Jump to content
GIGN Forum

Aivvv Stila Lappusiite

aivvv
 Share

Recommended Posts

pats mineeji, ka esi resns, taatad esi nestiliigs, liidz ar to es tevii neklausos, jo neveelos sanjemt stila padomus no nestiliiga dzhekinja

pwned Te nu Pain ielika pamatiigu klokji beefijam. Teelot kaut ko nu tieshaam nav stiliigi. Ja nu vien pasham sevi. Jaa izskataas ka aivv ir aizgaajis uz citiem mediibu laukiem kur netusee taadi cietie rieksti kaa te XD.gif

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ziniet aivvv atsskkiriibaa no dazza laba to vien dara kaa tusee taa kaa nav netaa 24/7 un nevar vienmeer atbildeet tiem kas uzskata sevi par ""riekstiem""

jaa kaa jau te dazzi pamanija es jau mineeju ka citu stila ieteikumi sseit nav nepieciessami un juusu lielisko diskusiju par pirssanu domaaju kaads no moderaatoriem vareetu izdaliit kaa atsevisskku pavedienu peetiijums interesants taccu nekaada sakara ar stilu tas vai kaads var atllauties pirst via nevar ir pilniibaa at kariigs no vinna personiibas un attieciigaa staavoklla sabiedriibaa kuraa vinnss uzturaas..... un arii no katra passa kunngg darbiibas smile.gif

labaak ejiet iedzert pa alinnam un iespeejams papirst nevis tupiet te un bojaajiet pavedienu 10cms.gif

Edited by aivvv

ziniet aivvv atsskkiriibaa no dazza laba to vien dara kaa tusee taa kaa nav netaa 24/7 un nevar vienmeer atbildeet tiem kas uzskata sevi par ""riekstiem""

jaa kaa jau te dazzi pamanija es jau mineeju ka citu stila ieteikumi sseit nav nepieciessami un juusu lielisko diskusiju par pirssanu domaaju kaads no moderaatoriem vareetu izdaliit kaa atsevisskku pavedienu peetiijums interesants taccu nekaada sakara ar stilu tas vai kaads var atllauties pirst via nevar ir pilniibaa at kariigs no vinna personiibas un attieciigaa staavoklla sabiedriibaa kuraa vinnss uzturaas..... un arii no katra passa kunngg darbiibas smile.gif

labaak ejiet iedzert pa alinnam un iespeejams papirst nevis tupiet te un bojaajiet pavedienu 10cms.gif

Pavedienu, new_rofl.gif

Ir nosaukumi, ko nevajag latviskot.

Khmm. Ko tu domaaji ar pavedienu? Kaapeec jaaiet dzert kkur alinju. Mosh es jau tagad dzeru seezhot pie ezera ar portatiivo priekshaa. Vienkaarshi aivvv, shii tieshaam manuprat ir diezgan neiista vieta kur staastiit par to, kaads tagad ir stils un kaads nav. To vajadzeetu dariit forumaa, kur tusee vairaak cilveeku ar kompleksiem, nepaarliecinaati, citu nesaprasti jefinji, kas nemaak labi izskatiities un uzvesties, kaa to maaki tu.

kaads veel modes guru biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif smiekli naak

tu to mums pasniediz kaa baigaako jaunumu

pfff to jau sen visi zinaaja ka uz oludmali jaaiet briivaas dreebees nevaig vilkt neka amelna utt

buutu vismaz ar kaadaam svaigaam idejaam nejau to ko 100x esam dzirdxejeushi... smiliez.de_2469.gif

taccu nekaada sakara ar stilu tas vai kaads var atllauties pirst via nevar ir pilniibaa at kariigs no vinna personiibas un attieciigaa staavoklla sabiedriibaa kuraa vinnss uzturaas..... un arii no katra passa kunngg darbiibas smile.gif

Man gan liekas, ka tam ir ļoti liela saistība ar stilu. Teiksim Dr. Pain mēdz būt ļoti stilīgi pirdieni. Atceros kā pirms vairākiem gadiem vienā jaukā sestdienas rītā, kad es un Big R bijām piecēlušies un sēdējām virtuvē, atnāca Dr. Pain un ar pirdienu palīdzību veselu simfoniju nospēlēja. Tas bija neatkārtojams piedzīvojums!

Gribējās izlasīt šito topiku... Interesants un par stilu... Jā - gribas būt stilīgam.

Bet tad padomāju - stilīgie liek mīksto. Lūk - neko neizlasīju un esmu stilīgs (ok - pirmās divas lapas un kaut ko pa vidu izlasīju, bet uz pārējo - zobu dodu - neizlasīju). Dot zobu ir stilīgi (tas ir gandrīz kā noraut zobu - tikai to vēl kādam arī veltīt, kas, Paina interpretācijā, ir savu ēdienreizi pie mārtiņa Rītiņa ēst kādam par godu). Jā... kādu godād arī ir stilīgi. Secinājums izdarīts konceptualizējot mūsdienu aizraušanos ar budismu un citiem šitiem.

Enivei - ko es gribēju pateikt. Es nelasīju, bet tomēr kaut ko iepiržu šajā topikā. Attiecīgi - godāju paina uzdrīkstēšanos un brīvo garu (lieki piebilst, ka gan uzdrīkstēšanās, gan brīvs gars ir stilīgi).

Ojārs (izmantojot latviešu valodā akceptēto rakstību)

PS Ko Jūs visi braucat augumā tam nabaga puisietim, kas tikai gribēja Jums palīdzēt un papildus arī nedaudz veicināt savu "popularitāti". Ja paskatīsieties sadaļā "SPAMS" ir atrodami gana daudz diezgan dīvainu (lasīt "nestilīgi") topiki smile.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...