SuperRembo Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 http://www.euroshop.lv/datortehnika/hdd/_32879/ Vai tads zvers vispar eksiste Un ja jaa kadi laggi bus meklejot failu kad samais pilns Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 aciimredzot, ja tiek paardots, tad eksistee! tev paersoniigaas dziives vispaar nav vai arii vnk postus kraaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McJaNis99 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nekaa dizha tur nav man ir divi 500 gb HDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nu ir redzeti arii labaki, vienigi laba ficha ir usb , bet nu tas viss pasakums kaut ko kachat caur usb varetu but diezgan palelinati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 smuka mantinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Mahmed tur ir usb2.0 tas nav tik lēni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nekaa dizha tur nav man ir divi 500 gb HDD nu un, domaa baigi kruts esi, drosvien taa pat nejau tu pirki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mE ^ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 njaa savejais japardod bi kjapastraada un japerk shis Link to comment Share on other sites More sharing options...
McJaNis99 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nu un, domaa baigi kruts esi, drosvien taa pat nejau tu pirki nu un ka es nepirku !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ak dievs, nu par ko vēl var izdomāt paspamot? Kad es sākšu uzskaitīt šeit visas krutās internetveikalos atrodamās preces.. P.S. Vai nav reāls mp3 atskaņotājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 P.S. Vai nav reāls mp3 atskaņotājs? Skaists tikai biš pārbāsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 nosaukums Lacie Big Disk Extreme 600Gb USB 2.0 cietais disks, kas sevii ietver vaardus Big Disk tieshaam nav attiecinaami uz fascineejosho svaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ak dievs, nu par ko vēl var izdomāt paspamot? Kad es sākšu uzskaitīt šeit visas krutās internetveikalos atrodamās preces.. P.S. Vai nav reāls mp3 atskaņotājs? ar sito mantu viss skaidrs man tada deretu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ar sito mantu viss skaidrs man tada deretu... Nedomāju viss vai tev būtu dižais kaifs noskatīties vienu filmu un iet no jauna lādēt baču. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 pff, aipodi ir krutaaki par zeeniem, jo vietas vairaak un vispaar ir krutaaki (zinu, speeciigs pamatojums). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ak dievs, nu par ko vēl var izdomāt paspamot? Kad es sākšu uzskaitīt šeit visas krutās internetveikalos atrodamās preces.. P.S. Vai nav reāls mp3 atskaņotājs? Reāla fīča gribetos bet ja būtu mazāka cena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 visu ipod vieta tad labak nopirkt PSP ar 1GB atminas karti ..... + varesi speles machit idejala grafika .... ta ka man pasam ir varu teitk ka vnk labaks par ipod nu ja lielums nav tas bet var paciest ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ja gribi redzēt lielākus , ieej DC++ un apsties šāāri visiem . Tur pat dažiem ir Tb ( Terrabits - 1000 Gb ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ja gribi redzēt lielākus , ieej DC++ un apsties šāāri visiem . Tur pat dažiem ir Tb ( Terrabits - 1000 Gb ) Tie ir vairāki cietie, nevis viens vesals. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 a kur tu redzi, ka ir viens vesels 1tb apmeeraa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now