Hugo Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 KURS IR PIRMA VIETA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 kURS IR bots ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Lūūk pirmāā vieta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) Oj, kopuma bija labi. (pashlaik rakstu alkahola reibumaa jo vilcienaa veel dzeeru (jaa es paspeeju tik maajas + picu no chillii ieriit)) Saakumaa seedeeju baraa ar paaris chubariem un panjeemu alinju. Protams man vajadzeja noteelot kruto un palieliities kaa es jaanjos izdzeeru 14 sec vienu 0.5 alinju. Taa nu mani pierunaaja atkaartot to, un ja es idzershu vismaz 14 sec laikaa man uzliks veelvienu 0.5. Saakumaa domaaju buus kauns par savu neveiksmiigo meigjinaajumu, bet beigaas izdzeeru ~12.5 sec laikaa. Zbis veelviens alinjsh. Peectam devos uz tornado pro, kur lieliski pavadiju laiku. Saakumaa stati man bija taa teikt izcili, liidz briidim, kad ljaunais hallow life man saaka dod piipeet zaaliiti un es saaku dzert alu masiivos daudzumos. Beigaas nokaveeju autinju uz maajaam un forshi luudzos, lai kaads ljauj palikt pa nakti. Man patika Rayusa atruna, ka es nevareeshu aizmigts, jo vinjsh njemsies ar savu meiteni, vai iks-meiteni. Beigu beigaas man mamma piezvanija un pateica ka kursee tagad vilciens uz maajaam un beigu beigaas esmu sveikaa maajas. P.S. Erika uber riil ekshen kreslis bija forsh un anfisas aplikshana arii tiiri ieruleeja. Paldies visiem, kas ieradaa, bija jautri ! EDIT: izlaboju paaris gramatikas kljuudas. P.S.S. Es necik nesamaksaaju un prosta noseejeeu laikam 4h pie pc. Edited July 5, 2006 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Mjāā bijjj lapzz ^^ Ja kāādam vajag bildes, tad visas ir pie manis un Dj erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Mjāā bijjj lapzz ^^ Ja kāādam vajag bildes, tad visas ir pie manis un Dj erix Davaj iepoustijat bilzhu sadaljaa vai arii te, buus prieks gan man, gan citiem. Viss, es i iet chucheet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Es gribu redzēt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) šiten nesalien pixels bikk pa lielu slinkums mazinaat... Ņemat un kaččājat edit by worm mirrors nepacietigajiem kachataajiem ar pieklajigu aatrumu Edited July 6, 2006 by worm Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 njaa bij norm tik es dabuju 20 km uz majam iet ne vilciens ne autobus vairs negaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 njaa bij norm tik es dabuju 20 km uz majam iet ne vilciens ne autobus vairs negaja ar to arī apsveicam.. bikucīt galva sāp un uz darbu jāiet bildes vnk, lol. pasākums bija zaibis, tik pa maz laika. vajadzēja uz kādā 10h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 man ir slikta duusa, sap galva un mani parnemusi velme dirst skidru vielu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 man ir slikta duusa, sap galva un mani parnemusi velme dirst skidru vielu. tad dari tā... pasākums bija foršs, baigi patikās. Vajadzētu tādus uzrīkot biežāk, un tad no 10 rītā līdz 10 vakarā ar visu šmigu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 lol, skatos, furinaatoram austinjas tomeer straadaaja peec shnjabja peldes blood, zaale ar alu dara nelaagu. paaraak miikstu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 bija OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Patiiik bilde, kur krish ar kaulainu aci peeta Haivmainda dzertgribu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) Atcros viens tur pamatiigi apleeja visu galdu ar alinu, pele visa samirkusi bija, nez vai veel piiksteeja Edited July 6, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 tas kas aplēja bija rayusa draugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 a kur ir fo4enes ? a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 neaplej tikai tie, kas nedzer D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 bija OK! domaa shito? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 njaa bij norm tik es dabuju 20 km uz majam iet ne vilciens ne autobus vairs negaja OMG cik ilgā laikā aizgāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 taa lai paspeetu visus nakts 4iterus izbanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 5km/h ar kaajaam, ja normali iet, vai ta nee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) 5km/h ar kaajaam, ja normali iet, vai ta nee? redzot to ka vins iepostojis to postu ir 6:58, tad tas ari veretu but tas laiks kad vins paarradas ^^. es vakardien neatcer nevienu raundu, un tikai tagad poha atlaida. darba esmu neparsepjams, neko nevaru izdarit. bet sis mokas ir ta verts. Edited July 6, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 es gaju no 23:40 tiku lidz rumbulai tad ar 6topiem lidz salaspilim un no salaspils lidz ogrei .... 3:00 biju jau gulta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts