uyinaators Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Taatad paardodu mx518, lietoju vinju nedeelju un jau ieniisti, garantija 36men. Cena: ne leetaak ka 20ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ja tu vinju patureesi pie sevis liidz 23 kad mees ejam dzert, tad nopirkshu sev veelvienu pa 27 ls ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 nu ja tu to4na peerc, tad varam runaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 uy, haahha tiko lielijies, ka zaibis spelejas... Kas notika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 uy, haahha tiko lielijies, ka zaibis spelejas... Kas notika? da ne, es neko taaadu nesmu teicis, es ar to peli vispaar nevienu nevaru noshaut, tikko pieliku atpakalj savu veco logitechu kuru pirms 2 gadiem pirku pa 9ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 man ar ta 18. neiipashi, jo kautka pa vieglu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 man ar ta 18. neiipashi, jo kautka pa vieglu Pa vieglu visus noshaut? Paliek garlaiciigi, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 nu lol parubī kādu nedēļu un pieradīsi, man tieši tāpat bija ar mx510 kad pirmajā dienā nopirku un pieslēdzu likās, ka 5x grūtāk ir šaut nekā ar manu veco A4tech bumbiņpeli pamazām pieradu un nav nekāda vaina, vienk sākumā likās tas izliekums sānos tāds dīvains, jo parastajām pelēm tādi izliekumi nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 es arii lietoju mx518 - peliite vienk super!!! vienk vajag pierast pie vinas, jo vina ir savaadaaka don`t give up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Patc lietoju , jau apmeeram pussgadu sho izslaveeto briinumu un ko lai saka , pie peles ir jaapierod Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 es arii aizvakar nopirku 518! paslaik jau wispar gandriiz nekaa neshaujas bet nu ir jaapierod tad buus ok.. kad nopirku mx500 pirms kaadiem 4 gadiem arii saakumaa bija tas pats ka likas ka japaardod... p.s darek aizvien spelee ar maneejo 500 ? ja jaa tad zinu kapec tu kautcik maki spelet Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 es nekad pie vinjas nepieradiishu un man vinja nepatiik, juutos iegraabies, taaka peerkiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 uy tu īstenībā baigi slikti tagad dari. Tev vajadzēja teikt ka nelieto viņu tikai tādēļ ka tev vecmamma uzdāvināja citu peli ( piem. g5 ). A tagad visi domās, ka nevar pirkt, jo ja jau uyinaators nevarēja pierast, tad kur nu es. Katrā ziņā iesaku pirkt, jo 20ls, man šķiet, ir vienkārši ūbercena. gL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 MX518 ir viena no labākajām GAMING pelītēm pasaulē . Viņu lieto daudzi pasaules elites spēlētāji , piemēram , ''Ksharp'' no ''Team3D'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 MX518 ir viena no labākajām GAMING pelītēm pasaulē . Viņu lieto daudzi pasaules elites spēlētāji , piemēram , ''Ksharp'' no ''Team3D'' to ka lieto 1337 speletaji neko nenozime.. galvenais, lai pasham eerti.. + man ar mx518 nekaadas problemas nebija.. ka shauju ta shauju :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Divaisi jau neko nedod , ja tu esi totaalc bots . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Pašam man nav MX518 , bet esmu spēlējis ar viņu . Un man nav pilnīgi nekādu sūdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 a4tech swop-3 will pwnd all Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 naakamo pirkshu kaadu no razeriem, man tie uber logitechi ir par lielu Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 man pasam ir MX 518 un saakumaa likaas ka nekad normaali neshaushu bet jau peec nedeelas jau saaku shaut taapat kaa ar veco peli Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 ja vareetu dabuut testam uz 1-2 dienaam (baidos no izmeera un eertuma), tad mosh pat vareetu panjemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) mana 510aa nomira paaris dienas atpakalj. piesakos uz pirkshanu pa 20ls vari iemest kaadu bildi ar vinju dziivee? ja ir visa garantija un cheks + godavaards, ka viss straadaas, tad pirkshu 100% Edited June 11, 2006 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 cilveeks, nee, kur tas laiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 garantija uz papiira, cehka gan nav jo pirku vinju pats caur netu no rokaam, katraa zinjaa esmu parliecinats, ka nekaadu probeelmu tai pele nav, varu ari iedod uz izmeigjinaashanu, jo pats vinju vairs nelietoju, taaka pm me un visu sarunaasim. Kaa jau juus saprataat, tad ar cenu ir taa - ka pa 20ls leetaak es negribetu vinju paardot, jo pats vinju nopirku daudz dargaak, taaka kursh vairaak dos tam ari paardoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 nemiz, kad iesim dzert.. tad pardosi nauda ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts