Jump to content
GIGN Forum

^^Lazda**

Mirstīgais
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

^^Lazda**'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. arlabu nakti visiem !!!!! Troxy - veiksmi darbaaa!!!
  2. milicija vairs sen nepastaav !!! lol !!! labi edit:: milicija LATVIJAAA vairs sen nepastaav !!! lol !!! prieks latviesu valodas skolotaajiem!!!!
  3. lielisks grafiskais atteelojums!!! 10 balles
  4. kas juus esat valve slepenie agenti!!!??? valve par to jums maksaa!?? es zinu vienu veidu kaa ciiviities pret serveru karinaataajiem!!! jaazvana uz anti serveru karinaataaju biedriibu!!!! tas jaaiet un jaapakar juus aiz pautiem un PC jaaiemet daugavaa!!! tad redzeesim kaa juus ar tamagoči vai tetru speesiet uzlauzt!!!
  5. Gakh un Nexto... kas juus baigie taisniibas ciiniitaaji atradusies??? ko juus ar to gribat pieraadiit ka karinat un ciinaties pret nelegaalajiem serveriem!!! baigie varoni juutaas!!! ticiet man uzrasieties uz ne tiem cuvakiem kuri atbrauks un jums muuļus izdauziis!!!!
  6. Vienkaarsi man te gribeeja iestaastiit ka muusdienaas "itkaa vairs windows nelieto neviens" !!
  7. es pat nepaziistu nevienu kam ir linux !!!! man liekas tu sajaa forumaa tikai linux reklamaeeeee!!!! p.s windows lieto lielaakaa dala!!!!
  8. bet ja man ir windovs war kaut ko ar hlshield liiidzeet????
  9. slims esi??? vai no 10. staava uz slapjas svammes ar galvu lecis??? kaapeec tu domaa ka es pilniigi neko pats nedariiju un nedomaaju!!!!??? es meeginaaju so to ar hl guard uzmeisterot bet nesanaaca!!!!
  10. man vajag lai kad iet kaads serverii kacaajas nost piemeeram kaadi soundi vai kautkas cits!! p.s bet tajaa http://www.zexxo.com/ nevar skanas uplaudot !!! varbuut ir katkas tamliidziigs????
  11. ko juus ar to linuks te piepisaaties!!!! zb 8 lapas ar postiem bet no taaam var tikai smagi iereekt par daza laba gudriibaam vai mulkiibaam !!!!!! nafig tad sis forums ja te par informaaciju un noderiigiem failiem naudu prasa!!!! dadaties uz gign bodiiti un tur tirgojaties ar saviem "straadaajosajiem" failiem !!!
  12. man saak likties ka juus neviens neko nezinat vnk te iet brutal spam !!!!
×
×
  • Create New...