booster.so izmainīju uz export LD_PRELOAD=/home/peehaa/hlds/booster.so, bet nekas nemainās. a ko man tagad darīt? ^^_ laikam jau nelīdz. niker444, vai kāds cits linux lietotājs, atbildiet. ^^_ cd ~/hlds ./hlds_boost atvērties atveras, bet erroriem ERROR: ld.so: object './home/peehaa/hlds/booster.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored. ir jābūt?
×
×
  • Create New...